JBL DUET Mini 2

Trådløse ørepropper med nakkebøyle

Getting started with your JBL DUET Mini 2

Product Specifications

Driverstørrelse
8.6 mm
Dynamisk frekvensresponsområde
20 Hz – 20 kHz
Følsomhet
96 dB SPL/1mw
Maksimal inngangseffekt
6 mW
Oversendingsfølsomhet @1 kHz dB V/pa
-21
Impedans
16Ω
Bluetooth-overføringseffekt
0~4 dBm
Bluetooth-senders modulasjon
GFSK,DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402–2,48 GHz
Bluetooth-profiler
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-versjon
V4.1
Litium-ion polymer-batteri
3,7 V, 120 mAh
Ladetid
6 timer
Snakketid med BT på
> 6 timer
Vekt (g)
16,2g

DROPP KABLENE BEHOLD BASSEN

Øreproppene gir deg ren basslyd fra JBL med kraftig bassytelse, 6 timers batterilevetid, så du kan høre på dem lenge, og muligheten til sømløst å bytte mellom spillelister og telefonsamtaler – så du aldri går glipp av en samtale igjen. DUET Mini 2-øreproppene gir deg alt du trenger. DUET Mini 2-øreproppene bruker Bluetooth, så du har trådløs tilgang til musikken din, og de er elegant produsert i aluminium. De leveres i to forskjellige farger, har en fjernkontroll med tre knapper og mikrofon og leveres i en oppbevaringsveske, så du kan ta godt vare på dem.

Kraftig lyd fra JBL i et kompakt og stilig design.
Lades opp på 2 timer
Bytt enkelt fra musikk på en bærbar enhet til en telefonsamtale på telefonen din, slik at du aldri går glipp av et anrop.
Iøynefallende, førsteklasses materialer sørger for at øreproppene ser like bra ut som de høres.
Magnetiske øreplugger gjør det mulig for hodetelefonene å hvile komfortabelt rund halsen din når de ikke er i bruk og unngå floking.
En 3-knappers fjernkontroll/mikrofon kompatibel med de fleste smarttelefoner, noe som betyr enkelt musikkontroll og håndfrie telefonsamtaler. Enkel tilgang til taleassistent ved å trykke lenge på spill/pause-knappen.
Øreplugger i forskjellige størrelser og en fleksibel, myk halssnor muliggjør en komfortabel og underholdende lytteopplevelse.
Sørg for at øreproppene dine er beskyttet når du er ute og reiser.

FAQs & How-Tos

1 results