JBL Tour One M2

Trådlösa over-ear-hörlurar med aktiv brusreducering

40
7
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
117 dB SPL@1 kHz
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10 Hz - 40 kHz (passive), 10 Hz - 22 kHz (active)
32
9.7
3.8
7.8
3.1
6.2
2.4
4.2
1.7
2.1
0.8
278
9.6
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3.2, AVRCP 1.6.2, HFP 1.7.2
Bluetooth-frekvens
2400 MHz – 2483.5 MHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK , π/4-DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<4 dBm
5.3
2
50
30
50
Ja
Hopfällbara
Ja
Spatial Sound
Ja

Sjunk in i en helt omslutande ljudupplevelse

JBL Tour One M2:s True Adaptive-brusreduceringsteknik ger skön avkoppling så att du kan njuta av dina favoritlistor – eller till och med ljudet av tystnad – allt med legendariskt och Hi-Res-certifierat JBL Pro-ljud. Låt dig omslutas av fantastiskt ljud med rumskänsla i upp till 50 timmar eller upplev det rena ljudet från fyra mikrofoner när du pratar i telefon. De integrerade mikrofonerna känner till och med igen din röst, så att du kan ha korta samtal med dina hörlurar på, tack vare Smart Talk-funktionen. Eller slå på den personliga ljudförstärkningen för att höja din och andras röstvolym utan att ens ta av dig hörlurarna.

Njut av din egen spellista var du än befinner dig i livet. True Adaptive-brusreduceringsteknik använder automatiskt 4 brusavkänningsmikrofoner för att anpassa sig till din omgivning i realtid och minimerar distraktioner när du behöver fokusera, vilket i sin tur optimerar JBL Tour One M2:s prestanda och ger en överlägsen ljudupplevelse – samtidigt som du justerar ANC-läget med JBL Headphones-appen.
Algoritmen för 4 mikrofoner med kristallklara samtal gör det möjligt för JBL Tour One M2 att ha bättre samtalskvalitet även i högljudda eller blåsiga miljöer eller få hjälp av din röstassistent. Med VoiceAware kan du välja hur mycket din egen röst ska höras genom att reglera mikrofonvolymen som leds tillbaka till hörlurarna.
Var uppmärksam på ljud från världen runtomkring medan du njuter av din musik med Smart Ambient, kontrollera ljudnivåerna i omgivningen och aktivera knappen för personlig ljudförstärkning i JBL Headphones-appen för att höja samtalsvolymen med 15–20 dB och justera höger/vänster-balansen.
Tack vare Smart Talk-funktionen behöver du inte pausa musiken för att ha ett kort samtal: den avancerade röstigenkänningstekniken reagerar på din röst, pausar musiken och aktiverar TalkThru.
Tack vare omfattande global forskning och tester levererar JBL:s överlägsna ljudkurva exakt och korrekt ljud och mindre förvrängning med all musik du älskar oavsett frekvens eller volym. 40 mm-elementen i Tour One M2 låter dig uppleva det ultimata ljudet, från fyllig och kraftfull bas till fängslande diskant.
Fördjupa dig i JBL Spatial Sound och få känslan av att befinna dig på bio, på en konsert eller i studion med din favoritartist. Tack vare denna patentskyddade teknik känns det som om ljudet kommer från alla håll, oavsett vilken ljudkälla eller apparat du spelar från.
Hör och känn varje ton i din spellista. Forma ljudet så att det matchar din personliga lyssnarprofil med interaktiva anpassningsverktyg som använder exakt information om dig och dina önskemål för att ge dig precis den ljudkurva som passar dig bäst.
Håll kontakt digitalt var du än befinner dig. Säg bara ”Hej Google” eller ”Alexa” för att prata med din röstassistent och styr dina hörlurar med röstkommandon på flera språk.
Upptäck Bluetooth-ljudkällor i närheten och anslut till dem med bara en tryckning. Med Microsoft swift pair-funktionen kan du sömlöst parkoppla dina Bluetooth-enheter med en PC som kör Windows 10 eller senare.
Anpassa ditt eget soundtrack. Hämta den kostnadsfria JBL Headphones-appen och ställ in anpassad EQ, slå på adaptiv brusreducering eller justera omgivningsljudet och kontrollera din bästa passform. Du kan också välja hur hörlurarna beter sig genom Touch-anpassningen eller anpassa ljudutgången till ljud eller video för att få ut det mesta av ditt innehåll, välja röstassistent och mycket mer.
JBL Tour One M2 har Bluetooth 5.3 för en stabilare och säkrare anslutning så att du kan njuta av trådlös anslutning när den är som bäst. Med den senaste Bluetooth-tekniken blir dina JBL Tour One M2 praktiskt taget framtidssäkra. *Tillgänglig via OTA-uppdatering vid ett senare tillfälle.

