JBL Smartbase Wireless

Trådlös laddare till bilen med Bluetooth®-handsfreesats och ADAS för smartphone

Såld från 2016 tills 2018

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Transducer
2 x 27mm
Rated Power
2 x 5W
Frequency Response
100Hz to 20KHz
Signal-to-Noise Ratio
> 80 dB
Wireless Charge
WPC Qi
Bluetooth Version
4.1

Kör försiktigt, kör smart med denna handsfreesats med Bluetooth, trådlös laddare och ADAS i din smartphone.

Då Smartbase länkas till din smartphone och Harmans JBL SMARTBASE-app gör den fordonet mer intelligent och säkrare. Den har ADAS-funktioner (advanced driver assist system, avancerade förarstödssystem) som LDW (lane departure warning, varning för avåkning), FWC (front collision warning, varning för frontalkrock) och trafiksignalsigenkänning, utan att några fordonsändringar och/eller komplicerade installationer krävs. Det inbäddade systemet med Bluetooth-högtalare och röststyrning i JBL Smartbase ger föraren en handsfreeupplevelse av hög kvalitet. Dessutom kan föraren ställa in röstkommandon på förhand, vilket gör systemet språkoberoende och lämpligt för alla. JBL Smartbase är kompatibel med WPC Qi, den populäraste standarden i världen, för att fungera med de flesta smartphones. Den använder en sändare med fast frekvens för att minimera inverkan på andra elektriska system i fordonet. Tillsammans med en smartphone gör JBL Smartbase ditt fordon smartare och säkrare.

Kompatibel med WPC Qi, fungerar med de flesta smartphones
Ger fordonet ADAS-funktioner (avancerade förarstödssystem) som LDW (varning för avåkning), FWC (varning för frontalkrock) och trafiksignalsigenkänning, till minimal kostnad och utan att några modifieringar av fordonet behövs.
Gör att föraren kan prata i telefon med kristallklart ljud, även i starkt trafik- och vindbrus.
Trådlöst JBL-kvalitetsljud via Bluetooth
Användardefinierad röststyrning, äkta handsfree-samtal
Har stöd för Siri och Google Now från smartphone via Bluetooth

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Se till att din smarttelefon har stöd för BLE (Bluetooth Low Energy) och är ansluten till Smartbase via Bluetooth.
  • Möjligheten att läsa in röstkommandon, samt kvaliteten på dessa, beror på mikrofonen i din smarttelefon. Se till att mikrofonen i din smarttelefon inte är blockerad och att du talar tydligt när du läser in kommandon. Om problemen kvarstår kan du prova att läsa in med hjälp av en familjemedlems eller väns smarttelefon. Om röstkommandona läses in som de ska med deras enheter, kan det vara mikrofonen i din smarttelefon som har problem.