JBL Boombox 2 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Hero JBL Boombox 2 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Front JBL Boombox 2 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Back
JBL Boombox 2 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Hero
  • JBL Boombox 2 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Swatch Image
  • JBL Boombox 2 - Squad - Portable Bluetooth Speaker - Swatch Image

JBL Boombox 2

["Ta kontroll over festen. Fra grillfester i hagen til helgens bilturer bringer JBL Boombox 2 varene med kolossal bass, dristig design og utrolig 24 timers spilletid. Denne kraftige Bluetooth-høyttaleren er IPX7-vanntett og bærbar, og pumper ut enorm lyd hele dagen og natten.", "Ta kontroll over festen. Fra grillfester i hagen til helgens bilturer bringer JBL Boombox 2 varene med kolossal bass, dristig design og utrolig 24 timers spilletid. Denne kraftige høyttaleren er IPX7-vanntett og bærbar, og pumper ut enorm lyd hele dagen og natten. I tillegg kan du koble til andre JBL PartyBoost-kompatible høyttalere for å få liv i festen. JBL Boombox 2 gir vennene dine grunn til å danse, og den innebygde strømbanken holder enhetene ladet. Så du kan danse fra skumring til daggry uten bekymring!"]

Produktspesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Transdusere 2 x 106mm (4") basshøyttaler, 2 x 20mm (0.75") diskanthøyttaler
Nominell utgangseffekt 2x40 W RMS (AC-modus) 2x30 W RMS (batterimodus)
Strøminngang 24 V / 4,2 A
Frekvensrespons 50 Hz - 20 kHz
Signal/støyforhold > 80 dB

Spesifikasjoner for mål

Dimensjoner (B x H x D):484 x 201 x 256 mm (19.1" x 7.9" x 10.1')
Vekt 5,9 kg (13 Ibs)

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth®-versjon 5,1
Bluetooth®-profiler A2DP 1,3, AVRCP 1,6
Bluetooth®-senders frekvensområde 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetooth®-senderstyrke ≤ 10 dBm (EIRP)
Bluetooth®-senders modulasjon GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Hva er i esken

• 1 x JBL Boombox 2
  • 1 x JBL strømadapter
  • 1 x sikkerhetsblad
JBL Boombox 2 - What's in the Box