HARMAN International

Personvernerklæring

Vi vil at du skal forstå hvilke data vi samler inn og bruker.

​​​​​​​​​Personvernerklæring for HARMAN International

Sist oppdatert: 1. desember 2022

HARMAN International («HARMAN» eller «selskapet») verdsetter personvernet ditt og er forpliktet til å beskytte dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi behandler, lagrer, deler og beskytter de personlige opplysningene du oppgir når du bruker produktene og løsningene våre, nettstedet vårt («nettstedet») eller på annen måte samhandler med selskapet. For formålene i denne personvernerklæringen betyr «personlige opplysninger» informasjon som relaterer til deg som en individuelt identifiserbar person, så som navnet ditt, e-postadressen din og mobilnummeret ditt.

Alternative formater av denne personvernerklæringen er tilgjengelig for personer med funksjonshemming. Ta kontakt på privacy@harman.com for å få hjelp.

Denne personvernerklæringen tar for seg følgende emner:

• Personlige opplysninger vi innhenter
    • Personlige opplysninger vi innhenter fra deg
    • Personlige opplysninger vi innhenter gjennom teknologi på nettstedet vårt
    • Personlige opplysninger vi mottar fra tredjeparter
  • Regionspesifikk informasjon
    • Alle steder utenfor USA
    • Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, Storbritannia og Sveits
    • Brasil
    • Kina
    • California

​Personlige opplysninger vi innhenter

Personlige opplysninger vi innhenter fra deg

HARMAN kan innhente personlige opplysninger fra deg når du bruker dette nettstedet, bruker produktene våre eller billøsningene våre, registrerer HARMAN-produktet ditt, eller direkte samhandler med selskapet på en messe eller konferanse, eller når du kontakter selskapet (samlet referert til i denne personvernerklæringen som «tjenestene»). De personlige opplysningene vi kan innhente avhenger av tjenestene du bruker. Kategoriene av personlige opplysninger vi innhenter kan inkludere følgende:

• Kontaktinformasjon og identifikatorer, inkludert navnet ditt, adresse, e-postadresse, telefonnummer, unik online-identifikator, Internet Protocol-adresse («IP-adresse»), kontonavn og fødselsdato.

• Påloggingsinformasjon, inkludert brukernavnet og passordet du bruker til å få tilgang til funksjoner på HARMANs nettsted og andre tjenester.
  •  Betalingsinformasjon, inkludert din betalingsmetode, bankkontonummer, debetkortnummer, kredittkortnummer, CVV/CID, utløpsdato, faktureringsadresse.
  • Lokasjonsinformasjon, inkludert geolokasjonsopplysninger innhentet når du bruker visse tjenester.
  • Bruksinformasjon for produkter og tjenester, inkludert produktnavn, serienummer, kjøpested, informasjon om produktbruk, farge og versjon, produktanmeldelser og garantiinformasjon.
  • Informasjon om kjøpshistorikk, inkludert navnene på produktene kjøpt, kjøpestedet/kjøpestedene ​og prisen betalt for produktet(ene).
  • Informasjon om aktivitet på Internett eller andre elektroniske nettverk, inkludert sider besøkt på HARMANs nettsteder og klikkede lenker, IP-adresse, stedsinformasjon, språkpreferanse og interaksjoner med reklamer.
  • Biometrisk informasjon, inkludert stemmeopptak, hvorfra en identifikatormal, slik som taleavtrykk, kan uthentes fra samt søvn- og helsedata som inneholder identifiserende informasjon.
  • Sensoriske opplysninger, inkludert audio-, visuelle, termiske eller lignende opplysninger som kan knyttes eller kobles til en spesifikk forbruker eller husholdning.
  • Annen informasjon du oppgir, inkludert personlige opplysninger relatert til din bruk av tjenestene våre, som for eksempel datoen/tidspunktet du brukte tjenestene, hvor lenge du brukte tjenestene eller grunnen til at du brukte tjenestene våre.

