JBL Quantum 400 - Black - USB over-ear gaming headset with game-chat dial - Hero JBL Quantum 400 - Black - USB over-ear gaming headset with game-chat dial - Front JBL Quantum 400 - Black - USB over-ear gaming headset with game-chat dial - Detailshot 1
JBL Quantum 400 - Black - USB over-ear gaming headset with game-chat dial - Hero

JBL Quantum 400

Utnytt lydfordelen. JBL Quantum 400-hodetelefoner holder deg et skritt foran med surround-lyd som fordyper deg i spillet og lar deg forutse enhver bevegelse. Designet for presisjon og en fordypet spilleopplevelse – JBL QuantumSOUND Signature hjelper deg å øke prestasjonen for en ordentlig fordel i kampens hete. JBL Quantum 400 har også et stemmefokusert mikrofonstativ for tydelig samhandling i flerspillerspill, en DISCORD-sertifisert lydbryterfor å justere mellom spill og chattelyd – og er kompatibel med TeamSpeak og mer. Det lette hodebåndet med minneskumpolstrede øreputer lar deg spille komfortabelt i timevis. Spill på et høyere nivå med JBL Quantum 400-hodetelefoner og vinn over konkurrentene dine.

Produktspesifikasjoner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons 20 Hz–20 kHz
Mikrofon frekvensrespons 100 Hz–10 kHz
Maks inngangseffekt 30 mW
Sensitivitet 98 dB SPL @1 kHz / 1 mW
Mikrofonens følsomhet -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Impedans 32 Ohm
Mikrofonens lydmønster Retningsbestemt

Spesifikasjoner for mål

Driver-størrelse 50 mm dynamiske drivere
Kabellengde 3,5 mm lydkabel (1,2 m) pluss Type-C til Type-A kabel (3 m)
Mikrofonstørrelse 4 mm x 1,5 mm
Vekt 274 g

Hva er i esken

• JBL Quantum 400-hodetelefoner
  • Type-C til Type-A ledning
  • 3,5 mm lydkabel
  • Vindbeskyttende skum for mikrofonstativ
  • QSG | Garantikort | Sikkerhetsark
JBL Quantum 400 - What's in the Box