JBL Soundgear Sense

Trådlösa open-ear-hörlurar

16.2
4
112
32
69.5
2.4
13.1
0.46
Bluetooth-profiler
HFP 1.8, A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Bluetooth-sändareffekt
<10 dBm
5.3
2
24
3.5
Multi-point Connection
IPX-klassificering
IP54

Öppna hybridhörlurar med avtagbar nackbygel

De helt trådlösa open-ear-hörlurarna JBL Soundgear Sense har JBL OpenSound-teknik med luftledning, som inte täpper till hörselgången helt, vilket gör dem bekväma att bära i flera timmar. De flexibla öronkrokarna går att vrida, så att du kan välja om du vill fokusera på musik eller samtal, eller släppa in mer ljud från världen omkring dig. En avtagbar nackbygel ger en ännu säkrare passform medan du tränar och en IP54-klassificering innebär att de tål svett – eller till och med lätt regn. Din röst kommer att vara kristallklar, även på en blåsig dag, tack vare fyra röstmikrofoner. Anpassa hur du använder de intuitiva touchkontrollerna på varje öronsnäcka för att hantera din musik och dina samtal med My JBL Headphones-appen. JBL Soundgear Sense är lika anpassningsbar som du är.

OpenSound-tekniken i JBL Soundgear Sense-öronsnäckorna ger en naturlig ljudupplevelse nästan helt utan ljudläckage. Tack vare denna innovation riktas ljudtrycket genom vågor mot öronen och samtidigt minskar en motsatt fas ljudspridningen. Du njuter av ditt ljud medan din integritet skyddas. JBL Soundgear Sense vilar också på ytterörats form, utan att hindra hörselgången, så att du kan höra både ditt ljud och världen runt omkring på ett bekvämt sätt.
Två smart designade 16,2 mm-element – ett per öronsnäcka – har en unik basförbättrande algoritm som ger en fantastisk ljudupplevelse utan kompromisser, med kraftfull bas och rent ljud som gör att du kan njuta av varje slag medan du hör världen omkring dig
Lyssna trådlöst i upp till 6 timmar och få ut ytterligare 18 timmar ur laddningsfodralet för långvarig lyssning. Om du har bråttom kan du använda den praktiska USB-kabeln av typ C – en snabbladdning på 15 minuter ger dig ytterligare 4 timmars musik.
JBL Soundgear Sense är dammsäkra och stänksäkra enligt IP54. En vindpust på en dammig väg eller ett kraftigt sommarregn kommer inte ens att sakta ner dig.
De justerbara öronkrokarna ger komfort och stabilitet för användning hela dagen. Ska du ut och springa? Den medföljande nackbygeln ger en ännu säkrare passform så att du inte tappar en öronsnäcka när du tränar.
Öppna fodralet så paras öronsnäckorna automatiskt ihop med enheten. Använd båda öronsnäckorna tillsammans eller använd någon av dem individuellt, tack vare Dual Connect.
Dina vänner, din familj och dina medarbetare kommer att höra varje ord du säger – även om du är utomhus och det är blåsigt.
Tryck bara på öronsnäckan för att styra musik, volym och samtal. Använd appen My JBL Headphones för att ställa in dina touch-kontroller.
Med JBL Headphones-appen kan du njuta av din musik på ditt sätt. Anpassa lyssningsupplevelsen och touchkontrollerna, hitta dina öronsnäckor, kontrollera omgivningsljudet samt Smart Audio- och Video-lägena. Ladda ner appen gratis och upptäck hur mycket mer du kan göra.

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • För att ansluta och spela musik från en andra källenhet med flerpunktsanslutning, tryck bara på Bluetooth-knappen och anslut till produkten i källenhetens inställningar.

När du använder flerpunktsanslutning och växlar mellan iOS, Android och Windows kan det hända att det inte finns någon musikutgång eller att det uppstår en fördröjning i musikuppspelningen. För att lösa detta problem rekommenderas alltid att du pausar eller stoppar musikuppspelning på en dator innan du byter till en annan enhet (telefoner, surfplattor) för musikuppspelning.

Om problemet kvarstår rekommenderar vi att du startar om både produkten och datorn.

• Soundgear Sense-öronsnäckorna använder JBL OpenSound-teknik för att leverera fylligt ljud med full räckvidd, samtidigt som de minimerar vad andra i närheten kan höra. Öronsnäckorna sitter utanför hörselgången och vilar säkert på örats naturliga kurva och de precisionsplacerade akustiska portarna kanaliserar ljudet rakt in i öronen. Hörselgången blockeras inte vilket gör att användaren fortfarande kan höra omgivande ljud när han eller hon lyssnar på musik eller tar emot samtal.

• Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • Ja, Soundgear Sense-öronsnäckorna har en IP54-klassificering och kan användas vid träning som vandring och cykling. Hörlurarna kan också användas vid löpning och andra sporter. Den flexibla öronkroksdesignen ser till att de sitter säkert och bekvämt i örat så att de inte faller ur under aktiviteten. För en extra säker passform vid hård träning kan du använda det valbara halsbandet

• Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • Soundgear Sense har två bärstilar, antingen som vanliga TWS-hörlurar med öronkrok för en säker passform eller som hörlurar med nackband med avtagbart nackband som tillval. Båda bärstilarna erbjuder samma öppna upplevelse med fylligt ljud i fullregister. Det handlar bara om vad du föredrar eller vilket fodral du väljer.