Personlige opplysninger vi innhenter gjennom teknologi på nettstedet vårt

Vi innhenter opplysninger gjennom teknologi for å forbedre vår evne til å betjene deg. Når du får tilgang til og bruker nettstedet, innhenter HARMAN og, i enkelte tilfeller, våre tredjeparts tjenesteleverandører, opplysninger om hvordan du samhandler med nettstedet. Se lenken nedenfor for mer informasjon: Retningslinjer for informasjonskapsler ​

Personlige opplysninger vi mottar fra tredjeparter

Avhengig av tjenestene du bruker kan HARMAN også innhente opplysninger om deg fra en tredjepart, inkludert:

• Tjenesteleverandører, inkludert vårt nettsteds betalingsbehandler, selskaper som vi jobber med for å gi service på produktene våre og organisatorene av konferansene og messearrangementene våre.
  • Forhandlere, inkludert selskaper som selger produktene våre.
  • Produsenter av originalutstyr (Original Equipment Manufacturers/«OEM-er»), inkludert selskaper som bruker produktene våre i kjøretøyene sine.

Formål vi bruker og innhenter dine personlige opplysninger for

HARMAN kan bruke dine personlige opplysninger for følgende formål:

• Yte våre tjenester.
  • Forbedre våre tjenester.
  • Kommunisere med deg.
  • Verifisere identiteten din.
  • Registrere brukere for HARMAN-kampanjer og -arrangementer.
  • Svare på spørsmål og bekymringer om teknisk støtte.
  • Kontakte brukere for markedsførings-, annonserings- og salgsformål.
  • Svare på spørsmål og tilbakemeldinger.
  • Utføre markedsundersøkelse og analyse.
  • Utføre intern forskning for teknologisk utvikling.
  • Kontinuerlig evaluere og forbedre brukeropplevelsen på nett.
  • Nettverks- og informasjonssikkerhet.
  • Forhindre bedrageri.
  • For å tillate tilgang til anleggene våre.
  • Rapportere mistenkte forbryterske handlinger.
  • For å opptre o samsvar med lover eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til HARMAN, brukerne våre eller andre.

Når vi deler dine personlige opplysninger

Vi selger eller leier ikke ut dine personlige opplysninger til tredjeparter. Følgende er noen av måtene vi deler dine personlig​e opplysninger på:

• Tredjeparts tjenesteleverandører: Vi vil dele dine personlige opplysninger med tredjeparts tjenesteleverandører som er under kontrakt med HARMAN for å hjelpe oss med å levere tjenester til deg. Følgende er noen eksempler på typene av tredjeparts tjenesteleverandører vi deler dine personlige opplysninger med og vårt formål for å gjøre dette:
    • Dataanalyse: Vi engasjerer tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å utføre dataanalyse angående dine samhandlinger med nettstedet. Google Analytics kan for eksempel spore hvilke sider brukere besøker på nettstedet og hvor lenge de blir der for å avgjøre hvordan brukere bruker nettstedet.
    • Juridisk rådgivning: Vi kan offentliggjøre dine personlige opplysninger til en advokat i prosessen med å innhente juridisk råd.
    • Tredjeparts behandlere: Vi bruker tredjeparts bestillings- og betalingsbehandlere når du kjøper produkter fra nettstedet vårt eller kontakter våre lokale tjenesteleverandører i visse land. Vi bruker også tredjeparts tjenesteleverandører for å organisere HARMAN-konferanser og -messer.
    • Annonseringsplattformer:

Vi kan gi informasjon om det faktum at du besøkte nettstedet til annonseringsnettverk slik at de kan vise deg HARMAN-annonser på andre nettsteder og plattformer. Disse tjenestene kan hjelpe oss med å skreddersy annonsering, som vi tror kan være av interesse for deg basert på din bruk av nettstedet, og for å på annen måte innhente og bruke opplysninger om din bruk av nettstedet.​

Vi krever at disse tredjeparts tjenesteleverandørene, under skriftlig avtale, leverer sikkerhetsmekanismer for dine personlige opplysninger lignende de vi leverer.

