JBL Tune 310C USB

In-ear-hörlurar med stöd för högupplöst ljud och JBL Pure Bass-ljud, USB-C-anslutning, fjärrkontroll med tre knappar, mikrofon och EQ-förinställningar.

Såld från 2024 tills nu

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Frekvensåtergivning
20 Hz–40 kHz
Impedans
16 ohm
Känslighet
98 dB SPL vid 1 kHz 1 mW
Mikrofonens känslighet
-42 dBV/Pa vid 1 kHz
Maximal användningstemperatur
45 °C
Vikt
14,3 g

Högupplöst ljud med JBL Pure Bass-ljud. Nu kan du ta med dig det överallt.

Vi presenterar in-ear-hörlurarna JBL Tune 310C USB-C. De är lätta, bekväma och kompakta. Ett par 9 mm dynamiska element ger kraftfullt JBL Pure Bass-ljud och stödet för högupplöst ljud garanterar fantastisk ljudkvalitet. En USB-C-anslutning gör dem kompatibla med en mängd olika enheter som datorer, mobiler och spelenheter. Med fjärrkontrollen med tre knappar på en platt kabel utan trassel kan du dessutom styra musikuppspelning och volym, EQ-förinställningar samt besvara samtal i farten med en inbyggd mikrofon. Allt detta gör JBL Tune 310C USB-C till din dagliga följeslagare, på jobbet, hemma och på språng.

I över 75 år har JBL arbetat med att ta fram det exakta, imponerande ljud som återfinns i stora konserthallar runt om i världen. Dessa hörlurar återger samma JBL-ljud, med en bas som är djup och kraftfull. Högupplöst ljud ger tydlig och detaljerad ljudkvalitet med ett brett frekvensomfång.
Behöver du ansluta till en dator, mobil eller spelenhet? USB-C-anslutning säkerställer kompatibilitet med ett brett utbud av enheter*. *Kontrollera USB-C-kompatibiliteten med din enhet.
Styr uppspelning av musik och volymjustering med en praktisk fjärrkontroll med tre knappar. Är det någon som ringer? Svara direkt med den inbyggda mikrofonen.
Välj Standard, Bas eller Röst för att hitta det ljud som passar din smak via 3-knappsfjärrkontrollen på kabeln.
Den tåliga platta kabeln trasslar inte ihop sig, inte ens i väskan.