JBL Quantum 800 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with Active Noise Cancelling and Bluetooth 5.0 - Hero JBL Quantum 800 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with Active Noise Cancelling and Bluetooth 5.0 - Detailshot 1 JBL Quantum 800 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with Active Noise Cancelling and Bluetooth 5.0 - Detailshot 2
JBL Quantum 800 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with Active Noise Cancelling and Bluetooth 5.0 - Hero

JBL Quantum 800

Hold deg et skritt foran konkurrentene. JBL Quantum 800-hodetelefoner gir deg fordelen med nøyaktig, romslig lydposisjonering, tapsfri 2,4 GHz og Bluetooth med dobbel trådløs kapasitet, aktiv støyreduksjon og komforten av minneskum og batterilevetid i 14 timer. JBL QuantumSOUND Signature er laget for fullstendig konsentrasjon og gir deg en ekte lydfordel i kamp. Enveismikrofonen gir tydelig samhandling mellom flere spillere med et DISCORD-sertifisert spille-chatte-system, og er kompatibel med TeamSpeak og mer. Et ergonomisk design med lærtrekk. Øreputene av mineskum holder komforten oppe i timevis. JBL Quantum 800-hodetelefoner hjelper deg å avansere, enten du er en erfaren, en profesjonell spiller, eller er helt ny.

Produktspesifikasjoner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons (passiv) 20 Hz–40 kHz
Frekvensrespons (aktiv) 20 Hz–20 kHz
Mikrofon frekvensrespons 100 Hz–10 kHz
Maks inngangseffekt 30 mW
Sensitivitet 95 dB SPL @1 kHz / 1 mW
Maksimum SPL 93 dB
Mikrofonens følsomhet -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Impedans 32 Ohm
Mikrofonens lydmønster Ensrettet

Spesifikasjoner for mål

Driver-størrelse 50 mm dynamiske drivere
Vekt 410 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

2,4 G trådløs senderstyrke < 0 dBm
2,4 G trådløs modulasjon π/4-DQPSK
2,4 G trådløs bærefrekvens 2403,35 MHz–2479,35 MHz
Bluetooth-senders effekt <9 dBm
Bluetooth-senders modulasjon GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens 2,402 GHz–2,480 GHz
Bluetooth-profilversjon A2DP 1,3, HFP 1,6
Bluetooth-versjon V5.0
Vennligst se i dokumentene for flere spesifikasjoner

Dokumenter og nedlastinger

Videoer

Hva er i esken

• JBL Quantum 800-hodetelefoner
  • USB-ladekabel
  • 3,5 mm lydkabel
  • Trådløs USB-pinne
  • vindbeskyttende skum for mikrofon
  • QSG | Garantikort | Sikkerhetsark
JBL Quantum 800 - What's in the Box

Ofte stilte spørsmål og tips

• Gir JBL Quantum 600/800-hodetelefonene lydbalanse mellom spill og chat?

Ja, du kan justere lydbalansen mellom spill og chat ved å vri hjulet opp og ned. Du vil føle et hakk som indikerer 50 spill og 50 chat når du roterer hjulet.

Kategori:

Product information
  • Hvilke plattformer kan jeg bruke JBL Quantum 800 med?

JBL Quantum 800 er kompatibel med PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobil, Mac og VR via 3,5 mm kabel. Du kan bruke den trådløse tilkoblingen med PC. Du kan også koble til Bluetooth-aktiverte enheter.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan jeg ikke høre spill- eller musikklyd?

Sørg for at volumkontrollen er skrudd opp. Drei volumhjulet på hodetelefonene for å øke volumet. Hvis du er koblet til PC-en via USB, må du kontrollere at standardenheten er valgt under Kontrollpanel > Lyd > Avspilling. Velg JBL Quantum 800 Game, høyreklikk og velg «Sett som standardenhet». Sjekk hodetelefonenes spill-chat-balansehjul og sørg for at balansen er riktig. Sjekk JBL Quantum 800 Game-enheten, og sørg for at den ikke er dempet eller skrudd helt ned.

Kategori:

Product information
  • Hvordan bruker jeg trådløs tilkobling?

Trådløs tilkobling med lav forsinkelse leveres via et 2,4 GHz signal, aktivert av en USB-pinne inkludert i esken. Når du slår glidebryteren på, kobles den automatisk til pinnen. Når pinnen kobles fra, slår du på glidebryteren og holder den i 5 sekunder. Trykk og hold nede til du hører tonen, for å sikre sammenkoblingen.

Kategori:

Product information
  • Hvordan ber jeg om eller kjøper jeg perifere deler til JBL Quantum-hodetelefonene?

Reservedeler er tilgjengelig hos autoriserte forhandlere og servicesentre. Ta kontakt med vår kundeserviceavdeling for mer informasjon og kontaktopplysninger.

Kategori:

Product information
  • Hvordan kobles de sammen med en mobilenhet?

Med et kort trykk på den dedikerte Bluetooth-knappen på undersiden av høyre ørekopp, vil den slås på og gå til paringsmodus.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan ikke lagkameratene mine høre meg?