• Påkrevde offentliggjøringer: Vi kan våre påkrevd å dele personlige opplysninger i en rettssak, som respons på en domstolsordre, stevning, forespørsel om sivil oppdagelse, annen juridisk prosess eller på annen måte som påkrevd i lovgivning.
  • Juridisk samsvar og beskyttelser: Vi kan offentliggjøre dine personlige opplysninger når vi mener at offentliggjøring er nødvendig for å overholde loven eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til HARMAN, brukerne våre eller andre. Dette inkluderer å utveksle personlige opplysninger med andre selskaper og organisasjoner for bedrageribeskyttelse og reduksjon i kredittrisiko.
  • Bedriftstransaksjoner:Vi forbeholder oss retten til å offentliggjøre og overføre dine personlige opplysninger:
    • I sammenheng med en bedriftsfusjon, konsolidering, konkurs, salget av vesentlig alle av våre medlemskapsinteresser og/eller -aktiva eller annen bedriftsendring, inkludert til eventuelle mulige kjøpere.
    • Til en etterfølgende eier, medeier eller operatør av nettstedet eller påfølgende database.

Hvordan vi beskytter dine personlige opplysninger

Sikkerheten og konfidensialiteten til dine personlige opplysninger er viktig for oss. Vi har tekniske, administrative og fysiske sikkerhetstiltak på plass for å beskytte dine personlige opplysninger fra uautorisert tilgang eller offentliggjøring og upassende bruk.

Vi bruker for eksempel transportsikkerhetslagkryptering (Transport Security Layer – TSL) for å beskytte skjemaene for innhenting av opplysninger på nettstedet vårt. I tillegg begrenser vi tilgang til dine personlige opplysninger. Kun ansatte som trenger de personlige opplysningene for å utføre en spesifikk jobb (for eksempel en kundeservicerepresentant) blir gitt tilgang til personlige opplysninger. Ansatte med tilgang til personlige opplysninger holdes oppdatert om vår sikkerhets- og personvernpraksis.

Det er viktig for deg å beskytte mot uautorisert tilgang til passordet ditt og til datamaskinen din. Sørg for å lukke nettleseren din etter at du har fullført besøket ditt på nettstedet. Merk at til tross for våre rimelige anstrengelser, er ingen sikkerhetstiltak noensinne perfekte eller ugjennomtrengbare, så vi kan ikke garantere sikkerheten av dine personlige opplysninger.

Regionspesifikk informasjon

Alle steder utenfor USA

De personlige opplysningene HARMAN innhenter gjennom dette nettstedet lastes ned på en server opprettholdt av HARMAN i USA. HARMAN er lokalisert på 400 Atlantic Street 15th Floor, Stamford, CT 06901 i USA.

Fordi HARMAN er et globalt selskap med lokasjoner over hele verden, vil stedet der HARMAN lagrer de personlige opplysningene som selskapet innhenter fra deg utenfor dette nettstedet – for eksempel når du kontakter oss eller samhandler direkte med HARMAN på en messe eller en konferanse – avhenge av ditt bostedsland. For mer informasjon, kontakt privacy@harman.com.​

Overføring av data mellom landegrenser: For å levere tjenestene være kan det være at dine personlige opplysninger må benyttes av våre enheter rundt i verden, inkludert i USA. Før vi overfører dine personlige opplysninger til noen av enhetene våre rundt i verden, vil HARMAN sikre at alle nødvendige overføringsmekanismer er på plass for å sikre et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for overføringen av dine personlige opplysninger.

