JBL Tour Pro 3

True Adaptive brusreducerande hörlurar med JBL Spatial 360-huvudspårning och ett Smart Charging Case™ som fungerar som ljudsändare

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek
10,2 mm dynamisk element + 5,1 mm x 2,8 mm balanserad armatur
Strömförsörjning
5 V, 1 A
Frekvensåtergivning
20 Hz–40 kHz
Impedans
32 ohm
Känslighet
104 dB SPL vid 1 kHz
Max SPL
95 dB
Mikrofonens känslighet
-38 dBV/Pa vid 1 kHz
Öronsnäckor
5,6 g per st (11,2 g tillsammans)
Laddningsfodral
71,8 g
Bluetooth-version (öronsnäcka)
5.3
Bluetooth-version (laddfodral)
5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2,4 GHz–2,4835 GHz
Bluetooth-sändarens effekt (öronsnäcka)
<13 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarens effekt (laddfodral)
<10 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarmodulering (öronsnäcka)
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändarmodulering (laddfodral)
GFSK
Maximal användningstemperatur
45 °C
Batterityp i öronsnäcka
Litiumjon (65 mAh/3,85 V)
Batterityp i laddfodralet
Litiumjon (850 mAh/3,8 V)
Laddningstid
2 timmar med helt urladdat batteri
Musikspeltid med Bluetooth på och ANC av
Upp till 11 timmar
Uppspelningstid (Bluetooth på och ANC på)
Upp till 8 timmar
Musikuppspelningstid med BT på och True Adaptive ANC på
Upp till 7 timmar
Samtalstid med ANC av
Upp till 5,5 timmar
Samtalstid med ANC på
Upp till 5,2 timmar

Ljud, som du aldrig tidigare hört det

Gör dig redo för de smartaste True Wireless hörlurarna hittills. JBL Tour Pro 3 levereras i ett nydesignat Smart Charging Case™ med en praktisk och funktionsspäckad pekskärm som ger dig full kontroll över din lyssningsupplevelse – medan telefonen ligger kvar i fickan. Anslut sömlöst till valfri Bluetooth®-enhet och låt dig uppslukas av musik, film och spel med JBL Spatial 360-ljud med huvudspårning. JBL Tour Pro 3 drivs också av legendariskt Hi-Res JBL Pro-ljud. När det är dags att jobba kan du stänga av världen utanför med True Adaptive-brusreducering i realtid. Använd Smart Charging Case™ som en ljudsändare för att ansluta trådlöst till systemet ombord på ett flygplan (eller datorn) och njut av en filmisk ljudupplevelse medan du är i luften. Eller anslut enkelt Smart Charging Case™ till din dator vid skrivbordet för perfekt samtalskvalitet.

