JBL Tune 770NC

Trådlösa over-ear-hörlurar med adaptiv brusreducering

40
1
100
32
232
8.2
1.2
3.9
3.6
2.99
2.12
1.45
1.9
9.2
7.6
5.4
3.7
4.8
5.3
Bluetooth-profiler
A2DP v1.4, AVRCP v1.6.2, HFP v1.8
Bluetooth-sändareffekt
< 10 dBm (E.I.R.P)
2
70
44
39
70
Ja
Detachable Cable
Ja
Hopfällbara
Ja
JBL Pure Bass-ljud
Ja

Din musik, utan brus.

När musiken är på spelar inget annat roll. De trådlösa hörlurarna JBL Tune 770NC med adaptiv brusreducering levererar det löftet hela dagen – och ännu längre – samtidigt som du slipper oönskat ljud. Med upp till 70 timmars batterilivslängd kan du lätt ta dig igenom en fullspäckad vecka och ändå ha tillräckligt med JBL Pure Bass-ljud för att ta dig igenom helgen. Och om du behöver ladda snabbt, får du 3 timmars extra musik med 5 minuters laddning. JBL Tune 770NC är lätta och går att vikas ihop platt och kan också anslutas till två Bluetooth®-enheter samtidigt, så att du aldrig missar ett samtal när du tittar på en film på din surfplatta. Med den kostnadsfria JBL Headphones-appen kan du skräddarsy ljudet efter din egen smak. Och röstmeddelanden på ditt språk vägleder dig genom funktionerna. Hantera dina samtal och din röstassistent problemfritt direkt från telefonen och använd VoiceAware för att höra dig själv när du pratar. Välj bara den färg som bäst passar din atmosfär och börja ha kul.

Adaptiv brusreducering innebär noll störningar när det är dags att fokusera på dina studier – eller komma i rätt stämning. Och om du vill höra världen runt omkring utan att ta av dig dina hörlurar, blir ljudet eller rösterna omkring dig klarare med Ambient Aware och TalkThru. Aktivera enkelt dessa kontrollägen för omgivningsljud via appen JBL Headphones.
Streama högkvalitativt JBL Pure Bass-ljud trådlöst från din mobiltelefon med hjälp av den senaste Bluetooth-tekniken. Optimera Bluetooth-prestandan med Smart Audio & Video-funktionen i appen JBL Headphones genom att välja lägena Ljud (för bästa ljudkvalitet) eller Video (för optimal gaming och video). * Tillgänglig via OTA-uppdatering vid ett senare tillfälle.
JBL Tune 770NC-hörlurarna har välkänt JBL Pure Bass-ljud – samma som används i de mest kända konsertlokalerna runt om i världen.
Ladda ner den kostnadsfria appen JBL Headphones för att anpassa ljudet efter din smak genom att välja ett av de förinställda EQ-lägena eller justera EQ-kurvan efter ditt innehåll, din stil, din smak. Röstmeddelanden på ditt språk vägleder dig genom de andra funktionerna hos Tune 770NC.
Reglera ljudet och hantera dina samtal enkelt från hörlurarna med de praktiska knapparna på öronkåpan. Hör din röst medan du pratar, med hjälp av VoiceAware.
En lyssningsupplevelse som varar länge – lyssna trådlöst i upp till 44 timmar och ladda batteriet på bara två timmar med den smidiga USB C-kabeln. En snabbladdning på fem minuter ger dig ytterligare tre timmars musik. *Batteritid: BT på/ANC av
Växla enkelt mellan en Bluetooth®-enhet och en annan. Hoppa från en video på din surfplatta till ett samtal på din mobiltelefon utan att missa ett ögonblick.
De lätta materialen och mjuka öronkuddarna med vadderad huvudbygel gör hörlurarna bekväma att ha på sig länge. Den vikbara designen gör det bekvämt att ta med dem vart som helst – närhelst du vill lyssna på musik.
Ladda ner den kostnadsfria appen JBL Headphones för att anpassa ljudet efter din smak genom att välja ett av de förinställda EQ-lägena eller justera EQ-kurvan efter ditt innehåll, din stil, din smak. Röstmeddelanden på ditt språk vägleder dig genom de andra funktionerna hos Tune 770NC.

Vanliga frågor och Så här går det till

5 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.