JBL TUNE 220TWS - Pink - True wireless earbuds - Hero JBL TUNE 220TWS - Pink - True wireless earbuds - Front JBL TUNE 220TWS - Pink - True wireless earbuds - Back
JBL TUNE 220TWS - Pink - True wireless earbuds - Hero
  • JBL TUNE 220TWS - Pink - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL TUNE 220TWS - Black - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL TUNE 220TWS - Grey - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL TUNE 220TWS - Blue - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL TUNE 220TWS - White - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL TUNE 220TWS - Green - True wireless earbuds - Swatch Image

JBL TUNE 220TWS

Beveg deg fritt med øretelefoner som holder følge med deg og forblir tilkoblet, helt uten ledninger. Det spiller ingen rolle om du bruker en Android- eller iPhone-enhet – JBL TUNE 220TWS-øretelefonene gir deg den trådløse lyden du trenger. Bare lad dem opp og legg i vei. Disse ergonomiske trådløse øretelefonene gir deg 19 komfortable timer med JBL Pure Bass-lyd du ikke finner noe annet sted. Bytt sømløst mellom samtaler, musikk og stemmeassistenten. Med metallisk finish, SofTouch-belegg og både klassiske hvite og trendy farger å velge mellom, kan paret ditt være like unikt og stilig som du er.

Bluetooth version 5.0
Driver size (mm) 12

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons 20 Hz – 20 kHz
Følsomhet 105 dB SPL
Maksimal SPL 98 dB SPL
Mikrofonfølsomhet -30 dBV ved 1 kHz/Pa

Spesifikasjoner for mål

Driverstørrelse 12 mm dynamisk driver
Vekt 56 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth-senderens effekt 11 dBm
Bluetooth-senderens modulasjon GFSK/ ­/4DQPSK/ 8DPSK
Bluetooth-frekvens 2,402 GHz – 2,48 GHz
Bluetooth-profilversjon A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-versjon 5.0

Hva er i esken

• JBL TUNE 220TWS-øretelefoner
  • Micro-USB-ladekabel
  • Ladeeske
  • 1 x garanti / advarsel (W / !)
  • 1 x QSG / sikkerhetsark (S / i)
JBL TUNE 220TWS - What's in the Box