Lämna telefonen i fickan. JBL Tour Pro 3 med nydesignade Smart Charging Case™ har alla funktioner du behöver för att kontrollera och anpassa din lyssningsupplevelse och hörlurarnas inställningar på flera språk, direkt från fodralet. Använd den större, tydligare 1,57-tums pekskärmen för att se vilken låt som spelas eller vem som ringer dig, eller anpassa den precisa skärmen med ditt favoritfoto. Kontrollera den dynamiska låsskärmen för att få information om batteritid, tid, meddelanden osv.
Smart Charging Case™ förvandlas till en dongel för att överföra ljud trådlöst till hörlurarna från valfri AUX- eller USB-C-källa, t.ex. underhållningssystem på TV, gym eller flygplan. Använd bara en av de två medföljande ljudkablarna för att ansluta och njut. Eller använd Auracast™-knappen på skärmen för att dela ditt innehåll till närliggande enheter genom att ansluta enheten via Tour Pro 3 Smart Charging Case™.
JBL Tour Pro 3 har dubbla element i varje öronsnäcka. Det balanserade armaturelementet hanterar de höga tonerna med förtrollande klarhet, medan ett 10.2 mm dynamiskt element ger ren, kraftfull bas och levande, verklighetstrogna röster. De levererar också Hi-Res-certifierat ljud trådlöst med LDAC, Androids inbyggda 24-bitars kodek för högupplöst ljud, som hanterar tre gånger mer data än Bluetooth för exceptionell ljudkvalitet.
Oavsett om du lyssnar på din favoritspellista, tittar på en film eller spelar ett spel, förvandlar JBL Spatial 360-ljud stereoljud från valfri källa eller enhet till en verkligt uppslukande ljudupplevelse. Och när du aktiverar huvudspårning kommer allt att låta ännu mer naturligt och realistiskt – ljuden känns som om de kommer från utsidan av huvudet och förblir fixerade i rymden.
JBL Tour Pro 3 lyssnar på din omgivning och anpassar sig i realtid, så att inte ens de starkaste plötsliga ljuden stör ditt flow. Använd JBL Headphones-appen för att justera hur mycket eller hur lite av omvärlden du släpper in. En extra uppsättning skumgummitoppar ger ännu bättre passiv isolering.
Två strålbildande yttre mikrofoner på varje hörlur, som drivs av JBL Crystal AI-algori™, fångar upp din röst och levererar den så tydligt som möjligt, medan en inre mikrofon isolerar brus. Den vindtäta designen innebär att personerna du pratar med inte hör något oljud, även om du är ute en blåsig dag. Call equalizer hjälper dig att kontrollera exakt hur du låter för andra och hur du vill att de ska låta för dig. Och ljudnivåsoptimeringen hjälper dig att sänka höga talare eller höja tysta talare. JBL Tour Pro 3 är också Zoom-certifierade.
Hör och känn varje ton i spellistan med Personi-Fi 3.0. Forma ditt ljud efter din egen lyssnarprofil med interaktiva funktioner som använder exakt information om dig och dina önskemål för att ge precis den ljudkurva som passar bäst för dig. Eller för ännu mer anpassning, aktivera funktionen Personal Sound Amplification för att justera balansen mellan vänster och höger hörlur och förstärka samtalens volym med upp till +15–20 dB.
Hör ljudet från omgivningen medan du njuter av din musik med Smart Ambient. Anpassat omgivningsljud höjer och sänker volymen i realtid, beroende på hur tyst eller bullrig din omgivning är. Smart Talk känner igen din röst, pausar automatiskt musiken och möjliggör din föredragna omgivningsupplevelse när du talar.
Alla JBL Tour Pro 3:s smartaste funktioner är också redo att användas och anpassas i den kostnadsfria JBL Headphones-appen. Hämta den kostnadsfria JBL Headphones-appen för att ställa in anpassad EQ, aktivera adaptiv brusreducering eller justera omgivningsljudet, välj en perfekt passform eller hitta dina hörlurar. Du kan också anpassa hörlurarnas funktion med rörelsekommandon eller justera ljudet för musik eller video för bästa möjliga utbyte av innehållet. Dessutom kan du anpassa Smart Charging Case™-skärmen genom att ha ett av dina foton som bakgrund, välja skärmspråk och välja vilka funktioner du vill ha som genvägar.
Njut av 11 timmars musik plus ytterligare tre fulla laddningar med ANC av (11+33 H), eller 8 timmar plus ytterligare tre fulla laddningar med ANC på (8+24 H). Och du kan alltid få ytterligare tre timmars lyssnande med en 10-minuters snabbladdning. JBL Tour Pro 3 kan laddas trådlöst.
Upptäck Bluetooth-ljudkällor i närheten och anslut med bara en tryckning. Med Microsoft swift pair kan du sömlöst parkoppla dina Bluetooth-enheter med en PC som kör Windows 10 eller senare.
JBL Tour Pro 3 har Bluetooth 5.3 som ger stabil och säker anslutning, så att du kan njuta av trådlös strömning när den är som bäst. Med den senaste Bluetooth-tekniken är dina JBL Tour Pro 3 i princip framtidssäkra. Dessutom stöder Tour Pro 3 ljudsändare Smart Charging Case™ Auracast™, så att du kan dela ditt ljud med någon i din närhet. (*) Tillgänglig via OTA-uppdatering

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.
  • JBL Tour Pro 2 befinner sig i ett djupt viloläge, vilket förlänger batteriets livslängd. Anslut fodralet till en laddare i ca två sekunder för att väcka produkten och ta ut öronsnäckorna ur fodralet. När du sätter tillbaka öronsnäckorna i fodralet är det redo att parkopplas via Bluetooth.

• Personi-Fi 2.0 är en ny funktion som är tillgänglig via JBL Headphones-appen. Den här funktionen hjälper till att anpassa ljudet med bästa möjliga ljudkurva baserat på dina hörselfunktioner. Den kommer först att ställa några frågor och sedan kontrollera ditt aktuella omgivningsljud. Du kommer att informeras om att detta steg ska utföras i en tyst miljö. Den kommer att spela upp en serie testtoner i alla olika frekvenser där den frågar dig vad som är den lägsta volyminställningen du kan höra efter varje frekvenstestton. Nio olika ljud spelas upp i varje öra (totalt 18).

Tryck och släpp bara knappen när du hör ett ljud. När den har gått igenom alla testtoner beräknar den det bästa ljudet för dina öron baserat på resultaten. Det låter dig testa resultaten genom att spela ett spår. Du kommer att kunna slå på/av den för att höra skillnaden.

Personifi pics.PNG
  • Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
    Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.