JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Trådløse øredekkende hodetelefoner for konsollgaming med avtakbar mikrofon

Getting started with your JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Getting started with your JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Driver size (mm)
40
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
115 dB SPL @1 kHz
Dynamic frequency response range (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedance (ohms)
32
Dybde (cm)
2.5
Ear Cup Depth (in)
1
Høyde (cm)
10.2
Ear Cup External Height (in)
4
Bredde (cm)
8.9
Ear Cup External Width (in)
3.5
Indre bredde (cm)
6.1
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Indre høyde (cm)
4.9
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Øreproppens vekt (g)
252
Earpiece Weight (oz)
8.9
2,4 GHz trådløs sendereffekt
<7 dBm
2,4 GHz trådløs-modulering
GFSK, π/4-DQPSK
2,4 GHz trådløs bærefrekvens
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-senderens effekt
<12 dBm @BR - <3 dBm @ EDR2M
Bluetooth-sendt modulering
GFSK, π/4-DQPSK
Bluetooth-frekvens
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-profilversjon
HFP
Bluetooth-versjon
5.2
Charging time (hours from empty)
2
Maksimum spilletid (timer)
22
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Built-in Microphone
Ja
Over-øret
Ja
Wireless
Ja

Våg å dykke inn

Klar til å spille deg opp til høyere nivåer? Møt JBL Quantum 360X Wireless for Xbox. Disse hodetelefonene fungerer også med PlayStation, Nintendo Switch, PC og Mac. Fra de stilleste fotsporene til de kraftigste lasersmellene, plasserer JBLs QuantumSOUND Signature deg midt i handlingen. Uansett hvor vill handlingen blir, betyr den avtakbare, retningsbestemte, stemmefokuserte mikrofonen at lagkameratene dine alltid kan høre deg tydelig. Tapsfri trådløs-funksjonalitet, opptil 22 timers batterikapasitet og lette øreputer av minneskum betyr at andre spillere aldri går glipp av et sekund med kaos og spenning under selv de lengste spilleøktene. JBL QuantumENGINE PC-programvaren finjusterer lyden for optimale konkurransefordeler. Motpartene dine vet ikke hva som treffer dem.

Når lynrask timing er avgjørende, kan du ikke være knyttet til systemet ditt. 2,4 GHz tapsfri, trådløs spillkvalitet gir deg full bevegelsesfrihet uten at lyden faller ut i kampens hete. Disse hodetelefonene er kompatible med alle Bluetooth-støttede enheter, som smarttelefoner og nettbrett. Gled deg over mer enn 100 spill av høy kvalitet med Xbox Game Pass.
Fra de mest stillegående skrittene til de kraftigste laserstøtene, blir alle scener episke med JBL QuantumSOUNDs cinematiske signaturlyd. JBL Quantum 360X Wireless for Xbox drives av 40 mm drivere, og lar deg fordype deg helt i spillet for et ekte konkurransefortrinn.
Selv under spenning og bråk, betyr JBL Quantum 360X Wireless for Xbox’ avtakbare, retningsbestemte og stemmefokuserte mikrofon at gruppen din alltid vil høre deg tydelig. Det finnes også en praktisk dempefunksjon hvis du må være stille for et hemmelig oppdrag i den virkelige verden.
Opptil 22 timers batterilevetid (med dongle, opptil 26T med BT) betyr flott JBL-lyd gjennom selv de lengste gamingøktene. Trenger du fortsatt ekstra tid? Fem minutter gir deg én ekstra times avspillingstid, og med USB-ladekabelen kan du lade mens du spiller.
JBL Quantum 360X Wireless for Xbox gjør at kommunikasjonen kommer samtidig fra to kilder: Mens donglen holder deg tilkoblet spillet, lar Bluetooth deg motta en samtale og deretter sømløst gå tilbake til spillet ditt.
Slitesterke JBL Quantum 360X Wireless for Xbox har et lett hodebånd og PU-innpakkede memory foam-puter som holder komforten optimal selv under heftige, episke spilleøkter hele natten lang.
Kontroller hva du hører, forbedre hvordan du spiller. Bruk PC-programvarepakken til å tilpasse JBL QuantumSURROUND, EQ, sidetoner, mikrofoninnstillinger, lagre profilinnstillingene dine og mer for den ultimate oppslukende lydopplevelsen.
JBL Quantum 360C Wireless for Xbox hodetelefoner er utformet for full kompatibilitet med Windows Sonic Surround Sound, innebygd surroundlyd innebygd i Xbox Series X I S-konsoller.
Spillyd-chatbalanse lydbryteren lar deg justere lydnivåer i spill og chat på farten. Takket være separate lydkort lar lydbryteren deg tilpasse den perfekte balansen mellom spill- og chattelyd i hodetelefonen uten å sette spillet på pause.
JBL Quantum 360X Wireless for Xbox hodetelefoner er designet for Xbox. Disse hodetelefonene er også kompatible med PC og kan kobles trådløst (via 2,4 GHz) med PC***, Xbox*, Nintendo Switch™** og Mac. JBL Quantum 360X Wireless for Xbox er også kompatibel med alle BT-enheter. Funksjoner som er drevet av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninnstillinger osv.) er kun tilgjengelige på PC. Se tilkoblingsveiledningen for kompatibilitet. ** Trådløst kompatibel med alle Xbox-modeller, inkludert Xbox Series XIS og Xbox ONE. **Trådløst kompatibel med Nintendo Switch kun når den er dokket. ***Trådløst kompatibel med Windows 10/11.

FAQs & How-Tos

2 results
  • You can clean it by wiping it gently with a damp cloth. Take extra care not to let water leak into the speaker chamber, as it will damage the speaker drivers.
  • JBL Quantum 300, 350, 360P/X, 400, 600, 610, 800, 810, 910, 910 P/X, ONE, TWS, TWS Air, Stream, Stream Talk, Stream Studio and Stream Wireless are working with the QuantumENGINE.