JBL Endurance Peak 3

Damm- och vattentäta aktiva True Wireless-öronsnäckor

10
4
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
102 dB SPL@1 kHz
16
76
2.7
25
0.9
Bluetooth-frekvens
2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-sändareffekt
< 14 dBm
5.2
2
50
5.5
Comfort Stay Secure Fit
Ja
JBL Pure Bass-ljud
Ja
PowerHook™
Ja
TwistLock®-teknik
IPX-klassificering
IP68

Gör aldrig ont, trillar aldrig ur

Din livsstil är aktiv – du behöver trådlösa öronsnäckor som kan hålla jämna steg. Endurance Peak 3 är den perfekta träningspartnern och pumpar dina motiverande spellistor till dig med upp till 50 timmars uppspelning och fylligt JBL Pure Bass-ljud som du kan känna i dina muskler. Den hållbara damm- och vattentäta IP68-konstruktionen kan hantera de dammigaste bergsstigarna och de svettigaste gympassen, och en böjbar TwistLock™-öronkroksförstärkare garanterar en säker, bekväm passform som håller sig på plats hur mycket du än rör dig. Och tack vare möjligheten att ringa kristallklara samtal var du än befinner dig och hålla koll på din omgivning kommer du att hålla kontakten med världen oavsett vart ditt träningspass tar dig.

Få ut det mesta av din favoritspellista med fyllig bas från ett 10 mm dynamiskt element som levererar ett mäktigt ljud när du behöver det som mest.
Oavsett om du mäter din energiutmatning i kilometer, kilo eller minuter, kan JBL Endurance Peak 3 matcha din takt med upp till 10 timmars batteritid i öronsnäckorna och 40 i fodralet. Och när du behöver en boost kan du snabbladda en timmes speltid på bara 10 minuter.
En IP68-klassificering innebär att JBL Endurance Peak 3-öronsnäckorna är redo för dina mest aktiva äventyr, i alla väder. Och de kommer att utstå i 30 minuter på djup upp till 1,5 meter salt eller sötvatten. Så du kan surfa med dina öronsnäckor, eller skölja dem efter ett träningspass, utan att missa något.
Oavsett om du är ute och springer eller i zonen på gymmet gör TalkThru det enkelt att ringa och höra samtal var som helst. Och med Ambient Aware kan du vara uppmärksam på omgivningen utan att ta av dig hörlurarna.
Till och med på en blåsig cykelstig kommer din röst att höras tack vare dubbla strålformande mikrofoner i varje öra som hjälper till att säkerställa tydlig kommunikation. Med VoiceAware kan du välja hur mycket din egen röst ska höras genom att reglera mikrofonvolymen som leds tillbaka till hörlurarna.
JBL Endurance Peak 3 justeras så att den passar bekvämt med en böjbar TwistLock™-öronkroksförstärkare som ser till att dina hörlurar inte ramlar ut – inte ens under dina mest aktiva stunder. Och när du tar av dem stängs öronsnäckorna automatiskt av även om du inte sätter tillbaka dem i laddningsfodralet.
Träna på ditt sätt. Anpassa dina hörlurars inställningar efter dina behov med den särskilda JBL-appen.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.