JBL Tune 205BT

Trådlösa snäckhörlurar

12.5
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
100dB SPL/1mw
32.0
1.0
78.0
2.56
16.5
0.58
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK,DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0~4 dbm
4.1
2.0
6.0
6.0
Ja
Platt trasselfri kabel
Ja
JBL Pure Bass-ljud
Ja

REN BAS, INGEN SLADD

Vi presenterar JBL TUNE 205BT – snäckhörlurar med JBL Pure Bass-ljud. Tack vare batteritiden på 6 timmar kan de strömma JBL Pure Bass-ljud och styra handsfree-samtal. Under det lyxiga höljet ger ett par 12,5 mm stora element basen det rätta trycket, medan de mjuka, ergonomiskt utformade öronsnäckorna garanterar att du får sköna ljudupplevelser i många timmar. Dessutom kan du tack vare fjärrkontrollen med en knapp styra både musikspelning och svara i telefon med den inbyggda mikrofonen. Allt detta gör JBL 205BT till din dagliga följeslagare på jobbet, hemma och på resande fot.

I över 70 år har JBL arbetat med att ta fram det exakta, imponerande ljud som återfinns i stora konserthallar runt om i världen. Dessa hörlurar har samma JBL-ljud, med en tung bas som är både djup och kraftfull.
Njut av din musik och ta emot samtal i 6 timmar. Full återuppladdning på 2 timmar.
Enkel styrning av ljudet och samtal direkt från hörlurarna med den praktiska fjärrkontrollen med tre knappar och mikrofon.
En platt kabel som är hållbar och inte trasslar ihop sig.
Tack vare de mjuka, ergonomiskt utformade öronsnäckorna kan du på ett bekvämt sätt njuta av din musik

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • Ja, du kan hoppa mellan spår och kontrollera volymen på mikrofonen. För att hoppa framåt ska du trycka och hålla in volym + i 3 sekunder. För att hoppa bakåt ska du trycka och hålla in volym - i 3 sekunder.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.