JBL Quantum 300 - Black - Hybrid wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Hero JBL Quantum 300 - Black - Hybrid wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Front JBL Quantum 300 - Black - Hybrid wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Back
JBL Quantum 300 - Black - Hybrid wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Hero

JBL Quantum 300

Spill på et høyere nivå med overlegen lydkvalitet. JBL Quantum 300 hodetelefoner med kabel maksimerer konsentrasjon takket være JBL QuantumSOUND Signature og nøyaktig lydposisjonering. JBL QuantumSURROUND™ skaper et realistisk lydbilde som plasserer deg midt i handlingen, gir deg en fordel og maksimerer prestasjonen din. Med et lett hodebånd som er designet for holdbarhet, og minneskumpolstrede øreputer som holder komforten oppe. Et flipp-opp, stemmefokusert mikrofonstativ holder kommunikasjonen flytende med både allierte og fiender.

Produktspesifikasjoner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons 20 Hz–20 kHz
Maks inngangseffekt 30 mW
Sensitivitet 100 dB SPL @1 kHz / 1 mW
Impedans 32 Ohm
Mikrofon frekvensrespons 100 Hz–10 kHz
Mikrofonens følsomhet -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Mikrofonens lydmønster Retningsbestemt

Spesifikasjoner for mål

Driver-størrelse 50 mm dynamiske drivere
Mikrofonstørrelse 4 mm x 1,5 mm
Ledningslengde Hodetelefoner (1,2 m) pluss USB-lydadapter (1,5 m)
Vekt 245 g
Vennligst se i dokumentene for flere spesifikasjoner

Dokumenter og nedlastinger

Videoer

Hva er i esken

• JBL Quantum 300-hodetelefoner
  • USB-lydadapter
  • Vindbeskyttende skum for mikrofonstativ
  • QSG | Garantikort | Sikkerhetsark
JBL Quantum 300 - What's in the Box

Ofte stilte spørsmål og tips

• Hvilke produkter støttes av JBL QuantumENGINE-programvaren?

JBL Quantum 300, 400, 600, 800 og ONE støtter nå PC-programvaren.

Kategori:

Product information
  • Hvilke produkter støttes av JBL QuantumENGINE-programvaren?

JBL Quantum 300, 400, 600, 800 og ONE støtter nå PC-programvaren.