JBL Tune 660NC - Black - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Hero JBL Tune 660NC - Black - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Front JBL Tune 660NC - Black - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Detailshot 1
JBL Tune 660NC - Black - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Hero
  • JBL Tune 660NC - Pink - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Swatch Image
  • JBL Tune 660NC - Black - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Swatch Image
  • JBL Tune 660NC - Blue - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Swatch Image
  • JBL Tune 660NC - White - Wireless, on-ear, active noise-cancelling headphones. - Swatch Image

JBL Tune 660NC

Med Tune 660NC støyreduserende hodetelefoner kan du nyte god lyd uten støy! Nyt JBL Pure Bass Sound i opptil 44 timer, og lad opp igjen på et blunk (bare 5 minutter for 2 ekstra timer på batteriet). Tom for batteri? Bare koble til kabelen som følger med for å holde flyten gående. Par JBL Tune 660NC til din Android-enhet umiddelbart takket være Googles Fast Pair-teknologi. Så kan du bruke de praktiske knappene på øreklokken til å kontrollere både lyd og anrop med enheten i lommen. Velg en farge som passer humøret ditt. Kjempelette, foldes sammen flatt – de passer hvor som helst, klare til å livne opp dagen din.

Product Specifications

General Specifications

Driver size (mm) 32

Audio Specifications

Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB) 100
Dynamic frequency response range (Hz) 20Hz-20kHz
Impedance (ohms) 32

Dimension Specifications

Weight (g) 166
Weight (oz) 5.9
Hodetelefonens kabellengde (m) 0.2
Headphone Cable Length (ft) 0.7
Ear Cup External Height (in) 2.9
Ear Cup External Width (in) 2.9
Ear Cup Internal Height (in) 1.3
Ear Cup Internal Width (in) 1.3
Ear Cup Depth (in) 0.7
Høyde (cm) 7.3
Bredde (cm) 7.3
Indre bredde (cm) 3.2
Indre høyde (cm) 3.2
Dybde (cm) 1.7

Control Connect Specifications

Bluetooth profiles A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6
Bluetooth frequency 2.402 GHz-2.480 GH
Bluetooth version 5.0
Please consult the documents for in-depth specs

Documents & Downloads

Videos

What’s in the Box

• 1 x Tune 660NC
  • 1 x USB Type-C ladekabel
  • 1 x lydkabel
  • 1 x garanti/advarsel (W/!)
  • 1 x hurtigstartveiledning/sikkerhetsdatablad (S/i)
JBL Tune 660NC - What's in the Box

Headphone Support Guide

Need help to resolve some the most common headphone challenges?

Learn more

Bluetooth Pairing Guide

Do you need help with Bluetooth Pairing? This guide can help you

Learn more

Register it here!
And claim your warranty or service easily