JBL TUNE 125TWS - Green - Truly wireless in-ear headphones. - Hero JBL TUNE 125TWS - Green - Truly wireless in-ear headphones. - Front JBL TUNE 125TWS - Green - Truly wireless in-ear headphones. - Detailshot 1
JBL TUNE 125TWS - Green - Truly wireless in-ear headphones. - Hero
  • JBL TUNE 125TWS - Green - Truly wireless in-ear headphones. - Swatch Image
  • JBL TUNE 125TWS - Blue - Truly wireless in-ear headphones. - Swatch Image
  • JBL TUNE 125TWS - Black - Truly wireless in-ear headphones. - Swatch Image
  • JBL TUNE 125TWS - Gold - Truly wireless in-ear headphones. - Swatch Image
  • JBL TUNE 125TWS - White - Truly wireless in-ear headphones. - Swatch Image
  • JBL TUNE 125TWS - Pink - Truly wireless in-ear headphones. - Swatch Image

JBL TUNE 125TWS

Fordyp deg i musikken. Enten du lytter til musikk eller tar telefonsamtaler, er det ingen ledninger som holder deg tilbake. Bare ha på deg JBL TUNE 125TWS-øreproppene for å begynne å føle lyden, siden de umiddelbart kobler seg til enheten din så fort du tar dem ut av etuiet. Dobbel tilkobling lar deg når som helst bruke enten den ene eller den andre, eller begge øreproppene. Favorittartistene dine låter fantastisk takket være JBL Pure Bass. Med opptil 32 timers batterilevetid og komfortabel passform, kan du holde musikken gående hele dagen og natten. Velg fra det utrolige fargeutvalget for å finne de trådløse øreproppene som passer din personlige stil.

Produktspesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Bluetooth version 5
Driver size (mm) 5.8

Lydspesifikasjoner

Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB) 96
Dynamic frequency response range (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedance (ohms) 14

Spesifikasjoner for mål

Driver-størrelse 5,8 mm dynamisk driver
Vekt 73 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth profiles A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP V1.7
Bluetooth frequency 2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth transmitted modulation GFSK, _x001F_/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth transmitter power < 12 dBm

Hva er i esken

• JBL TUNE 125TWS
  • Øreplugger i 3 størrelser (S, M, L)
  • Type-C USB-ladekabel
  • Ladeetui
  • 1 x garanti / advarsel (W/!)
  • 1 x hurtigstartveiledning / sikkerhetsdatablad (S/i)
JBL TUNE 125TWS - What's in the Box