Juridisk grunnlag for behandling: HARMAN behandler dine personlige opplysninger med ditt samtykke og som påkrevd av lovgivning. Der aktuelt behandler HARMAN dine personlige opplysninger som nødvendig for utførelsen av eventuelle kontrakter med deg, for eksempel når vi behandler dine bestillinger og betalinger, eller leverer deg tjenestene våre, og for å utføre tiltak, på din forespørsel, før vi inngår en kontrakt med deg. HARMAN behandler også personlige opplysninger som nødvendig for sine legitime interesser som følger:

• Markedsføring og annonsering: Med mindre du melder deg av som beskrevet nedenfor, bruker vi dine personlige opplysninger angående produkter og tjenester du har bestilt, eller som du på annen måte har vist en interesse for, som nødvendig for å gi deg informasjon om produktene og tjenestene som vi mener kan interessere deg i samsvar med gjeldende lov.
    • Nettverks- og informasjonssikkerhet, forhindring av bedrageri og rapportering av mistenkte forbryterske handlinger:: I tilfelle bedrageri, en sikkerhetshendelse eller en mistenkt forbrytersk handling ville vi undersøke personlige opplysninger som ser ut til å være koblet til hendelsen som nødvendig for å bestemme hva som skjedde, rette opp, rapportere til myndighetene og forhindre en gjentakelse.

Automatisert beslutningstaking: HARMAN bruker noen ganger personlige opplysninger innsendt gjennom nettstedet for automatisert beslutningstaking. HARMAN kan for eksempel vise annonser og sende deg e-poster med innhold som er automatisk valg basert på produktene du har bestilt fra oss tidligere. HARMAN vil imidlertid ikke bruke personlige opplysninger innsendt gjennom nettstedet eller innhentet gjennom våre andre tjenester for automatisk beslutningstaking, inkludert profilering, som produserer juridiske effekter eller som på lignende måte vesentlig påvirker den registrerte.

Oppbevaring: HARMAN vil oppbevare dine personlige opplysninger for tidsperioden som er nødvendig for å oppnå formålet HARMAN innhentet dine personlige opplysninger for, og for så lenge etter det som er tillatt eller påkrevd av gjeldende lovgivning. For ytterligere informasjon om oppbevaringen av dine personlige opplysninger, kontakt privacy@harman.com

Stoppe e-postabonnementer: I tillegg kan du kansellere eller endre e-postkommunikasjonen du har valgt å motta fra HARMAN ved å følge instruksjonene du finner i e-poster fra oss. Alternativt kan du sende HARMAN en e-post på unsubscribe@harman.com med forespørselen din, og oppgi «Avslutt abonnement» i overskriften og hvilke e-postadresser du ikke ønsker å motta HARMAN e-poster på. Innen en rimelig periode vil vi sikre at slike e-postadresser blir slettet fra abonnementet.

Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, Storbritannia og Sveits

Informasjonen i denne delen, samt informasjonen i delen ovenfor med tittelen «Alle steder utenfor USA», gjelder for brukere i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, Storbritannia og Sveits (referert til som «EØS»).

Overføringer av data mellom landegrenser: EU-kommisjonen har ikke kommet med en avgjørelse om at USA sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for personlige opplysninger. Som et resultat har HARMAN implementert de nye standard kontraktsklausulene, som ble utstedt av EU-kommisjonen 4. juni 2021, for styring av overføringer av personlige opplysninger mellom EØS og land som ikke er medlem av EØS. For overføringer av personlige opplysninger fra Storbritannia, bruker Harman Storbritannias avtale om internasjonal overføring av data (International Data Transfer Agreement).

Individuelle rettigheter: Enkeltpersoner fra EØS har rett til å ta seg tilgang til sine personlige opplysninger som er innhentet av HARMAN og til å be om at HARMAN oppdaterer, korrigerer eller sletter deres personlige opplysninger som fastsatt av gjeldende lov. Enkeltpersoner fra EØS har også rett til å komme med innvendinger mot, eller til å begrense, HARMANs behandling av deres personlige opplysninger. I tillegg har enkeltpersoner fra EØS rett til dataportabilitet angående deres personlige opplysninger.

