JBL Quantum 610 Wireless

Trådlöst over-ear-spelheadset

50
20 Hz – 20 kHz
Aktivt frekvensrespons
100
32
357
12.6
1.5
4.9
3.8
3.4
2.4
1.8
1.1
9.7
8.7
6.2
4.5
2.7
3
40
Ja

Ljud betyder överlevnad.

Det är dags att ta det till nästa nivå med JBL Quantum 610 Wireless. JBL QuantumSURROUND ger en helt omslutande upplevelse. Och de 50 mm element som drivs av JBL QuantumSOUND SIGNATURE gör varje ögonblick episkt, oavsett om du är på spaningsuppdrag eller mitt i en stor strid. Din röst kommer att höras klart och tydligt med den uppfällbara bommikrofonen, och du kan lägga upp planer och strategier med ditt team på DISCORD, Skype och TeamSpeak. Få längre speltid med 40 timmars batteritid eller anslut för oändliga spelomgångar med USB-laddningskabeln.

Sätt dig in i spelet. Låt dig uppslukas av en storslagen upplevelse och njut av ljud som kommer från alla håll, tack vare JBL QuantumSURROUND*. Även utrustad med DTS Headphone:X v2.0. Endast tillgänglig för PC. *Endast tillgänglig för PC med USB-anslutning via JBL QuantumENGINE.
Varje spelögonblick är spännande, från att smyga fram till en fiende vid minsta rörelse till att känna dånet av en enorm explosion. Med 50 mm stora element som drivs av JBL QuantumSOUND SIGNATURE har du alltid ett övertag.
Det sista du behöver i ett avgörande ögonblick är att tappa ljudet, men med förlustfri, trådlös 2,4 GHz-spelkvalitet känner du dig fullständigt fri, oavsett om du sitter fast ordentligt i din stol eller förflyttar dig i rummet. * Trådlöst kompatibel med PC, PlayStation (PS5 och PS4) och Nintendo Switch (endast vid dockning). **Trådbunden anslutning med PC, PlayStation (PS5 och PS4), Xbox (Series X, S och One) och Nintendo (Switch och Switch Lite), Mac, mobil och VR.
Kör hårdare och spela längre. Anslut USB-laddningskabeln för obegränsade spelsessioner eller njut av mer än 40 timmars trådlös batteritid. Du behöver inte sätta allt det roliga på ”paus”.
Låt din röst höras klart och tydligt vid kritiska ögonblick med den uppfällbara, riktade bommikrofonen. Och tack vare funktionen för automatisk på-/avstängning och tyst läge kan du snabbt stänga av när den verkliga världen kallar.
Vill du sätta igång med ett maratonspel? Det lätta, hållbara huvudbandet och öronkuddarna i läderinlindat minnesskum känns bekvämt även när äventyren börjar hetta till.
Oavsett om du behöver prata strategi eller komma ikapp dina vänner så är JBL Quantum 610 Wireless certifierad för DISCORD och kompatibel med andra chattjänster som Skype, Zoom, Twitch och TeamSpeak.
Finjustera ditt ljud. Använd PC-programvarupaketet för att anpassa alla ljud- och RGB-effekter, inklusive QuantumSURROUND, EQ, medhörning, mikrofoninställningar med mera.
Det trådlösa JBL Quantum 610-headsetet är kompatibelt via 2,4 GHz trådlös anslutning med PC, PS (PS5 och PS4) och Nintendo Switch (endast vid dockning). Kompatibel via 3,5 mm-kontakt med PC, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, mobil, Mac och VR. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga för PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden.

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Uppgraderingsverktyget för JBL Quantum omdefinierar din hörlursupplevelse. Uppgradera enkelt dina hörlurar med hjälp av din macOS-enhet.
    Hämta från macOS app store:https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Modeller som stöds är:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Försök parkoppla headset och dongel manuellt.
    Håll strömknappen i läge ”På” i ca 5 sekunder på headsetet och håll sedan dongelknappen nedtryck 5 sekunder. Detta bör tvinga manuell parkoppling, vilket ger PC:n möjlighet att känna igen headsetet igen.
    Kom ihåg att kontrollera flera USB-portar (för att bekräfta att det inte är något problem med USB-porten).
    Om dongeln inte heller kan parkopplas manuellt ska du kontakta vår kundtjänst.