JBL Authentics 300

Bærbar smarthøyttaler med Wi-Fi, Bluetooth og taleassistenter med retrodesign.

Sold from 2023 until now

Getting started with your JBL Authentics 300

Getting started with your JBL Authentics 300

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Strømforsyning
100–240 V vekselstrøm, ~ 50/60 Hz
Total utgangseffekt for høyttaler (maks @THD 1 %)
100 W
Høyttalerelementer
2 x 25 mm diskanthøyttalere pluss 5.25" basshøyttaler
Nettverksstandbyeffekt
< 2,0 W
Driftstemperatur
0–45 °C
Litiumbatteri
3.6 V / 4800 mAh
Ladetid for batteri
<3,5 timer
Musikkkavspillingstid
Opptil 8 timer (avhengig av lydvolumet og lydinnholdet)
Frekvensrespons
45 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Lydinnganger
1 lyd inn, Bluetooth/Wi-Fi, Ethernet og USB (USB-avspilling er tilgjengelig i USA. For andre versjoner er USB kun for service.)
Mål (B x H x D)
342 x 195,6 x 180,3 mm
Vekt
4,9 kg
Forpakningsmål (B x H x D)
403 x 272 x 272 mm
Forpakningsvekt
6.64 kg
Bluetooth-versjon
5.3
Bluetooth-profil
A2DP 1,3.2, AVRCP 1,5
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-senderens effekt
< 13 dBm (EIRP)
Wi-Fi-nettverk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz / 5 GHz)
2,4 G Wi-Fi-senderfrekvensområde
2412–2472 MHz (2,4 GHz ISM-bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre land 13 kanaler)
2,4 G Wi-Fi-senderstyrke
< 20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi-senderfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
5G Wi-Fi-sendestyrke
5,15–5,25 GHz < 23 dBm, 5,25–5,35 GHz og 5,470–5,725 GHz < 23 dBm, 5,725–5,825 GHz < 14 dBm (EIRP)
Charging time (hrs)
3.5
Maximum music playing time (hrs)
8
Built-in Wi-Fi
Ja
3.5 mm audio cable Input
Ja
Bluetooth
Ja
JBL One App
Ja
Voice Assistant integration
Ja
Rechargable battery
Ja
* Google Assistant og Amazon Alexa er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land. Tilgjengelighet, funksjoner og funksjonalitet kan variere. Sjekk her for ditt land/språk
https://www.jbl.com/services-availability.html

Retrostil og overlegen lyd som passer perfekt sammen – hvor som helst

Nyt retrostil, fantastisk lyd og innebygde doble stemmeassistenter* hvor som helst i hjemmet ditt. Med JBL Authentics 300-høyttalerens skinnlignende kabinett, praktiske metallhåndtak og et innebygd oppladbart batteri kan du ta med deg musikken – fra kjøkkenet og middagsspillelisten til soverommet for en avslappende podkast. Det retro 70-tallsinspirerte designet med den ikoniske Quadrex-grillen gir et dristig uttrykk uansett hvor du setter den ned. Og det gjør også det brede lydbildet med krystallklare høye toner og dyp bass. Med Google Assistant og Amazon Alexa tilgjengelig samtidig*, kan du håndfritt spille av favorittmusikken din, og kontrollere smarthjemenhetene dine med bare stemmen din.

Fyll et hvilket som helst rom i huset ditt med stereolyd. Et par 25 mm diskanthøyttalere får frem detaljene i musikken din, mens den 5,25-tommers basshøyttaleren og den nedadpekende 6,5-tommers passive radiatoren leverer dyp bass. Disse førsteklasses komponentene sikrer at du får den perfekte lydbalansen, uansett hva slags musikk du lytter til.
JBL Authentics 300 leverer ikonisk stil inspirert av klassiske JBL retro-design, i en bærbar høyttaler som ser flott ut i enhver innredning. Den vil enkelt fylle ethvert rom, stort eller lite, med overlegen JBL-lyd. Og høyttalerens praktiske håndtak i støpt aluminium, tilpassede skinnlignende skap og gjenskapte Quadrex-gitter viser oppmerksomheten vi har gitt til hver visuelle detalj, helt ned til det spesielle JBL-signaturmønsteret på den nedadvendte passive radiatoren.
Hold musikken i gang med 8 timers spilletid fra et innebygd batteri og et integrert bærehåndtak som gjør det enkelt å ta med lyden hvor som helst.
Opplev alt fra podkaster til internettradio i fantastisk høydefinisjon. Eller strøm musikk via AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™ og Spotify Connect og forlat rommet eller ring uten at musikken blir avbrutt. Wi-Fi-tilkoblingen sikrer at høyttaleren får automatiske programvare- og funksjonsoppdateringer.
Google Assistant og Amazon Alexa er tilgjengelige samtidig*. Dette gir kundene mest mulig frihet og bekvemmelighet til å kontrollere flere smarthjem-enheter, spille fra flere musikkstrømmetjenester og få mest mulig håndfri hjelp fra en av assistentene til enhver tid. * Google Assistant og Amazon Alexa er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land. Tilgjengelighet, funksjoner og funksjonalitet kan variere. Sjekk her for ditt land/språk: https://www.jbl.com/services-availability.html
Del spillelister sømløst ved å pare JBL Authentics 300 med alle Bluetooth-enheter.
Tilpass lyden med intuitive kontroller på høyttaleren som justerer volum-, bass- og diskantnivåer. Bruk Alexa eller Google Assistant til å styre enheten med stemmen din. Eller bruk JBL One-appen for enda flere alternativer for å tilpasse EQ og innstillingene, og for å finne din nye favorittsang ved hjelp av de integrerte musikktjenestene.
Plasser flere Harman Kardon Citation-høyttalere i hele hjemmet ditt for din neste samling. Ved hjelp av Google Home-appen eller Amazon Alexa-appen kan du sette stemningen i hvert rom ved å koble to eller flere høyttalere til en enkelt spilleliste og få alle til å bevege seg til samme takt
Få flott lyd hvor du vil. Høyttaleren kalibrerer og optimaliserer lydytelsen automatisk for hvert sted hver gang du slår den på.
Authentics 300 høyttaler er laget av 100 % resirkulert stoff, 85 % resirkulert plast og 50 % aluminium, og leveres i en FSC-sertifisert eske trykket med soyablekk.

FAQs & How-Tos

24 results