JBL PartyBox Club 120

Bærbar festhøyttaler med kraftig JBL Pro-lyd, et spennende lysshow, sprutsikker design, sammenleggbart håndtak og utskiftbart batteri

Sold from 2024 until now

Getting started with your JBL PartyBox Club 120

Getting started with your JBL PartyBox Club 120

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Output power (W)
160
Dynamic frequency response range (Hz)
40 Hz - 20 kHz (-6dB)
Dimensions (cm)
28.8 x 57 x 3.0
Dimensions (in)
11.4 x 22.4 x 11.7
Weight (kgs)
14.1
Weight (lbs)
24.35
Bluetooth version
5.3
Charging time (hrs)
3.5
Maximum music playing time (hrs)
12
3.5 mm audio cable Input
Ja
Bluetooth
Ja
Karaoke function
Ja
Lightshow
Ja
Multi-point Connection
Ja
Splashproof
Ja
IP Code
IPX4
Gitar inn
Ja
Mikrofon inn
Ja
Doble mikrofon- og gitarinnganger
Ja
AC-strømkabel (type varierer etter region)
Ja
AI Sound Boost
Ja

Ren festenergi

JBL PartyBox Club 120 gir fest og stemning hvor som helst. Kraftig JBL Pro-lyd fyller luften mens et imponerende lysshow av stjernelys, kule lysspor og strobeeffekter synkroniseres med rytmen din. Koble til en hvilken som helst Bluetooth-enhet umiddelbart og strøm favorittspillelisten din, eller bruk mikrofon- og gitarinngangene til å dele din egen lyd. Uansett kan du styre festens flyt med morsomme interaktive festeffekter ved hjelp av JBL PartyBox-appen. Et sammenleggbart håndtak gjør PartyBox Club 120 enkel å ta med seg hvor som helst. Den sprutsikre konstruksjonen betyr at den ikke blir plaget av litt regn. Den leverer opptil 12 timers spilletid – og hvis festen fortsatt er i gang da, så bare bytt ut det utskiftbare batteriet og hold musikken og lysene gående. For enda kraftigere effekter kan du pare to JBL PartyBox Club 120 for et bredere lydbilde i stereo, eller bruke JBL PartyBox-appen til å koble sammen flere JBL Auracast-aktiverte høyttalere trådløst. Rull opp til festen med JBL PartyBox Club 120.

Rock med kraftig JBL Pro-lyd som leverer klare, dynamiske toner og dypere bass selv på toppvolum.
Kombiner den fantastiske lyden med et spennende futuristisk lysshow med stjernelys, kule lysspor og strobelyseffekter, alt synkronisert med rytmen din.
Dans fra midt på dagen til midnatt med opptil 12 timers spilletid, på én enkelt lading. Og hvis du vil fortsette, bytter du ut det utskiftbare batteriet* og fortsetter. I tillegg gir 10 minutters hurtiglading deg ekstra 80 minutters spilletid. * Utskiftbart batteri selges separat
Et sammenleggbart håndtak gjør PartyBox Club 120 enkel å ta med seg hvor som helst. Høyttalerens ergonomiske kropp er designet med jevn vektfordeling, slik at den skal være enkel å bære.
Enten du fester med venner i parken eller ved sjøen, er JBL PartyBox Club 120 IPX4 sprutsikker, noe som betyr at litt regn ikke stopper moroa.
Få mest mulig ut av høyttaleren din. AI Sound Boost analyserer det innkommende signalet i sanntid samtidig som den bruker en AI-algoritme for å forutsi høyttalerens bevegelse og effektrespons. Den driver høyttaleren med maksimal kapasitet, og utnytter det dynamiske området fullt ut for bedre og kraftigere lyd. Det reduserer også forvrengning selv ved høyt volum, og maksimerer bassutgangen og den generelle lydstyrken.
Vil du ha enda mer brølende original JBL Pro-lyd? Stereo-par to høyttalere for et bredere lydbilde. For dine største arrangementer kan flere JBL Auracast-aktiverte PartyBoxer kobles sammen trådløst ved hjelp av Auracast™.
Ta med live-stemning inn i blandingen. Det er lett å synge og spille sammen med gitar og doble mikrofoninnganger. Med karaoke EQ-tuning og det innebygde lysshowet vil alle høres ut som superstjerner.
JBL PartyBox-appen gjør det enklere enn noensinne å kontrollere musikken din, oppdatere innstillinger og tilpasse fargene og mønstrene i lysshowet for den perfekte feststemningen.
JBL PartyBox Club 120 inneholder resirkulert plast. Den er også pakket i FSC-sertifisert papir trykt med soya-blekk.

FAQs & How-Tos

1 results
  • Resetting the Partybox to Factory Settings

1. Press and hold "Play" and "Light" buttons for > 10 seconds.
    2. The Partybox will power off and back on and is now reset.