JBL JR POP - Rose Pink - Portable speaker for kids - Hero JBL JR POP - Rose Pink - Portable speaker for kids - Front JBL JR POP - Rose Pink - Portable speaker for kids - Back
JBL JR POP - Rose Pink - Portable speaker for kids - Hero
  • JBL JR POP - Rose Pink - Portable speaker for kids - Swatch Image
  • JBL JR POP - Iris Purple - Portable speaker for kids - Swatch Image
  • JBL JR POP - Aqua Teal - Portable speaker for kids - Swatch Image
  • JBL JR POP - Cool Blue - Portable speaker for kids - Swatch Image
  • JBL JR POP - Apple Red - Portable speaker for kids - Swatch Image
  • JBL JR POP - Froggy Green - Portable speaker for kids - Swatch Image
  • JBL JR POP - Red - Portable speaker for kids - Swatch Image

JBL JR POP

Barna kan late som de er popstjerner med JBL JR POP bærbar Bluetooth-høyttaler. Foreldrene trenger heller ikke bekymre seg, for den er laget i slitesterkt materiale og er til og med helt vanntett. Den er utstyrt med et oppladbart batteri som gir opptil fem timer spilletid. De morsomme, innebygde lystemaene gjør at de små musikkfansene kan kose seg enda mer med musikken. Svært bærbar med stropp og liten nok til små hender. I tillegg har JBL JR POP den gode lyden JBL er kjent for, og den er tøff nok til å tåle en runde på lekeplassen.

Generelle spesifikasjoner

Støtter A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Omformer 1.5 tommer
Nominell effekt 3W RMS
Frekvensrespons 190Hz – 20 kHz
Signal-til-støy-forhold ≥80dB
Batteritype Litium-ion-polymer ( 3,7 V, 600mAh)
Batteriladetid 2 timer
Ladekontakt 5 V/0,5 A
Musikkavspillingstid 5 timer

Spesifikasjoner for mål

Dimensjoner (H x B x D) 39.7mmx87.8mmx75.5mm
Vekt:121.2g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth®-versjon 4.2
Bluetooth®-senderstyrke 0-4dB
Bluetooth®-senders frekvensområde 2,402–2,480 GHz
Bluetooth®-senders modulasjon GFSK, π/ DQPSK, 8DPSK

Hva er i esken

• 1 x JBL JR POP-høyttaler
  • 1 x Mikro USB-kabel for lading
  • 1 x hurtigstartveiledning
  • 2 x klistremerkesett
  • 1 x garantikort
JBL JR POP - What's in the Box