Enkeltpersoner fra EØS kan utøve disse rettighetene gjennom Harmans Data Inquiry and Privacy Request-nettsted.HARMAN vil svare på slike forespørsler i samsvar med gjeldende datavernlovgivning. Hvis enkeltpersoner fra EØS mener at deres personlige opplysninger har blitt behandlet i brudd på gjeldende datavernlovgivning, har de retten til å fremme en klage hos det relevante datatilsynet i landet de bor i, der de jobber eller der det påståtte bruddet fant sted. Enkeltpersoner fra EØS har også rett til å protestere mot behandlingen av deres personlige opplysninger for formål for HARMANs direkte markedsføring eller legitime interesser gjennom Harmans Data Inquiry and Privacy Request-nettsted.

Enkeltpersoner fra EØS kan trekke tilbake sitt samtykke til behandlingen av deres personlige opplysninger, der HARMAN trenger deres samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av deres personlige opplysninger, til enhver tid gjennom Harmans Data Inquiry and Privacy Request-nettsted. Enhver tilbaketrekking vil kun gjelde fremover og HARMAN vil fortsette å oppbevare de personlige opplysningene som enkeltpersoner fra EØS oppga før de trakk tilbake sitt samtykke, så lenge det er tillatt eller påkrevd av gjeldende lovgivning.

Personvernombud:

HARMANs personvernombud i Tyskland er seniorleder for helse og sikkerhet og kan nås på privacy@harman.com.​

Brasil

Informasjonen i denne delen, samt informasjonen i delen ovenfor med tittelen «Alle steder utenfor USA», gjelder for bosatte i Brasil. Personlige opplysninger innhentet av bosatte i Brasil utenfor dette nettstedet lagres av HARMAN i Brasil, på Rodovia Governador Leonel de Moura Brizola, nº 3401, Nova Santa Rita- RS/Brasil 92480-000.

Individuelle rettigheter: Bosatte i Brasil har følgende rettigheter med henhold til behandlingen av personlige opplysninger:

• Retten til å be om bekreftelse på behandlingen av dine personlige opplysninger.
    • Retten til å be om tilgang til dine personlige opplysninger.
    • Retten til å be om korrigering og/eller oppdatering av dine personlige opplysninger.
    • Retten til å be om anonymiseringen, blokkeringen eller elimineringen av dine personlige opplysninger som er unødvendige, overflødige eller behandlet i brudd på loven.
    • Retten til å be om overføringen av dine personlige opplysninger fra én tjenesteleverandør til en annen.
    • Retten til å be om slettingen av dine personlige opplysninger tidligere behandlet med ditt samtykke.
    • Retten til å be om en identifisering av de offentlige og private enhetene som selskapet har offentliggjort dine personlige opplysninger til eller som selskapet har brukt en delt database med som inneholder dine personlige opplysninger.
    • Retten til å protestere mot behandlingen av dine personlige opplysninger.

Innbyggere i Brasil kan utøve sine personvernrettigheter gjennom Harmans Data Inquiry and Privacy Request-nettsted HARMAN vil svare på slike forespørsler i samsvar med gjeldende datavernlovgivning.

Bosatte i Brasil kan bruke kontaktopplysningene ovenfor, til enhver tid, for å trekke tilbake sitt samtykke til behandlingen av deres personlige opplysninger, der HARMAN trenger deres samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av deres personlige opplysninger. Enhver tilbaketrekking vil kun gjelde fremover og HARMAN vil fortsette å oppbevare de personlige opplysningene som bosatte i Brasil oppga før de trakk tilbake sitt samtykke, så lenge det er tillatt eller påkrevd av gjeldende lovgivning.

