JBL Flip 5 Tomorrowland Edition

Portabel vanntett høyttaler

Getting started with your JBL Flip 5 Tomorrowland Edition

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Output power (W)
20
Dynamic frequency response range (Hz)
65 Hz - 20k Hz
Dimensions (cm)
18 x 7.4 x 6.9
Dimensions (in)
7.12 x 2.91 x 2.71
Weight (kgs)
0.54
Weight (lbs)
1.2
Bluetooth profiles
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth frequency
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth version
4.2
Charging time (hrs)
2.5
Maximum music playing time (hrs)
12
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
JBL PartyBoost
Ja
Waterproof
Ja
Wireless
Ja
Rechargable battery
Ja

Egnet for alle værforhold.

Ta med musikken din på farten med den kraftige JBL Flip 5 Tomorrowland Edition. Vår lette Bluetooth-høyttaler går hvor som helst. Dårlig vær? Ingen grunn til bekymring. Med sin vanntette design kan du rocke til signaturlyden vår uansett vær. Beveg deg mer. Koble sammen to JBL PartyBoost-kompatible høyttalere for å få stereolyd, eller lenk flere JBL PartyBoost-kompatible høyttalere sammen for å få liv på festen. Få mer enn 12 timers spilletid for favorittmusikken din. Plasser det vertikalt eller horisontalt, og vær dristig med ditt valg av 11 levende farger.

Føl musikken. Den helt nye racingbaneformede høyttaleren i Flip 5 Tomorrowland Edition gir høy effekt. Få rungende bass i en kompakt pakke.
Ikke tenk på småtingene, som f.eks. å lade batteriet. Flip 5 Tomorrowland Edition gir deg mer enn 12 timers spilltid. Få musikken til å vare lenger ved høyere volum med JBLs signaturlyd.
Ta med høyttalerne dine hvor som helst. Bassengfest? Perfekt. Plutselig skybrudd? Dekket. Fest på stranden? Flip 5 Tomorrowland Edition er IPX7-vanntett opp til tre meter dypt for risikofri utendørsunderholdning.
PartyBoost lar deg koble sammen to JBL PartyBoost-kompatible høyttalere for stereolyd eller lenke flere JBL PartyBoost-kompatible høyttalere sammen for å få liv på festen.
Sett denne lille perlen på håndleddet og sett i gang å danse. Det slitesterke stoffmaterialet og robuste gummihuset holder Flip 5 Tomorrowland Editiontrygt mens du slipper deg løs i det store utendørs.

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +47 21 93 29 30

Monday - Friday: 09.00-17.00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
Chat with us

Chat with us

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00

message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00