JBL Tune 290

Øretelefoner

Getting started with your JBL Tune 290

8.7
Number of Microphones
1
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
102 ±3dB
16.0
Number of drivers per ear
1.0
Headphone cable length (cm)
124.2
Headphone cable length (ft)
4.07
Weight (g)
71.0
Weight (oz)
2.5
Ja
Carrying pouch
Ja
Flat Cable
Ja
Hands Free Call
Ja
JBL Pure Bass Sound
Ja

Flokefri. Kjedsomhetsfri.

Introduksjon av BL TUNE 290 øretelefoner med JBL Pure Bass-lyd. De er lette, komfortable og kompakte. Under alumimiumoverflaten er det et par 8,7 mm drivere som trykker til med skikkelig seriøs bass, som gjengir den kraftige JBL Pure Bass-lyden som du har opplevd i konserthaller, arenaer og opptaksstudioer over hele verden. I tillegg lar en enkel fjernkontrollknapp deg kontrollere musikkavspilling og innkommende anrop i farten, med en innebygget mikrofon. Dette gjør JBL TUNE 290 til din hverdagskompis på jobb, hjemme og på tur.

Ørepluggen er laget av aluminium, noe som gjør det lett og robust.
I over 60 år har JBL konstruert nøyaktig, imponerende lyd som vi kan finne på store arenaer over hele verden. Disse hodetelefonene gjengir den samme JUL-lyden og trykker til med en bass som er både dyp og kraftig.
Kontroller musikkavspilling med en-knapps fjernkontroll Får du en telefonsamtale? Besvar den i farten med innebygget mikrofon.
En holdbar flat kabel som ikke vikler seg opp i knuter.
Les TUNE 290 se rangent et s’emportent facilement dans leur étui de transport souple fourni.