JBL Quantum TWS Air

Helt trådlösa spelöronsnäckor

6.8
4
102
16
1.3
.3
35.4
8.8
5.2
Bluetooth-profiler
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<10 dBm (EIRP)
2
4
24
IPX-klassificering
IPX4
Ja

Våga dyka in

Uppslukas av surroundljud med låg latens och exakt precision med JBL Quantum TWS Air. Spela var som helst med den trådlösa dongeln på 2,4 GHz och Bluetooth, och var helt säker eftersom Ambient Aware håller dig uppmärksam på din omgivning. Med JBL Dual Source™-tekniken kan du ansluta till din dator och Bluetooth-enhet samtidigt så att du enkelt kan växla från spelljud till inkommande samtal, medan TalkThru-funktionen och strålformande mikrofoner ser till att du får kristallklar kommunikation var som helst – utan att behöva ta ur dina öronsnäckor. Allt detta, plus upp till 8 timmars speltid och ytterligare 16 timmar i laddningsfodralet, innebär att JBL Quantum TWS Air är redo att tas med vart dina äventyr än tar dig.

Håll koll på din omgivning med Ambient Aware, om du spelar på språng, eller prata med dina lagkamrater eller familj när du har dina öronsnäckor på.
Upprätta en 2,4 GHz-anslutning med låg latens till kompatibla enheter med den medföljande USB-C-dongeln som passar perfekt i laddningsfodralet. JBL Quantum TWS Air-öronsnäckorna är kompatibla med alla Bluetooth-enheter som mobiltelefoner och surfplattor eller Nintendo SwitchTM.
Oavsett om du ropar ut kommandon eller ringer upp vänner för ett spel kommer din röst alltid att höras bra och tydligt tack vare den dubbla strålformande mikrofontekniken på varje sida.
Få igång spelet när du får chansen, både dag och natt, i alla väder, med upp till 8 timmars batteritid och 16 extra i fodralet, plus en hållbar, lätt, vattentålig IPX4-design. De ovalformade rören på öronsnäckorna passar perfekt i öronen och garanterar långvarig komfort när du är på språng.
Känn dig som en del av spelet med JBL QuantumSURROUND* från 6,8 mm-element för omslutande och exakt ljud överallt. *JBL QuantumSURROUND är endast tillgängligt på PC i kombination med programvaran JBL QuantumENGINE. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden.
Missa aldrig ett samtal när du försvarar galaxen. Efter att ha anslutit 2,4 GHz trådlöst till en kompatibel enhet kan du enkelt ta ett inkommande samtal via Bluetooth och sedan gå tillbaka till din förlustfria, trådlösa 2,4 GHz-anslutning med JBL Dual SourceTM. Och med Fast Pair är Quantum TWS Air anslutna till din enhet så fort du tar ut dem ur fodralet.
Njut av full kontroll över ditt True Wireless Stereo-ljud var som helst. JBL Quantum TWS Air är kompatibla med JBL:s egenutvecklade Quantum-datorprogramvara och JBL Headphones-appen, så att du kan justera dina EQ-, mikrofon- och surroundljudinställningar och få en perfekt spelmiljö.

Vanliga frågor och Så här går det till

5 resultat
  • Ja, hörlurarna JBL Quantum TWS och JBL Quantum TWS är kompatibla med appen JBL Headphones. Den' ger dig möjlighet att styra EQ, ANC (endast JBL Quantum) och Smart Ambient, Smart Audio & Gaming osv. för bättre upplevelser av ditt headset precis som andra livsstilsprodukter från JBL.
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Uppgraderingsverktyget för JBL Quantum omdefinierar din hörlursupplevelse. Uppgradera enkelt dina hörlurar med hjälp av din macOS-enhet.
    Hämta från macOS app store:https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Modeller som stöds är:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• JBL Quantum TWS och JBL Quantum TWS Air har stöd för två typer av trådlös anslutning samtidigt. De'är kompatibla med alla Bluetooth-kompatibla enheter medan den trådlösa USB-dongeln möjliggör kompatibilitet med PC/Mac, PS4/5, Nintendo SwitchTM, TV och iPads och AndroidTM-enheter med USB-anslutning (Obs! Typ-C stöder PS5 medan typ-A är kompatibel med alla PlayStationTM-modeller).