JBL Quantum 400

Over-ear-USB-gamingheadset för PC med spel-chatt-reglage

50
Passiv frekvensrespons
98
32
274
9.7
3
9.8
3.9
3.5
2.3
1.9
1.1
9.9
8.8
5.8
4.9
2.7
Ja
Audio cable
Ja
Utbytbara örondynor
Ja

Sound is Survival

Använd ljudet till din fördel. JBL Quantum 400-hörlurarna ser till att du ligger steget före med surroundljud som låter dig uppslukas av spelet och förutse varje drag. JBL QuantumSOUND Signature är designat för precision och en uppslukande upplevelse och hjälper dig att prestera bättre och få fördel i striderna. JBL Quantum 400 har också en bommikrofon med röstfokus för tydlig interaktion med andra spelare, en kontroll för spelvolym och chatt, är certifierad för DISCORD och kompatibel med bland annat TeamSpeak. Ett lätt huvudband med öronkuddar av memory foam gör att du kan spela bekvämt i timmar. Ta ditt spel till nästa nivå med JBL Quantum 400-hörlurarna och dominera dina motståndare.

Njut av spelets mest uppslukande ljudupplevelse med personligt surroundljud som drivs av den medföljande JBL QuantumENGINE PC-mjukvaran. JBL QuantumSURROUND™ sätter dig i centrum för den mest spännande upplevelsen så att du kan ta ditt spel till nästa nivå och vinna över motståndarna Dessutom utrustad med DTS Headphone:X v2.0.
Från de tystaste fotstegen till den kraftigaste explosionen – JBL QuantumSOUND Signature gör varje scen episk och varje spelare mer konkurrenskraftig. Vårt signaturljud ger det mest realistiska ljudlandskapet och en fördel i alla strider.
Det lätta huvudbandet och öronkuddarna av memory foam är designade för riktigt långa spelomgångar.
JBL Quantum 400-hörlurarna gör dig tydlig när du samlar trupperna och möter motståndarna. Den uppfällbara riktade bommikrofonen med röstfokus har automatiskt på/av och mute.
JBL Quantum 400-hörlurarna har en kontroll för spelvolym och chatt, certifierad av DISCORD. Även kompatibel med TeamSpeak och andra kommunikationsplattformar.
JBL Quantum 400 kan användas med PC, PS och Mac via via USB, och med PC, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, mobil, Mac och VR via en 3,5 mm-kontakt. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga på PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden. *Kompatibel med PlayStation (PS5 och PS4) **Kompatibel med Xbox (Xbox Series X S och One)
JBL:s unika JBL QuantumENGINE PC-mjukvara driver det uppslukande surroundljudet. Välj personliga ljudinställningar för dina gaming-hörlurar JBL Quantum 400 med hjälp av en användarvänlig panel där du kan skapa separata profiler och RGB-effekter samt ändra mikrofoninställningarna. Du kan också använda equalizern eller välja mellan 6 förinställningar.

Vanliga frågor och Så här går det till

8 resultat
  • Följ dessa anvisningar för att konfigurera 7.1 surroundljud på din dator (PC):

1. Klicka på förstoringsglaset i det vänstra hörnet på skärmen närmast höger om Windows-symbolen för att göra en sökning på datorn.
    2. Skriv in Ljud –> och välj Hantera ljudenheter:
      Surround-config-7-1

3. Se till att dina Quantum hörlurar är Standardenhet för både Högtalare (Spel) och Hörlurar (Kommunikationsenhet)
    Surround-config-7-1_2

4. Konfigurera 7.1 surround-funktionen genom att högerklicka på Högtalare –> och välja Konfigurera högtalare
    Surround-config-7-1_3

5. Välj 7.1 Surround and klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_4
    6. Se till att alla rutor är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_5
    7. Se till att båda rutorna är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_6
    8. Klicka på Avsluta. Nu har dina Quantum hörlurar konfigurerats för 7.1 surround-ljud. Inställningarna finns kvar efter omstart av datorn eller när du kopplar in hörlurarna igen.

Surround-config-7-1_7
    Njut av din ljudupplevelse #SoundIsSurvival #DareToListen
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Kontrollera att endast en röstchatt är igång under spelets gång. Du ska höra ett klickljud när mikrofonen fälls ned. Mikrofonen fungerar endast när den är helt nedfälld. Om du ser en röd LED på mikrofonen är den i tyst läge.
    FLIP DOWN.png

Så här kontrollerar du dina PC-inställningar för att hitta rätt inspelningsenhet
    1. Gå till Kontrollpanelen
    Control panel.png
    2. Välj Maskinvara och ljud
    Step 2.PNG
    3. Klicka på Ljud
    Step 3.PNG
    3 Välj  inspelning
    Recording tap.jpg

4. Se till att välja rätt inspelningsenhet.

1. Högerklicka på Quantum headset.

Ställ in standardenhet för kommunikation.jpg
    2. Välj nu "Ange standardenhet" eller välj "Standardenhet för kommunikations"

Ställ in en standardenhet för kommunikation 2.jpg

5. Kontrollera mikrofonnivåerna genom att högerklicka på ditt Quantum-headset. Klicka sedan på Egenskaper

6. Välj Nivåer.
    Levels 1.jpg

7. Justera därefter.
    Nivåer 2.jpg

Se också till att ljudreglaget på ditt headset är uppvridet. Vrid på volymratten på headsetet för att höja volymen.
    Kontrollera ditt headsets spel-chatt-balanskontroll och se till att balansen är korrekt. Du kan se skärmbilden nedan från QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Om du fortfarande inte kan höra spelet eller musiken, eller om volymen fortfarande är mycket låg, kontrollera om TalkThrough är aktiverat via QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Slutligen kan du trycka en kort stund på Smart Ambient-knappen på headsetet (om ditt headset har denna funktion)
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

• Du kan justera equalizern, RBG-LED-effekter, ändra mikrofoninställningar och uppdatera inbyggd programvara i ditt headset.
  • Kontrollera att ljudreglaget är uppvridet på ditt headset och att din mikrofon är påslagen. Kontrollera att endast en röstchatt är igång under spelets gång. Om du är ansluten till datorn ska du se till att kommunikationsenheten är vald under Ljudinspelning på kontrollpanelen. Välj JBL-produkten och välj "Ange som standardenhet". Kontrollera om spelchatt-balanskontrollen på ditt headse't är rätt inställd i det övre fältet i JBL QuantumENGINE.