JBL RALLYBAR XL

35" Bluetooth® universallydplanke for bil til utendørs bruk med LED-lamper og 300 Wrms forsterker

Getting started with your JBL RALLYBAR XL

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Høyttalerelementer
8x 2,75 tommer (70mm) basshøyttalere; 2 x 1 tommer (25 mm) diskanthøyttalere; 4 x 7,2 tommer (182,8 mm)x3 tommer (76,2 mm) Racetrack passive radiatorer
Utgangseffekt
300 WRMS; 600 W TOPP (IEC60268)
THD ved nominell RMS-effekt
<1 %
Spenningsområde
9,6 - 16 VDC
Passivt strømforbruk
<0,9 A
Maksimalt strømforbruk
40A
Frekvensrespons
45 Hz - 40 kHz
Signal-til-støyforhold
>80 dB
Kabeltype
10 AWG.
Kabellengde
12 fot (3,66 m)
Bluetooth®-versjon
5.3
Bluetooth®-profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Frekvensområde for Bluetooth®-sender
2400 MHz – 2483,5 MHz
Bluetooth®-sendereffekt
≤15 dBm (EIRP)
Aux-inn
2 Vrms (0,35 Vrms - 2 Vrms); 4 Vrms (0,7 Vrms - 4 Vrms); 6 Vrms (1,05 Vrms - 6 Vrms) (3,5 mm kontakt)
Aux-ut
2 Vrms (3,5 mm kontakt)
USB-format
FAT16, FAT32
Lydplankens mål (L x B x H)
35-11/32 x 5 x 4-5/8 tommer (897,5 x 126,7 x 118 mm)
Lydplankens vekt
9,45 kg (20,83 pund)
Emballasjens mål (B x H x D)
38,2 x 9 x 7,6 tommer (971 x 229 x 193 mm)
Bruttovekt
27,5 pund (12,52 kg)

JBL RALLYBAR XL er en IP66-klassifisert og vannbestandig Bluetooth®-lydplanke med 300 Wrms forsterker, ekstraordinær lydopplevelse og unike dynamiske LED-lamper for UTV, golfbil, båt og andre kjøretøy til fritidsbruk. Hver RALLYBAR XL kan brukes enkeltvis eller kobles til RALLYBAR XL-enheter eller produkter i RALLYBAR XL-serien (RALLYBAR, RALLYBAR S og RALLYBAR XL) ved hjelp av den innebygde strømmemodusen. Den innovative designen på monteringssettene (patentsøkt) gir flere plasseringskombinasjoner topp og bak, slik at den passer til mange slags installasjonskrav. Bluetooth®, USB-disk og lydavspillere med aux-inn-inngang støttes. Høyoppløsning lyd for lydkilder med AUX-INN-inngang er tilgjengelig.

Lys, farger, fest! Gjør off-roadkjøringen om til en rockekonsert. Når du trykker på lyskontrollene på panelet nederst, skynkroniseres musikken din til dynamiske lysmønstre
Forsterkeren med 300 Wrms (THD <1 %) klasse-D sikrer kraftig JBL Original Pro-lyd i høy kvalitet når du setter deg bak rattet eller roret.
IP66-kassifiseringen for vannbestandighet beskytter lydplankens høyttalere mot inntrengning av støv og kraftige vannstråler.
Med strømmemodus kan RALLYBAR XL koble til flere RALLYBAR XL-enheter eller produkter i RALLYBAR XL-serien (RALLYBAR, RALLYBAR S og RALLYBAR XL), slik at hver lydplanke kan spille av fra samme lydkilde.
Med partymodus kan du koble til opptil to Bluetooth®-enheter samtidig—mens du spiller av musikk fra én enhet om gangen.
Med HØYOPPLØSNING lyd på kablede lydkilder, JBL Original Pro-lydinnstilling og DSP får du en fremragende lydopplevelse.
Den innovative designen på monteringssettene (patentsøkt) gir flere plasseringskombinasjoner topp og bak, slik at den passer til mange slags installasjonskrav.
Når brukerens smarttelefon er koblet til JBL RALLYBAR XL og en JBL Click Bluetooth-kontroller (selges separat på JBL-nettstedet), kan du bruke JBL Click til å kontrollere musikken fra smarttelefonen, inkludert «spill av/pause», «neste spor» og «volum opp/ned».
RALLYBAR XL oppdager lydkilden automatisk, avhengig av kildeprioritetsdefinisjonen: USB-disk >Bluetooth®> AUX-INN-lydkilde. Kilder med høyere prioritet kan avbryte lydkilder med lavere prioritet.
3,5 mm ekstrautgang (2V) kan kobles til eksterne høyttalere og subwoofere, som kan endre volum ned / volum opp / avspilling eller pause, avhengig av lydplankens justering. Kabelutgangen holdes tett av en vannbestandig kontakt.
RALLYBAR XL tilbyr 3 forskjellige forsterkningsinnstillinger ved tilkobling med aux-inn-lyd: 2 V, 4 V og 6 V.