Vanliga frågor och Så här går det till

8 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Swift Pair är det senaste sättet att parkoppla dina Bluetooth-tillbehör som använder Windows 10, version 1803 eller senare.

Gör så här:

1.    Sätt Bluetooth-tillbehören i parkopplingsläge

2.    När tillbehören finns i närheten visar din Windows-enhet ett meddelande

3.    Om du väljer ”Anslut” påbörjar du parkopplingen med tillbehöret

4.    När tillbehöret inte längre är i parkopplingsläge eller inte längre är i närheten kommer din Windows-enhet att ta bort meddelandet från Action Center

• PSAP är en ny funktion som är tillgänglig i JBL Headphones-appen. När den här funktionen är påslagen fungerar den som Ambient Aware, men den fokuserar på att plocka upp röstfrekvenser framför dig.

1. Förstärkning:PSAP-funktionen är utformad för att förstärka ljudet i röstupptagningsområdet. Den kan hjälpa användare med (begränsad) hörselnedsättning att delta i samtal på ett enklare sätt, särskilt i bullriga miljöer. Det bör sedan förstärka talet av personen som sitter mittemot dig, inte det allmänna omgivande ljudet som med Ambient Aware. Algoritmen använder strålformning för att plocka ut rösten från de andra ljuden, ungefär som vad som händer under ett telefonsamtal, men istället för att fokusera på din egen röst fokuserar den på rösten längre bort från dig. Med förstärkningsinställningen kan du förstärka dessa röstfrekvenser.

2. BALANS: Balansinställningen justerar förstärkningseffekten mellan vänster och höger öra med hjälp av skjutreglaget. När den är inställd på 0 (i mitten) får båda öronen samma förstärkning, men beroende på användarens personliga behov/preferenser kan han/hon fokusera förstärkningen mer mot antingen vänster eller höger öra.

• Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • True Adaptive-tekniken för brusreducering är en funktion som justerar bruselimineringsnivåerna i realtid, 50 000 gånger per sekund för att ta hänsyn till omgivande omgivningsljud och personliga attribut som rörelse, hår och glasögon för att leverera förstklassig brusreducering och omslutande ljud i alla miljöer.
    Med hjälp av mikrofonerna Feed Forward och Feed Backward övervakar Adaptive brusreduceringstekniken de yttre ljuden och tar upp låga frekvenser och neutraliserar dem innan de når örat. Hörlurarna genererar ett ljud som 'fasinverteras 180 grader till det oönskade bruset, vilket resulterar i att de två ljuden tar ut varandra.
    Hörlurarna gör det också möjligt för lyssnaren att anpassa eller justera brusreducering genom funktioner som Ambient Aware och TalkThru.

• Den lågvolymdynamiska EQ-funktionen kan optimera EQ, öka låga och höga frekvenser för att bibehålla samma höga återgivningsprestanda vid låg volym. När du lyssnar på musik på låg volym minskar hela musikdynamiken på grund av låg och hög frekvens volymminskning. Viss musik är bäst att njuta av på en högre volym, men detta tillvägagångssätt kan skada dina öron. Med lågvolymdynamisk EQ kan du fortfarande få en njutbar musikupplevelse även vid låg eller hög volym och ändå skydda dina öron utan att kompromissa med lyssningsupplevelsen.

• När du behöver prata med någon personligen när du bär hörlurar reagerar de avancerade inbyggda röstigenkänningsalgoritmerna på din röst och pausar automatiskt musiken och aktiverar TalkThru om du bara pratar. Musik och aktiv brusreducering återupptas när samtalet är över. Du behöver inte pausa musiken manuellt eller ta av hörlurarna – börja prata och låt tekniken göra resten. Du kan förlänga Smart Talks varaktighet i JBL Headphones-appen när ingen röst detekteras.