JBL Tune 125BT

Trådløse ørepropper

Getting started with your JBL Tune 125BT

Product Specifications

Weight (g)
16.2
8.6
Number of Microphones
1
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
96dB SPL/1mw
Dynamic frequency response range (Hz)
20 Hz – 20 kHz
16
Driverstørrelse
8,6 mm
Vekt
16,2 g
Bluetooth profiles
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth frequency
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, DQPSK, 8-DPSK
5.0
Charging time (hours from empty)
2
Maksimum spilletid (timer)
16
Ja
3-Button Remote/ Mic
Ja
Flat Cable
Ja
Hands Free Call
Ja
In-ear neckband
Ja
JBL Pure Bass Sound
Ja
Multi-Point Connection
Ja
Speed charge
Ja

En enkel løsning med fantastisk lyd.

JBL TUNE 125BT ørepropper har JBL Pure Bass-lyd og er en enkel tapsfri trådløs løsning for hverdagsbruk, kombinert med muligheten til å ringe eller ta imot anrop håndfritt, samt 16 timers batterilevetid. Tenk deg ørepropper som lades opp på bare 2 timer, i nye lekre farger, med flat flokefri kabel og som er lette nok til å sitte komfortabelt i timesvis. Og når du kombinerer dette med magneter som sikrer at øreproppene ikke dingler når de sitter i, og flerpunktsforbindelsen som sørger for at du aldri går glipp av en samtale, er det lett å forstå at JBL TUNE 125BT kan bli en uunnværlig del av din musikkelskende hverdag.

I over 70 år har JBL produsert den presise og imponerende lyden du kan høre på store arrangementssteder over hele verden. Disse hodetelefonene reproduserer den samme JBL-lyden, med bass som er både dyp og kraftig.
Strøm favorittsangene dine i super kvalitet takket være Bluetooth 5.0.
Det innebygde batteriet gir 16 timers spilletid, som raskt kan lades på 2 timer med USB-C-kabelen. En 10-minutters oppladning gir deg 1 times spilletid.
Sikrer at øreproppene sitter trygt og flokefritt rundt halsen din når de ikke er i bruk.
Lar deg enkelt bytte fra en video på nettbrettet til en samtale på mobilen, slik at du aldri går glipp av en samtale
Få enkelt tilgang til smartenhetens taleassistent fra hodetelefonene.
Nyt trådløse samtaler og styr musikken din håndfritt.

FAQs & How-Tos

3 results