JBL Tour Pro+ TWS

True Wireless brusreducerande in-ear-hörlurar

Produktspecifikationer

Weight (g)
15
6.8
100
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz - 20kHz
16
1
56.8
2
15
0.5
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3 AVRCP V1.6 HFP V1.7
Bluetooth-sändareffekt
0 - 12dbm
5.0
8
6
8
IPX-klassificering
IPX5

Styr din omgivning, öka produktiviteten

Ha en underbar dag med JBL Tour Pro+ TWS som drivs av JBL Pro Sound. Med 32 timmars speltid, trådlös laddning och en kompatibel app för ultimat anpassning ger dessa snygga in-ear-hörlurar inspiration och engagemang, med adaptiv brusreducering och Smart Ambient för reglering av ljudet från omgivningen. I samma ögonblick som du öppnar fodralet hittar du smarta funktioner, skapade för att du ska kunna jobba effektivare med oöverträffad komfort. De tre mikrofonerna garanterar hög samtalskvalitet även i bullriga och blåsiga miljöer. Du är redo att ta dig an nya arbetsuppgifter eller att kasta loss, vart dina äventyr än leder dig.

Med hjälp av inre och yttre mikrofoner minimerar JBL:s adaptiva brusreducering alla störningar och maximerar samtidigt ljudkvaliteten i ditt livs ljudspår. Med Smart Ambient Technology uppfattar du världen omkring dig och kan höra vänner och kollegor tydligt med en knapptryckning eller via JBL-appen.
Från fyllig, kraftfull bas till kittlande diskant kommer du alltid att uppleva ett perfekt ljud med de dynamiska 6,8 mm-elementen i JBL Tour Pro+ TWS med JBL Pro Sound.
Var uppkopplad hela dagen med upp till 32 timmars batteritid, Qi-kompatibel trådlös laddning och tre extraladdningar i fodralet. Och skulle du ändå bli utan musik så småningom så kan du snabbt ladda en timmes speltid på några minuter.
Bullrig miljö? Inga problem! JBL Tour Pro+ TWS garanterar perfekt röstskärpa under samtal, med en uppsättning av två yttre strålriktade mikrofoner och en tredje för att minska vind och andra distraktioner.
Skapa en perfekt ljudvärld där du kan fokusera helt på dina uppgifter. Behöver du en tyst plats? SilentNow har koll på dig. Hörlurarna stängs av automatiskt efter en tid som du själv väljer med Auto Off. Beställ väckning med My Alarm, finjustera ljudet med Smart Audio & Video och pausa dina hörlurar automatiskt när du tar av dem. Alla dessa funktioner styrs från appen My JBL Headphones.
I samma ögonblick som du öppnar fodralet startar Dual Connect Bluetooth-synkroniseringen för en ultrastabil anslutning. Öronsnäckorna ansluts oberoende av varandra, och du kan tilldela funktioner till vänster eller höger öronsnäcka och ta emot samtal med någon av dem eller båda.
Håll kontakten med din digitala värld var du än befinner dig. Aktivera den röstassistent du föredrar med röstkommando. Du kan också styra hörlurarna med röstkommandon och Hey Google. Röstmeddelanden finns på flera språk. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.
Anpassa ditt livs ljudspår med appen My JBL Headphones. Hämta den kostnadsfria appen för att ställa in anpassad EQ, slå på adaptiv brusreducering eller justera omgivningsljudet med Ambient Sound Control.

Vanliga frågor och Så här går det till

11 resultat
  • JBL TOUR ONE
    Stäng av Tour One först och håll in knappen för omgivningsmedvetenhet på vänster hörselkåpa i 2 sekunder. Du kan starta ANC utan Bluetooth-anslutning, vilket sparar ditt batteri. När du drar upp knappen på höger öronkåpa för att slå på den, återgår Bluetooth-anslutningen och musiken till det normala.

Manually activating Silent NOW #1.png

JBL TOUR PRO+ TWS
    Tryck på och håll nere både höger och vänster öronsnäckor på Tour Pro+ TWS i 5 sekunder samtidigt. Du kan starta ANC utan Bluetooth-anslutning, vilket sparar ditt batteri. När du trycker på och håller nere både höger och vänster öronsnäcka i 5 sekunder återgår Bluetooth-anslutningen och musiken till det normala.

Manually activating Silent NOW.png
  • True Adaptive NC finns på Tour One och möjliggör realtidsövervakning av yttre omgivningar och personliga attribut som rörelse, hår, glasögon och automatiska justeringar av NC-prestanda och EQ.

Om du inte föredrar den automatiska ändringen av avbeställningsprestanda' kan du få en finjusterad avbokningsnivå genom att välja ”Vardagsläge” i appen.

Adaptiv brusreducering - tillgänglig på Tour Pro+ TWS - lyssnar på omgivningsljud med hjälp av externa och interna mikrofoner och skapar sedan den inverterade fasen tillbaka till lyssnaren för att skapa bruselimineringseffekten.
    Hörlurarna gör det också möjligt för lyssnaren att anpassa eller justera brusreducering genom funktioner som Ambient Aware och TalkThru.
  • JBL Tour One hjälper dig att skapa en perfekt ljudvärld där du kan fokusera helt på dina uppgifter.
    Med JBL Tour One och Tour Pro+ TWS kan du få tysta ögonblick med SilentNow. Brusreducering aktiveras utan Bluetooth, bara genom att trycka på en särskild knapp på hörlurarna (eller genom att trycka på öronsnäckan) eller genom att styra via My JBL Headphones-appen. Det hjälper dig också att spara batteritid.
    Du kan även få hjälp med att vakna upp med My Alarm, som gör det möjligt att ställa in sömn- och vakentider och som styrs via My JBL Headphones-appen. Du kan ställa in en vilo- och väckningstimer för att gradvis sänka volymen på hörlurarna för sömn, växla till SilentNow-läge under en viss tid och sedan väcka dig vid en viss tidpunkt.

Sleep now.png Sleep now 2.png Sleep now #3.png
  • Genom att optimera Bluetooth-inställningarna via appen kan du få optimerat ljud i olika scenarier, som att antingen lyssna på musik eller titta på videor.
    Välj mellan ”Normal” för att optimera och stabilisera anslutningen även i de mest trafikerade områdena, ”Musikläge” för att njuta av den bästa ljudkvaliteten för musik och ”Videoläge” för att få bästa möjliga läppsynkronisering när du tittar eller spelar.

Smart audio mode - JBL app.jpg
  • För att återställa dina öronsnäckor trycker du på och håller in återställningsknappen på laddfodralet* i mer än 5 sekunder. Detta återställer öronsnäckorna utan att återställa inställningarna till fabriksinställningarna.
    * Plats
    Live 300TWS/Live Pro+ TWS: Inuti laddfodralet mellan öronsnäckorna.
    Live Free NC+/Reflect Mini NC TWS: På baksidan av laddfodralet, bredvid USB-C-porten.
    Club Pro+ TWS: På undersidan av laddfodralet, bredvid USB-C-porten.
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.
  • Nedan kan du se placeringen av mikrofonerna på några av våra hörlursmodeller:

Live Pro+ TWS
    JBL_Live Pro  TWS_Product Image_ XRay with call-out.jpg

Tour Pro+ TWS
    JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout.png JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout_2.png

Tour One
    JBL_Tour One Enhanced Media_4-mic.png
  • 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • Denna enhet är IPX4-klassad, vilket innebär att den är svettsäker (lämplig för träning) och tål vattenstänk från alla håll. Enheten är dock inte vattentät och ska aldrig sänkas ned i vatten.

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system