JBL Live 660NC Tomorrowland Edition

Trådløse øredekkende hodetelefoner med støreduksjon (NC)

Getting started with your JBL Live 660NC Tomorrowland Edition

Getting started with your JBL Live 660NC Tomorrowland Edition

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Driver size (mm)
40
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
97 dB SPL@1 kHz/1 mW
Dynamic frequency response range (Hz)
16 Hz – 20 kHz
Impedance (ohms)
32
Dybde (cm)
2.1
Ear Cup Depth (in)
0.8
Høyde (cm)
9.3
Ear Cup External Height (in)
3.7
Bredde (cm)
7.6
Ear Cup External Width (in)
3
Indre bredde (cm)
6.4
Ear Cup Internal Height (in)
2.5
Indre høyde (cm)
4.7
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Hodetelefonens kabellengde (m)
0.2
Headphone Cable Length (ft)
0.7
Weight (g)
265
Bluetooth profiles
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth frequency
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth version
5.0
Charging time (hours from empty)
2
Maximum music play time with ANC off (hours)
50
Maximum music play time with ANC on (hours)
40
Maksimum spilletid (timer)
50
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Adaptive Noise Cancelling
Ja
Ambient Aware
Ja
Built-in Microphone
Ja
Carrying pouch
Ja
Fabric headband
Ja
Hands Free Call
Ja
JBL Signature Sound
Ja
Multi-Point Connection
Ja
Over-øret
Ja
Rechargable battery
Ja
Remote control on ear cups?
Ja
Speed charge
Ja
TalkThru
Ja
Wireless
Ja

Trykk Play og demp distraksjoner.

Musikk er viktig i verdenen din, så ta på deg et par JBL Live 660NC-hodetelefoner og få opp humøret. Hodetelefonene JBL Live 660NC imponerer med kraftige 40 mm drivere og JBL Signature Sound med forbedret bass som fremhever hvert eneste spor. Og når musikken er det eneste som teller, gjør den adaptive støyreduserende teknologien det mulig å stenge-ut lyder fra omgivelsene, så ingenting forstyrrer flyten din. Ambient Aware beskytter deg når du er ute og går med musikken på, og TalkThru lar deg slå av en prat uten å måtte ta av din JBL Live 660NC. Trenger du hjelp til å komme deg gjennom dagen? Aktiver favoritt-stemmeassistenten din med stemmen, eller ved å berøre øreklokken. Og når du konfigurerer Hey Google, kan du aktivere JBL Live 660NC-funksjoner med bare stemmen. Magisk! Lett og behagelig takket være det myke polstrede hodebåndet. Du vil kunne nyte opptil 50 timer med musikkstrømming med ANC av, perfekte stereoanrop og en praktisk avtakbar lydkabel som lar deg rocke videre selv når batteriet går tomt. Live 660NC setter avspillingen automatisk på pause når den ikke er i bruk, og fortsetter å spille når du tar den frem igjen. Rock i vei uforstyrret med JBL Live 660 NC-hodetelefoner. (*) Kun støttet på Android. (**) Android 6.0 eller nyere kreves for full tilgang til Alexa-funksjoner når du bruker denne enheten.

40 mm drivere og en lydsignatur som benyttes hos de mest kjente arenaene over hele verden.
Hold støyen ute og fokuser på musikken med adaptiv støydemping. Med Ambient Aware-teknologien kan du spasere trygt og årvåkent på travle gater ved å skru opp lyder fra omgivelsene. TalkThru demper musikken og skrur opp talemikrofonen så du enkelt kan slå av en prat med hodetelefonene på.
Aktiver din foretrukne stemmeassistent ved hjelp av stemmen din eller ved å berøre øreklokken. Med Hey Google kan du enkelt bruke stemmen din til å aktivere ANC eller Ambient Aware, sjekke batteriet eller slå av JBL Live 660NC-enheten. Bruk den helt nye JBL-appen for enkelt å angi dine foretrukne stemmeassistenter. (*) Kun støttet på Android. (**) Android 6.0 eller nyere kreves for full tilgang til Alexa-funksjoner når du bruker denne enheten.
Håndter samtaler og hold kontakten med omverden – alt via knappene på øreklokken. Mikrofonteknologien garanterer perfekte stereoanrop.
Stå på i opptil 50 timer (eller opptil 40 timer med ANC og BT på)! Deretter kan du raskt lade opp i 10 minutter for å få 4 timer til med moro. Hodetelefoner bør tilpasse seg etter deg, ikke omvendt. JBL Live 660NC-hodetelefonenes lyd og funksjoner er enkle å tilpasse via gratisapplikasjonen My JBL Headphones: Endre EQ-innstillinger, velg din foretrukne stemmeassistent, konfigurer Smart Ambient-innstillinger og mye mer på gratisapplikasjonen.
Live 660NC er superkomfortable med et tilpasset hodebånd i tekstil og myke øreputer. En myk veske til oppbevaring og beskyttelse når du er på tur.
Musikken settes automatisk på pause når du tar hodetelefonene av deg, og fortsetter å spille av når du tar dem på deg igjen. Du trenger ikke engang tenke på det.
Du kan enkelt bytte fra én Bluetooth®-enhet til en annen. Du kan enkelt bytte fra en video på nettbrettet til et anrop på mobilen, så du aldri går glipp av anrop.
JBL Live 660NC kobler umiddelbart opp med Android-enheten din, takket være Fast Pair fra Google. Du kan også pare flere enheter ved å trykke på enhetens skjerm.
Hodetelefoner bør tilpasse seg etter deg, ikke omvendt. JBL Live 660NC-hodetelefonenes lyd og funksjoner er enkle å tilpasse via gratisapplikasjonen My JBL Headphones: Endre EQ-innstillinger, velg din foretrukne stemmeassistent, konfigurer Smart Ambient-innstillinger og mye mer på gratisapplikasjonen