UA Project Rock True Wireless X - Engineered by JBL

In-ear-sporthörlurar

5.8
96
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz – 22 kHz
14
1
Vikt (g)
Total: 130g
Vikt (oz)
Total: 4.6oz
Bluetooth-sändareffekt
0 - 14dbm
5.0
2
10
10
Ja
In-ear
Ja
JBL Charged Sound
Ja
Svettsäkra
IPX-klassificering
IPX7

Trådlösa. Tuffa. Redo för allt.

UA Project Rock True Wireless X är en sladdfri lösning som är gjord för hårt jobb. Vatten- och svettålig UA-teknik och antibakteriella Sport Flex Fit-örontoppar som är specialgjorda för all konditionsträning och har en tät passform som ger passiv brusreducering. Det JBL-laddade ljudet är avstämt för att maxa din motivation. Bionic Hearing med TalkThru-teknik gör att du smidigt kan prata med din träningspartner och Ambient Aware-funktionen gör att du hör omgivningen och undviker risker. Med 50 timmars batteritid och ett tåligt laddfodral i aluminium finns inget som hindrar dig.

Kompakta och sladdfria för att undvika störningar
En produkt som tätar mot svett och fukt enligt IP67 och arbetar lika hårt som du.
Mäktigt ljud  som är trimmat för sport, med tung bas för hårt arbete.
Örontopparnas utformning ger en tät passform som begränsar bakgrundsljud och hindrar onödiga störningar.
Genom bara ett tryck hör du omgivande ljud med två olika ljudtekniker. Med TalkThru sänks musiken och talet förstärks för korta samtal mellan passen. Ambient Aware levererar en djupare musikupplevelse och släpper in ljud från omgivningen för bättre säkerhet utomhus
Vingförsedda örontoppar som är enkla att använda för maximal säkerhet.
Med Bluetooth 5.0 ringer du ett samtal eller lyssnar på musik i valfri hörsnäcka. Du behöver inte oroa dig för att växla eller sakna en anslutning.
10 timmars speltid + ytterligare 40 timmar från ett robust laddfodral av aluminium när du är på språng.
Fodralet i diskret aluminiumdesign är tillverkat för att hålla och laddar dina hörlurar snabbt och säkert. Typ-C-snabbladdning ger dig fulladdade hörlurar på bara två timmar.
Optimerad kvalitet som drivs med dubbla, strålformade mikrofoner och vindskyddsteknik.
Problemfri parkoppling med din enhet *Stöds av enheter som har Android 6.0 eller senare versioner
12 månaders premiummedlemskap ingår

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Placera hörlurarna i laddningsfodralet, låt laddningen starta, tryck och håll ned knappen på den högra hörlurspluggen i ca 5 sekunder. Lysdioden på hörlurspluggen släcks och tänds sedan igen. Detta genomför återställningen till fabriksinställningarna. Observera att laddningen måste starta för att återställningen ska fungera. Om laddningslådans batteri är tomt måste du först ladda upp lådan.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • 1. Sätt tillbaka öronsnäckorna i laddningsfodralet och stäng locket. 2. Håll knapparna på både vänster och höger öronsnäcka intryckta i mer än två sekunder. Alternativt kan du bara trycka på och hålla ned en av knapparna för att stänga av vänster eller höger öronsnäcka efter behov. 3. Använd funktionen Automatisk avstängning via JBL Headphone-appen (gäller endast hörlurar som stöds av vår JBL Headphone-app).