JBL Live 650BTNC

Trådløse øredekkende hodetelefoner med støyreduksjon

Getting started with your JBL Live 650BTNC

40.0
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
100 dBSPL@1kHz/1mW
Dynamic frequency response range (Hz)
20Hz - 20kHz
32.0
Number of drivers per ear
1.0
Weight (g)
249.0
Weight (oz)
9.14
Bluetooth profiles
HFP v1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth frequency
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, _x001A_/4DQPSK, 8DPSK
4.2
Charging time (hours from empty)
2
Maximum music play time with ANC off (hours)
30.0
Maximum music play time with ANC on (hours)
20.0
Maksimum spilletid (timer)
30
Ja
Sammenleggbar
Ja
Voice Assistant integration
Ja
Active Noise Cancelling
Ja
Carrying pouch
Ja
Detachable Cable
Ja
Fabric headband
Ja
Hands Free Call
Ja
JBL Signature Sound
Ja
Multi-Point Connection
Ja
Over-øret
Ja
Remote control on ear cups?
Ja
Touch Control
Ja

Din lyd – frakoblet

I din verden er musikk viktig, så sett på JBL LIVE 650BTNC trådløse øredekkende hodetelefoner med støydemping og gjør dagen bedre. Hodetelefonene JBL LIVE650BTNC er utstyrt med kraftige 40 mm drivere og leverer JBL-signaturlyden som er markert med forbedret bass, slik at hvert spor på hver spilleliste fremheves. Og når musikken er det eneste som teller, gjør den aktive støyreduserende teknologien det mulig å blokkere ut lyder fra omgivelsene, slik at ingenting forstyrrer grooven din. Trenger du hjelp til å komme deg gjennom dagen? Få enkel tilgang til Google Assistant eller Amazon Alexa med et trykk på øreklokken og spill favorittspillelisten din, tekst vennene dine eller sjekk været og mye mer, uten å se på telefonen din. Men det er ikke alt. Med en kul, lett og komfortabel design, vil du nyte opptil 30 timer (20 timer med BT + ANC) av musikkstrømming med 2 timers ladetid, muligheter for multi-punkt-tilkobling og en praktisk avtakbar kabel med fjernkontroll/mikrofon, som lar deg fortsette å spille musikk selv når batteriet går tomt. Rock i vei uavbrutt med JBL LIVE650BTNC-hodetelefonene.

40 mm drivere og en lydsignatur som kan bli funnet i de mest kjente arenaene over hele verden.
Spill din favorittspilleliste, tekst en venn, sjekk været og mye mer ved å trykke på øreklokken for å aktivere Google taleassistent eller Amazon Alexa. Bruk den helt nye JBL-appen for enkelt å angi dine foretrukne taleassistenter.
Hold støyen ute og hold fokus på musikken med aktiv støydemping.
Hold kontakten med verden ved å håndtere samtaler med knappene på øreklokken. Når batteriet er flatt, kobler du bare til lydkabelen og fortsetter å lytte og prate.
Du kan enkelt bytte fra én Bluetooth®-enhet til en annen. Det er lett å bytte fra en video på nettbrettet til et anrop på mobilen, så du kommer aldri til å gå glipp av et anrop.
LIVE650BTNC er superkomfortable med sin tilsittende form rundt hodet med et passende tekstilhodebånd og myke øreputer.
Tilpass lytteopplevelsen ved å justere JBL LIVE650BTNC-lydpreferansene via den gratis appen Mine JBL-hodetelefoner.
Rock videre i 30 timer med aktiv støydemping slått av eller 20 timer med Bluetooth og aktiv støydemping slått på. En rask lading på 15 minutter lar deg forlenge moroa i ytterligere 2 timer.
Den myke oppbevaringsposen fungerer som beskyttelse, samt lagring når du er på reise.

FAQs & How-Tos

24 results