Club 194T

0,75-tums (19 mm) kantdriven domediskant

Produktspecifikationer

Effekt
50 W RMS (150 W topp)
Känslighet (vid 2,83 V/m)
93 dB
Frekvensåtergivning
3 kHz – 20 kHz
Nominell impedans
3,0 ohm

Club koaxial- och komponenthögtalare ger JBL Pro Sound till fler fordon. Deras kompakta konstruktion innebär att de passar in i fler fordon än många av våra konkurrenter, och deras höga känslighet ger enastående prestanda även med måttligt specificerade fabrikssystem. Robusta polypropylen-membran med Plus One™-konstruktion ger hård bas och lång livslängd. Kantdrivna silkesdomediskanter levererar bredare och jämnare högfrekvensrespons och låter aldrig vasst oavsett volym. Komponentsystemen har Starfish™-diskantmonteringsadapter och I-Mount-diskantmonteringskit för enkel installation. Finns i en rad standardstorlekar: 3 tum, 4 tum, 5 1/4 tum, 6 1/2 tum, 6x8 tum och 4x6 tum koaxial, 3-vägs 6x9 tum och 3/4-tums diskant – de är perfekta uppgraderingar från fabrikshögtalarna.

Club 64C, Club 64CTP-komponenthögtalarsystemet har Starfish™-diskantmonteringsadapter. Starfish-diskantmonteringsadaptern möjliggör enkel montering av diskantelementet bakom fabriksgaller och på platser som A-stolpen. Den har också sex avbrytbara monteringsflikar för att ge många monteringskonfigurationer. Diskanten kan monteras utanpåliggande eller infälld. Diskanthögtalaren kan enkelt nås för underhåll, hela enheten behöver inte tas bort.
I-Mount™-diskantmonteringssystemet (patent nr 5,859,917) möjliggör enkel och mångsidig installation av diskanthögtalare i vart och ett av komponentsystemen. Det innehåller en kåpa och monteringshårdvara för ytmontering. Med 1,75 tum utsnitt och 1 tum monteringsdjup blir installationen en enkel match. Detta gör det möjligt för diskanterna att vara inbyggda och kan vinklas upp till ± 40 grader. Låsmuttrar ingår för att hålla allt på plats, och diskanten kan bytas ut utan hela enheten tas bort