Personvernombud / «Ansvarlig person»: HARMANs personvernombud i Brasil, eller «ansvarlige person» for å ha oversikt over behandlingen av personlige opplysninger er selskapets IT-koordinator, som kan nås på BrazilPrivacy@harman.com.

Kina

Informasjonen i denne delen, samt informasjonen i delen ovenfor med tittelen «Alle steder utenfor USA», gjelder for bosatte i Kina.

Overføring av data mellom landegrenser: Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til overføring mellom landegrenser av dine personlige opplysninger, med mindre du trekker tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor. Før vi overfører dine personlige opplysninger fra Kina til andre steder utenfor Kina, vil HARMAN sikre at alle nødvendige overføringsmekanismer er på plass for å sikre et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for overføringen av dine personlige opplysninger til disse enhetene utenfor Kina.

Individuelle rettigheter: Innbyggere i Kina har rett til å: (a) vite hvordan deres personlige opplysninger blir behandlet; (b) forespørre tilgang til sine personlige opplysninger; (c) be om korrigering av sine personlige opplysninger; (d) fullføre ufullstendige personlige opplysninger; (e) forespørre sletting av sine personlige opplysninger; (f) begrense eller nekte behandling av sine personlige opplysninger, med mindre slik behandling er pålagt av gjeldende lov; (g) forespørre overføring av sine personlige opplysninger til en tredjepart; og (h) trekke tilbake samtykket sitt angående behandling av sine personlige opplysninger; (i) forespørre en forklaring av reglene for håndtering av personlige opplysninger i Kina.

Innbyggere i Kina kan utøve sine personvernrettigheter gjennom Harmans Data Inquiry and Privacy Request-nettsted. HARMAN vil svare på slike forespørsler i samsvar med gjeldende datavernlovgivning. Hvis enkeltpersoner fra Kina mener at deres personlige opplysninger har blitt behandlet i brudd på gjeldende datavernlovgivning, har de retten til å fremme en klage hos det relevante datatilsynet i landet de bor.

Enkeltpersoner fra Kina kan trekke tilbake sitt samtykke til behandlingen av deres personlige opplysninger, der HARMAN trenger deres samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av deres personlige opplysninger, til enhver tid gjennom Harmans Data Inquiry and Privacy Request-nettsted. Enhver tilbaketrekking vil kun gjelde fremover og HARMAN vil fortsette å oppbevare de personlige opplysningene som bosatte i Kina oppga før de trakk tilbake sitt samtykke, så lenge det er tillatt eller påkrevd av gjeldende lovgivning.

California

Denne delen av personvernerklæringen gjelder kun for forbrukere som er bosatt i delstaten California i USA («California-forbrukere») og den gjelder for alle personlige opplysninger fra California-forbrukere innhentet eller offentliggjort for et forretningsformål av HARMAN.

Informasjon vi innhenter og vårt forretningsformål for innhenting:: I de siste 12 månedene brukte HARMAN kategoriene av personlige opplysninger som er oppført her” som vi innhentet fra følgende kilder:

• Direkte fra California-forbrukere
  • Fra teknologileverandørene detaljert ovenfor
  • Fra tredjeparts tjenesteleverandørene detaljert ovenfor

HARMAN innhentet de personlige opplysningene til California-forbrukere for forretnings- og de kommersielle formålene oppført her​.

Fremleggelse av personlige opplysninger vi innhenter: De siste 12 månedene fremla HARMAN følgende kategorier av personlige opplysninger om California-forbrukere til tredjeparter i følgende kategorier for forretningsformål eller kommersielle formål:

