JBL Quantum 600

Trådlöst over-ear-headset för PC med surroundljud och spel-chatt-balanskontroll

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
50
Passiv frekvensrespons
20 Hz – 20 kHz
Aktivt frekvensrespons
20 Hz – 20 kHz
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
100
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Öronkåpans djup (cm)
2.7
Ear Cup Depth (in)
1.1
Öronkåpans yttre höjd (cm)
9.7
Ear Cup External Height (in)
3.8
Öronkåpans yttre bredd (cm)
8.7
Ear Cup External Width (in)
3.4
Öronkåpans inre höjd (cm)
6
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Öronkåpans inre bredd (cm)
4.6
Ear Cup Internal Width (in)
1.8
Hörlurskabelns längd (m)
1.5
Headphone Cable Length (ft)
4.9
Vikt (g)
346
Vikt (oz)
12.2
2.4G Wi-Fi-sändarens effekt
<4 dBm
2.4G Wi-Fi-modulering
DPQSK
2.4G Wi-Fi-bärvågsfrekvens
2403.35 MHz - 2479.35 MHz
Laddtid (timmar, från tomt)
2
Max speltid (timmar)
14
Audio cable
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Komfortanpassad huvudbygel i textilmaterial
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Trådlös
Ja
Utbytbara örondynor
Ja

Sound is Survival

De trådlösa gaming-hörlurarna JBL Quantum 600 2,4 GHz är designade för en uppslukande upplevelse och höga prestanda och ger dig en klar fördel över motståndarna tack vare ett exakt och uppslukande ljud. JBL QuantumSURROUND™-ljudet skapar en bredare, mer realistisk rumskänsla så att du inte missar en enda detalj. Bommikrofonen med röstfokus möjliggör tydlig kommunikation med andra spelare och en DISCORD-certifierad kontroll för spelvolym och chatt låter dig balansera ljudnivåerna för chatt och spel. Öronkuddar med skinnöverdraget memory foam sitter bekvämt och en batteritid på 14 timmar betyder sladdfria, långvariga spelomgångar. Dominera dina motståndare och få en tydlig ljudfördel med JBL Quantum 600-hörlurarna.

Tack vare avancerade algoritmer simulerar JBL QuantumSURROUND™*, som drivs av JBL QuantumENGINE, fantastiskt flerkanalsljud och skapar en otroligt realistisk rumslig ljudbild för filmiska nivåer av uppslukande ljud och en riktig ljudfördel jämfört med konkurrenterna. Även utrustat med DTS Headphone:X v2.0. Endast tillgänglig på PC. *Endast tillgängligt på PC med USB-anslutning via JBL QuantumENGINE.
Från de tystaste stegen till de kraftigaste explosionerna. JBL QuantumSOUND Signature gör att varje scen blir episk och varje spelare mer konkurrenskraftig. 50 mm-elementen med neodym ger en ljudkurva designad speciellt för spel. Låt dig uppslukas av det mest realistiska ljudlandskapet och få en fördel i alla strider.
Hämta mer chips utan att ens ta av dig hörlurarna. JBL Quantum 600-hörlurarna har 2,4 GHz-överföring av hög kvalitet för förlustfritt spel, komplett med 14 timmars batteritid.
Det lätta och slittåliga huvudbandet och de läderklädda öronkuddarna med memory foam har designats för riktigt långa spelomgångar. De avtagbara öronkuddarna gör det lätt att rengöra dina hörlurar.
Med JBL Quantum 600-hörlurarna kan du samla dina trupper och möta dina motståndare på ett tydligt sätt. Den uppfällbara riktade bommikrofonen med röstfokus har funktioner som automatiskt på/av och mute.
JBL Quantum 600 kan användas med med PC och PS via trådlös 2,4 GHz-anslutning. Kompatibel via 3,5 mm-kontakt med PC, PlayStation™*, Xbox™**, Nintendo Switch™, mobil, Mac och VR. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga på PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden. * Trådlöst kompatibel med PlayStation (PS5 och PS4) ** Trådbunden anslutning endast med Xbox (Xbox Series X S och One)
Den DISCORD-certifierade kontrollen för spelvolym och chatt låter dig justera ljudnivåerna medan du spelar. Separata ljudkort hanterar spel- och chattljud, så att du kan ställa in rätt balans på hörlurarna utan att behöva lämna spelet. Även kompatibel med TeamSpeak, Skype och andra tjänster.
JBL:s unika JBL QuantumENGINE PC-program driver surroundljudet som uppslukar dig. Välj dina önskade inställningar för surroundljud och anpassa dina gaming-hörlurar JBL Quantum 600 med hjälp av en användarvänlig kontrollpanel där du kan skapa separata profiler och RGB-effekter samt ändra mikrofoninställningarna. Du kan också använda equalizern eller välja mellan 6 förinställningar.

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Försök parkoppla headset och dongel manuellt.
    Håll strömknappen i läge ”På” i ca 5 sekunder på headsetet och håll sedan dongelknappen nedtryck 5 sekunder. Detta bör tvinga manuell parkoppling, vilket ger PC:n möjlighet att känna igen headsetet igen.
    Kom ihåg att kontrollera flera USB-portar (för att bekräfta att det inte är något problem med USB-porten).
    Om dongeln inte heller kan parkopplas manuellt ska du kontakta vår kundtjänst.
  • Kontrollera att endast en röstchatt är igång under spelets gång. Du ska höra ett klickljud när mikrofonen fälls ned. Mikrofonen fungerar endast när den är helt nedfälld. Om du ser en röd LED på mikrofonen är den i tyst läge.
    FLIP DOWN.png

Så här kontrollerar du dina PC-inställningar för att hitta rätt inspelningsenhet
    1. Gå till Kontrollpanelen
    Control panel.png
    2. Välj Maskinvara och ljud
    Step 2.PNG
    3. Klicka på Ljud
    Step 3.PNG
    3 Välj  inspelning
    Recording tap.jpg

4. Se till att välja rätt inspelningsenhet.

1. Högerklicka på Quantum headset.

Ställ in standardenhet för kommunikation.jpg
    2. Välj nu "Ange standardenhet" eller välj "Standardenhet för kommunikations"

Ställ in en standardenhet för kommunikation 2.jpg

5. Kontrollera mikrofonnivåerna genom att högerklicka på ditt Quantum-headset. Klicka sedan på Egenskaper

6. Välj Nivåer.
    Levels 1.jpg

7. Justera därefter.
    Nivåer 2.jpg

Se också till att ljudreglaget på ditt headset är uppvridet. Vrid på volymratten på headsetet för att höja volymen.
    Kontrollera ditt headsets spel-chatt-balanskontroll och se till att balansen är korrekt. Du kan se skärmbilden nedan från QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Om du fortfarande inte kan höra spelet eller musiken, eller om volymen fortfarande är mycket låg, kontrollera om TalkThrough är aktiverat via QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Slutligen kan du trycka en kort stund på Smart Ambient-knappen på headsetet (om ditt headset har denna funktion)
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

• Du kan justera equalizern, RBG-LED-effekter, ändra mikrofoninställningar och uppdatera inbyggd programvara i ditt headset.