JBL Endurance Race 2

Högpresterande, helt trådlösa sportöronsnäckor som är helt vatten- och dammtäta med säker passform

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek
6,8 mm/ 0,27 tum dynamiska
Strömförsörjning
5 V, 1 A
Maximal användningstemperatur
45 °C
Frekvensåtergivning
20 Hz–20 kHz
Impedans
16 ohm
Känslighet
104 dB SPL vid 1 kHz
Max SPL
94 dB
Mikrofonens känslighet
-38 dBV/Pa vid 1 kHz
Öronsnäckor
6,4 g per st (12,8 g tillsammans)
Öronsnäckornas längd
30,1 mm
Öronsnäckornas bredd
26,4 mm
Öronsnäckornas djup
18,9 mm
Laddfodral
41,1 g
Laddfodralets längd
69,7 mm
Laddfodralets bredd
43,1 mm
Laddfodralets djup
30,5 mm
Bluetooth-version
5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2,4 GHz–2,4835 GHz
Bluetooth-sändarens effekt
<10 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Batterityp i öronsnäcka
Litiumjon (70 mAh, 3,85 V)
Batterityp i laddfodralet
Litiumjon (600 mAh, 3,85 V)
Laddningstid
2 timmar med helt urladdat batteri
Musikspeltid med Bluetooth på och ANC av
Upp till 12 timmar
Uppspelningstid (Bluetooth på och ANC på)
Upp till 10 timmar
Samtalstid med ANC av
Upp till 7 timmar
Samtalstid med ANC på
Upp till 6,5 timmar

Förstärk din prestation Håll världen ute och ditt träningspass igång Se hur långt du når – när dina öronsnäckor kan hänga med Ljudet av topprestanda

Håll dig fokuserad och redo att röra på dig med de helt trådlösa aktiva öronsnäckorna JBL Endurance Race 2. Med 48 timmars batteritid* och en vatten- och dammtät IP68-design är de byggda för att hålla igång även under de mest utmanande träningsförhållanden. Deras överlägsna passform med optimal tätning, stabilitet i öronen och komfort hela dagen håller dig aktiv, från stranden till styrelserummet. Kraftfulla 6,8 mm dynamiska element ger JBL Pure Bass-ljud. Behåll fokus med aktiv brusreducering, medan Smart Ambient ser till att du är medveten om dina omgivningar. Justera sportlägesinställningarna efter träningens intensitet, välj en av sex standardinställningar i JBL Headphones-appen – eller anpassa din egen. Och tack vare möjligheten att ringa kristallklara samtal var du än befinner dig kan du hålla kontakten med världen oavsett vart ditt träningspass tar dig. (*Med ANC av)

JBL Endurance Race 2 är gjorda för ditt tuffaste träningspass. IP68-klassningen innebär att de är helt damm- och vattentäta, med fullständigt skydd mot fasta partiklar och förmågan att klara mer än en meters djup i både sötvatten och havsvatten. Även laddfodralet är IPX2 vattenbeständigt, så det kan följa med på nästa regniga löptur.
Den ergonomiska vingförstärkaren på JBL Endurance Race 2-öronsnäckorna använder Twistlock™-teknik. Det innebär en bättre tätning och mer stabilitet i öronen när du använder dem, för att inte tala om komfort hela dagen.
Använd JBL Headphones-appen för att matcha ditt träningspass med ANC, Ambient Aware och EQ. Justera inställningarna efter träningens intensitet, välj en av sex sportlägen – eller anpassa ditt eget. Och när träningen är över kan du koppla av och ladda batterierna i avslappningsläge genom att välja ett av fem rofyllda ljud, som mjuka havsvågor eller en sprakande öppen brasa.
Öronsnäckorna JBL Endurance Race 2 använder aktiv brusreducering för att lyssna på omgivningen och filtrera bort störande ljud. Med Smart Ambient kan du styra hur mycket av omvärlden du vill höra, så att du kan prata med andra eller vara medveten om din omgivning – utan att ta ut öronsnäckorna.
Två strålformande mikrofoner på varje öronsnäcka plockar upp och överför din röst medan de eliminerar oväsen från omgivningen. Så du kan ha tydliga, klara samtal även när du joggar genom en park med mycket folk en blåsig dag.
JBL Endurance Race 2 har dynamiska element på 6,8 mm som levererar kraftfullt JBL Pure Bass-ljud.
Njut av 12 timmars speltid och ytterligare tre fulla laddningar (36 timmar) i laddfodralet.* Behöver du ladda ännu snabbare? Med USB-C-laddkabel i 10 minuter har du ytterligare fyra timmars speltid. (*Med ANC av)
Parkoppla dina JBL Endurance Race 2-öronsnäckor med två Bluetooth®-enheter och växla sedan enkelt från den ena till den andra. Så att du aldrig missar ett samtal på mobilen när du tittar på en video på surfplattan.
JBL Endurance Race 2 har både Fast Pair by Google och Swift Pair by Microsoft, så att du kan parkoppla både dina Android-enheter och din Microsoft-dator med ett tryck.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.
  • Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
    Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.