Sørg for at kun én stemmechat-applikasjon er i bruk mens du er i spillet. Du bør høre et klikk når mikrofonen vippes ned. Mikrofonen fungerer kun når den vippes helt ned. Hvis du ser en rød LED på mikrofonen, er den dempet. Sjekk at PC-en bruker riktig opptaksenhet under Kontrollpanel > Lyd > Opptak. Velg riktig opptaksenhet, høyreklikk på den, og velg «Angi standard enhet» eller «Velg standard kommunikasjonsenhet». Kontroller mikrofonnivåene på Kontrollpanel > Lyd > Opptak > Egenskaper > Nivåer, og juster deretter.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan jeg ikke bruke hodetelefonene og lade samtidig?

Dette er ikke mulig av sikkerhetsmessige årsaker.

Kategori:

Product information
  • :Hva er inkludert i esken til JBL Quantum 600/800?

Esken til JBL Quantum 600/800 inneholder hodetelefonene, en USB-type A til C-kabel, en 3,5 mm kabel og en trådløs sender.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan jeg ikke høre lagkameratene mine?

Sørg for at volumkontrollen er skrudd opp. Drei volumhjulet på hodetelefonene for å øke volumet. Hvis du er koblet til PC-en via USB, må du kontrollere at standardenheten for kommunikasjon er valgt under Kontrollpanel > Lyd > Avspilling. Velg JBL Quantum 800 Chat, høyreklikk og velg «Sett som standardenhet for kommunikasjon». Sjekk hodetelefonenes spill-audio-chat-balansehjul og sørg for at balansen er riktig. Sjekk JBL Quantum 800 Chat-enheten, og sørg for at den ikke er dempet eller skrudd helt ned.

Kategori:

Product information
  • Hvordan lader jeg batteriet?

Lad batteriet ved å bruke USB-A til USB-C-stoffkabelen som følger med i esken. Den vil være fulladet etter 2 timer. Merk at denne kabelen bare er for å lade batteriet, den vil ikke levere lyd.

Kategori:

Product information
  • Hvordan unngår jeg WiFi-forstyrrelser?

Hvis du har en USB-forlengelsesdokking, kan du plassere JBL Quantum 800-pinnen så nær hodetelefonene som mulig, eller plassere de vanlige forstyrrelseskildene (f.eks. rutere, Wi-Fi-høyttalere osv.) så langt unna JBL Quantum 800-pinnen som mulig.

Kategori:

Product information
  • Hvordan rengjør jeg JBL Quantum 600/800 hodetelefoner?

Du kan rengjøre de ved å tørke de forsiktig med en fuktig klut. Vær ekstra forsiktig så det ikke lekker vann inn i høyttalerkammeret, da det vil skade høyttalerdriverne. Kontakt kundeservice med produktets serienummer for å be om en erstatningsenhet. Du finner serienummeret under øreputen eller på venstre glidebryter på hodetelefonene.

Kategori:

Product information
  • Er spill-chat-balansehjulet kompatibel med alle plattformer?

Nei, det er kompatibelt med PC og Mac, men ikke med PS4, XBOX One, Nintendo Switch eller mobil.

Kategori:

Product information
  • Kan jeg bruke spill-chat-balansehjulet på hodetelefonene mine med alle tilkoblinger?

Spill-chat-balansehjulet fungerer bare når hodetelefonene er slått på. Vær oppmerksom på at de støtter tilkobling med en USB Type A til C-kabel og en trådløs sender, men ikke tilkobling via en 3,5 mm kabel eller Bluetooth for mobilspill. I JBL Quantum 800 støttes lydbalansehjulet for spill-chat kun når PC-en er koblet til 2,4 GHz tråløst nettverk, og for chatlyd når Bluetooth er koblet til mobil.

Kategori:

Product information
  • Hvordan kan jeg veksle mellom aktiv støydemping, Smart Ambient (TalkThru og Ambient Aware) og slå av?

Adaptiv støydemping styres av multifunksjonsknappen på baksiden av den venstre ørekoppen. Det er slått på som standard, og med et KORT trykk på multifunksjonsknappen kan du veksle fra ANC til «talk-through». Skru ANC av ved å trykke multifunksjonsknappen og holde den inne.

Kategori:

Product information
  • Hva annet kan jeg gjøre med QuantumENGINE?

Du kan justere equalizer, RGB LED-effekter, endre mikrofoninnstillinger og oppdatere hodetelefonenes firmware.

Kategori:

Product information
  • Kan jeg bruke JBL Quantum 800 i USB-modus?

JBL Quantum 800 kan bare brukes via 3,5 mm, Bluetooth eller 2,4 GHz trådløs tilkobling.

Kategori:

Product information
  • JBL Quantum 600/800: Er JBL Quantum 600/800 utstyrt med funksjonen mikrofonovervåkning (sidetone)?

Ja. Du kan konfigurere volumet på mikrofonovervåkningen i JBL QuantumENGINE. Standardinnstillingen for mikrofonovervåkningen er «AV».