JBL EON ONE Compact

Alt-i-ett oppladbar personlig PA

Getting started with your JBL EON ONE Compact

Bluetooth
Nominell effekt (W, kontinuerlig)
120
Nominell effekt (W, topp)
150
Frekvensrespons Hz (±3 dB)
37.5 - 20,000
Maksimum SPL (topp dB)
112
Dekningsmønster (nominelt)
100° x 60°
Bredde (tommer)
10.04
Vekt (pund)
17.63
Bredde (mm)
255
Høyde (tommer)
15.71
Høyde (mm)
399
Vekt (kg)
8
Dybde (tommer)
11.46
Dybde (mm)
291
Mobilapp tilgjengelig for iOS og Android
Ja
Stangmontert sokkel med én vinkel
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Musikk-ducking
Ja

Sats på mindre, lettere, høyere

Dagene med å ofre lydsystemets kraft og ytelse for bærbarhet er over. JBL EON ONE Compact har en profesjonell høyttaler, en firekanals mikser med full funksjonalitet og Bluetooth-kontroll i vår mest kompakte batteridrevne PA, som veier bare 8 kg (17,6 pund). Få det beste ut på sekunder med førsteklasses effekter og forhåndsinnstillinger som du kan tilpasse direkte på telefonen eller nettbrettet ditt med JBL EON ONE Compact Control-appen – uten behov for tekniker. Presentatører, treningsinstruktører og toastmastere vil sette pris på EON ONE Compacts ducking-funksjon, som senker bakgrunnsvolumet på musikken hvis det oppdages tale. Med Peer-to-peer Bluetooth kan du kringkaste musikkavspilling. Og med EON ONE Compacts verktøyfrie, utskiftbare 12 timers (maks.) batteri holder du festen gående lenge etter at solen har gått ned. Enten du er sanger/sangskriver, DJ, foredragsholder, treningsinstruktør eller bare vil nyte fantastisk lyd mens du er på farten, kan du gjøre deg klar til #PlayAnywhere med JBL EON ONE Compact.

Høyeste i klassen maks SPL på 112dB og klasseledende bassrespons på 37,5 Hz i en ultrakompakt pakke
Par en Bluetooth-enhet for lydstrømming til og DSP-kontroll for opptil fire enheter ved hjelp av JBL EON Control-appen, tilgjengelig for iOS®- og Android™-enheter
Fullt utstyrt 4-kanals digital mikser med pro-preamper, dedikert gitarinngang, phantom power, innebygd Lexicon- og dbx-effekter, musikk-ducking, EQ og mer.
Spill flere sett eller undervis flere klasser, med tillit til EON ONE Compacts maksimale batterilevetid på 12 timer. Batteriet kan enkelt byttes ut og kan lades i bruk.
Med JBL EON ONE-appen for kompakt kontroll kan du lyde ditt beste i løpet av sekunder ved å velge og kontrollere effekter og forhåndsinnstillinger direkte fra telefonen eller nettbrettet. Peer-to-peer Bluetooth gir deg muligheten til å synkronisere og kontrollere opptil fire EON ONE Compact-enheter fra én enkelt kilde for musikkavspilling.
Med et ergonomisk håndtak, ultralett vekt på under 8,1 kg (18 pund) og batterikraft kan du være klar til å rocke når som helst, hvor som helst.
To XLR/TRS Combo-plugger med phantom power for kondensatormikrofon, en 1/4-tommers hi-Z gitarinngang, 1/8-tommers aux-inngang og Bluetooth-strømming. Innebygget hodetelefonkontakt for øving eller oppsett. Nettbrettstativ med to USB-porter med høy effekt for lading. Pluss 1/4-gjennomgang for å koble til andre enheter.
Senker volumet på bakgrunnsmusikken når du snakker for å sikre at publikum hører hvert eneste ord, høyt og tydelig.
100 timers stresstesting sikrer at den fungerer feilfritt under virkelige forhold. Systemet er innkapslet i et slitesterkt polypropylenskall med lav vekt som er robust nok til å håndtere dine tøffeste spillejobber.