JBL EON710

10-tommers aktiv PA-høyttaler med Bluetooth

Predecessor Product: JBL EON610

Getting started with your JBL EON710

Product Specifications

Nominell effekt (W, kontinuerlig)
650
Nominell effekt (W, topp)
1300
Frekvensrespons Hz (±3 dB)
65 - 20,000
Maksimum SPL (topp dB)
125
Dekningsmønster (nominelt)
110° x 60°
Bredde (tommer)
13.1
Vekt (pund)
26.2
Bredde (mm)
332
Høyde (tommer)
23.1
Høyde (mm)
587
Vekt (kg)
11.9
Dybde (tommer)
11.8
Dybde (mm)
300
Mobilapp tilgjengelig for iOS og Android
Ja
Stangmontert sokkel med én vinkel
Ja
Feedback-undertrykkelse
Ja
Musikk-ducking
Ja

Neste generasjons innovasjon

JBLs bestselgende EON-serie med PA-høyttalere ble lansert i 1995 og setter standarden for hvor bra et strømdrevet høyttalersystem kan være. JBL EON710 10-tommers høyttaler er en del av JBLs nye EON700-serie med aktive PA-høyttalere, som representerer et stort fremskritt innen nyskaping og teknologi: JBLs ingeniører brukte eksklusive, toppmoderne design- og måleteknikker for å levere høyttalere med den beste ytelsen i kategorien deres, uavhengig av bruksområdet. EON700-serien drar nytte av det nyeste innen akustisk vitenskap, elementdesign, kabinettmaterialer og avanserte DSP- og kontrollteknologier for å levere ekstraordinær ytelse i et fullstendig profesjonelt, svært fleksibelt, brukervennlig, bærbart system. Med fire tilgjengelige modeller, deriblant 10-tommers EON710, 12-tommers EON712 og 15-tommers EON715 aktive PA-høyttalere og 18-tommers EON718S basshøyttaler, dekker EON700-systemene behovene til dagens aktive musikere og lydleverandører.

Gir overlegen dekning og fantastisk lydgjengivelse rett ut av esken
Hjelper deg med å stille inn perfekt lyd på et øyeblikk
Lar deg foreta justeringer fra hvor som helst i lokalet
Gir enkel tilgang til funksjoner
Kommer med automatisk demping av feedback, 8-bånds EQ-utgang og høyttalerforsinkelse
Demper automatisk musikk når et mikrofonsignal oppdages
Den nyeste protokollytelsen for redusert latens, større rekkevidde og forbedret lydgjengivelse
Får musikken din til å høres best mulig ut med ett enkelt knappetrykk
Kabinettene i talkumforsterket polypropylen og metallgitterne gir økt stivhet, lavere vekt og forbedret beskyttelse
Kan brukes som PA-høyttalere eller gulvmonitorer, fløyet med øvre og bakre fjæringspunkter, eller veggmontert med et valgfritt EON700 universelt bærestykke
Muliggjør en rekke akustiske konfigurasjoner og sikker stabling for tradisjonelle stående konfigurasjoner og praktisk lagring og transport