JBL Quantum 910 Wireless

Trådlöst omslutande over-ear-spelheadset med spårningsförbättrad aktiv brusreducering och Bluetooth

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
50
Passiv frekvensrespons
20 Hz - 40 kHz
Aktivt frekvensrespons
20 Hz - 20 kHz
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
111
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Vikt (g)
420
Vikt (oz)
14.8
Hörlurskabelns längd (m)
2
Headphone Cable Length (ft)
6.6
Ear Cup External Height (in)
4.0
Ear Cup External Width (in)
3.6
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Ear Cup Depth (in)
1.0
Öronkåpans yttre höjd (cm)
10.2
Öronkåpans yttre bredd (cm)
9.1
Öronkåpans inre höjd (cm)
6.0
Öronkåpans inre bredd (cm)
4.6
Öronkåpans djup (cm)
2.5
Bluetooth-version
5.2
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, HFP 1.8
Bluetooth-frekvens
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, _x001F_/4 DQPSK
Bluetooth-sändareffekt
<13 dBm
Laddtid (timmar, från tomt)
2
Max speltid (timmar)
39
Charging cable
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Audio cable
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Aktiv brusreducering
Ja
Trådlös
Ja
Over-ear
Ja
Bluetooth
Ja

Ljud betyder överlevnad

Hör du rösterna bakom dig? Fotsteg till vänster? Att höra omgivningen är viktigt, men ett riktigt omslutande ljud som ger dig de fördelar du behöver brukade kräva ett trådbundet headset. Inte längre. Headsetet JBL Quantum 910 Wireless levererar exakt, högupplöst ljud som fyller rummet med integrerad huvudspårning som håller dig i händelsernas centrum. Den trådlösa anslutningen med låg latens innebär att du slipper fördröjningar när du pratar med ditt team, och med aktiv brusreducering kan du spela utan att bli störd även på de bullrigaste platserna. Quantum 910 Wireless har upp till 39 timmars batteritid, men du kan till och med ladda medan du spelar maratonsessioner. Och tack vare enastående ergonomisk komfort ... kommer du att spela maratonsessioner. Avlägsna sladden och spela på ditt sätt.

JBL QuantumSPHERE 360™, som drivs av JBL QuantumENGINE genom USB-C dongel/adapter, ger dig professionellt 3D-ljud och positionering på din dator. Den anpassade kalibreringen av JBL:s algoritm med den integrerade sensorn för huvudspårning och mikrofonen är gjord exklusivt för JBL Quantum 910 Wireless, vilket ger PC-spelarna nästa generations exakta ljudpositionering och ett fast, oberoende ljudlandskap, vilket förbättrar dina naturliga instinkter. JBL QuantumENGINE är också utrustat med DTS Headphone X: v2.0.
Använd JBL QuantumSPATIAL 360™ på konsoler, genom USB-C-dongeln/adaptern utan att gå genom JBL QuantumENGINE. Den integrerade huvudspårningstekniken ger dig den extra precision och akustiska närvaro du behöver för att vinna spelet.
JBL QuantumSOUND Signature gör varje scen episk – från lätta fotsteg till mäktiga explosioner – och väcker tävlingsinstinkten hos varje spelare. De 50 mm stora neodym-elementen levererar en omslutande ljudkurva som finjusterats av JBL-audiologer och utformats specifikt för spel. Vårt signaturljud skapar den mest realistiska ljudbilden som ger dig ett övertag i alla strider.
Skillnaden mellan att stanna kvar i spelet och att börja om kan handla om en enda sekund. Därför innebär 2,4 GHz-anslutningen till JBL Quantum 910 Wireless att du alltid är ansluten utan fördröjning.
Brusreduceringen på JBL Quantum 910 Wireless med aktiv brusreducering, är utformad för spel och eliminerar oönskat bakgrundsljud så att du kan koncentrera dig på ditt uppdrag utan distraktioner.
Spela hela dagen och natten med 3 timmars batteritid och laddning medan du spelar via den medföljande USB-laddningskabeln. Till skillnad från vissa lagkamrater där ute ger JBL Quantum 910 Wireless aldrig upp – och sviker dig aldrig. USB-C-dongeln levereras med en USB-C till USB-A-anslutning.
Med Quantum 910 Wireless kan kommunikationen komma från två källor samtidigt: medan dongeln håller dig ansluten till spelet, kan du använda BT för att prata med dina vänner eller lyssna på musik.
Tack vare separata ljudkort kan du med den Discord-kompatibla ratten välja perfekt balans mellan spel- och chattljud i ditt headset utan avbrott. Den trådlösa Quantum 910-tekniken gör att kommunikationen kan komma från två källor samtidigt: medan dongeln håller dig ansluten till spelet, kan du använda BT för att prata med ditt team.
Eko- och brusreduceringsteknik gör att ditt team hör dig med knivskarp klarhet. Och när du behöver koncentrera dig behöver du bara vända upp den enkelriktade mikrofonen för omedelbar radiotystnad.
Den lätta, hållbara huvudbygeln och de läderklädda öronkuddarna i minnesskum ger total komfort, oavsett hur länge du spelar.
Headsetet JBL Quantum 910 Wireless är kompatibelt med 2,4 GHz trådlös anslutning till PC, Playstation™ (PS5 och PS4) och Nintendo Switch™, med Bluetooth 5.2 till Bluetooth-kompatibla enheter och med 3,5 mm ljudkontakt till PC, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, mobil, Mac och VR. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga för PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden.

Vanliga frågor och Så här går det till

16 resultat
  • Ja, du kan justera ljudbalansen för spel och chatt genom att vrida ratten med och moturs. Du kommer att känna ett hack i ratten som indikerar 50 spel och 50 chatt när du vrider på den.
  • Ja. Du kan ställa in volymen för mikrofonövervakning i JBL QuantumENGINE. Standardinställningen för mikrofonövervakning är ”AV”.
  • JBL Quantum 910 Wireless erbjuder QuantumSURROUND-ljud via USB-anslutningen till datorn.
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Adaptiv brusreducering styrs med flerfunktionsknappen på baksidan av vänster öronkåpa. Det är påslaget som standard men du kan trycka hastigt på flerfunktionsknappen för att växla från ANC till talk-through. Stäng av ANC med en lång tryckning på flerfunktionsknappen.
  • Anslut headsetet till datorn via den trådlösa USB-anslutningen på 2,4 GHz och se till att du ställer in ditt Quantum 910 Wireless headset som standardenhet, särskilt innan du aktiverar JBL QuantumSPATIAL 360 om du'inte har installerat QuantumENGINE ännu. Om du har anslutit till datorn via USB kontrollerar du att standardenheten har valts på Kontrollpanel > Ljud > Uppspelning. Välj JBL Quantum 910 Wireless Game, högerklicka och välj ”Välj som standardenhet”.
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Uppgraderingsverktyget för JBL Quantum omdefinierar din hörlursupplevelse. Uppgradera enkelt dina hörlurar med hjälp av din macOS-enhet.
    Hämta från macOS app store:https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Modeller som stöds är:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Spel-chatt-balanskontrollen fungerar endast när headsetet är påslaget. Observera att den stöder anslutning med en USB-typ A till C-kabel och en trådlös överföringsdongel, men inte anslutning via en 3,5 mm-kabel eller Bluetooth för mobilspel.
    Spel-chatt-balansratten är kompatibel med PC och Mac, men inte med PS4 I 5, Xbox Series X | S, Nintendo Switch eller Mobile.