JBL Quantum 200 - Black - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Hero JBL Quantum 200 - Black - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Front JBL Quantum 200 - Black - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Detailshot 1
JBL Quantum 200 - Black - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Hero

JBL Quantum 200

Gjør spillet ditt til en episk opplevelse. Med JBL QuantumSOUND Signature, setter JBL Quantum 200-hodetelefonene deg midt i handlingens sentrum. Presis og oppslukende, så du kan høre den minste detalj, gir JBL Quantum 200 alt du trenger for å eie hver eneste kamp. Ekkofjernende, stemmefokusert flipp-opp-mikrofon med lyddemping sørger for tydelig kommunikasjon i flerspiller-spill, og minneskumputer som lar deg spille komfortabelt i timevis. Utmerket materiale sikrer holdbarhet gjennom bruk og tid. Forsterk opplevelsen din med JBL Quantum 200-hodetelefoner.

Produktspesifikasjoner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons 20 Hz–20 kHz
Maks inngangseffekt 30 mW
Sensitivitet 100 dB SPL @1 kHz / 1 mW
Impedans 32 Ohm
Mikrofon frekvensrespons 100 Hz–10 kHz
Mikrofonens følsomhet -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Mikrofonens lydmønster Retningsbestemt

Spesifikasjoner for mål

Driver-størrelse 50 mm dynamiske drivere
Mikrofonstørrelse 4 mm x 1,5 mm
Ledningslengde Hodetelefoner (1,2 m) pluss PC-splitter (1,5 m)
Vekt 245 g

Hva er i esken

• JBL Quantum 200-hodetelefoner
  • PC-splitter
  • vindbeskyttende skum for mikrofonstativ
  • QSG | Garantikort | Sikkerhetsark
JBL Quantum 200 - What's in the Box