Kategorier av personopplysninger Kategori av tredjepart
Kontaktopplysninger og identifikatorer​​
  • Tjenesteleverandører, inkludert leverandører av dataanalysetjenester, nettstedsleverandører og e-handelleverandører
  • Offentlige organer, politi og andre parter som pålagt av loven, inkludert under rettstvister
Opplysninger om aktivitet på Internett eller andre elektroniske nettverk
  • Tjenesteleverandører, inkludert leverandører av dataanalysetjenester og nettstedsleverandører
Stedsopplysninger
  • Offentlige organer, politi og andre parter som pålagt av loven, inkludert under rettstvister
Kommersielle opplysninger, betalingsopplysninger (økonomisk)
  • Tjenesteleverandører, inkludert e-handelleverandører
Sensoriske opplysninger
  • Tjenesteleverandører, inkludert tale-til-tekst-leverandører
Opplysninger om bruk av produkt og tjeneste
  • Tjenesteleverandører, inkludert leverandører av dataanalysetjenester og nettstedsleverandør
  • Offentlige organer, politi og andre parter som pålagt av loven, inkludert under rettstvister

Ikke noe salg av personlige opplysninger:

HARMAN selger ikke, og kommer ikke til å selge personlige opplysninger.

Dine personvernrettigheter i California:

Rett til å få vite
California-forbrukere har rett til å sende inn en verifiserbar forespørsel for å få vite:

• Kategoriene til og typen personlige opplysninger som HARMAN har innhentet om dem,
  • Kategoriene til kildene hvorfra HARMAN innhentet de personlige opplysningene,
  • Kategoriene av personlige opplysninger som HARMAN har solgt eller offentliggjort til en tredjepart (annet enn tjenesteleverandører) for forretningsformål samt kategoriene av mottakerne av opplysningene, og
  • Forretningsformålene eller de kommersielle formålene for HARMANS innhenting, offentliggjøring eller salg av personlige opplysninger.

Rett til å slette
California-forbrukere har rett til å sende inn en verifiserbar forespørsel om å slette de personlige opplysningene som HARMAN har innhentet fra forbrukeren.

Utføre forespørsler for å få vite/slette
HARMAN svarer på forespørsler i samsvar med gjeldende lovverk dersom vi kan bekrefte identiteten til personen som sender inn forespørselen. California-forbrukere eller des autoriserte agenter kan utøve sine rettigheter på følgende måter:

Hvordan vi verifiserer forespørselen din
​Når du sender inn en forespørsel om å få vite eller slette, benytter vi oss av følgende prosess for å verifisere identiteten din:

• ​Trinn 1: E-post: for verifikasjon: HARMAN sender en e-post til e-postadressen du oppga for å registrere deg for tjenestene våre. Les gjennom denne e-posten og fullfør verifiseringskriteriene før du sender en e-post tilbake til HARMAN. Påkrevde kriterier er beskrevet nedenfor:
    • Les gjennom e-posten du får fra HARMAN. I e-posten ber vi deg om å svare med minst to opplysninger for å bekrefte identiteten din, avhengig av typen forespørsel og sensitiviteten til informasjonen denne forespørselen gjelder.
    • Svar på e-posten og gi oss minst to (og i noen tilfeller tre) opplysninger, og HARMAN vil sammenligne opplysningene du oppgir med opplysningene selskapet allerede har om deg. Opplysningene du gir til HARMAN vil kun brukes til å bekrefte identiteten din.
    • ​Bekreft vår oppsummering av handlingene du ønsker at vi skal utføre (f.eks. «slette mine personlige opplysninger»).
    • Send svaret tilbake til den opprinnelige avsenderen med svarene ovenfor for å bekrefte at du eier e-postadressen.
  • Trinn 2: Etter at vi har mottatt opplysningene ovenfor og bekreftet identiteten din, vil vi oppfylle forespørselen din. Dersom du sender inn en forespørsel om å vite eller slette og HARMAN ikke har e-postadressen din, utfører vi trinnene ovenfor over telefonen. Hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din tilstrekkelig til å svare på forespørselen din, gir vi deg beskjed omgående og forklarer hvorfor vi ikke kan bekrefte identiteten din.

HARMANs retningslinjer mot diskriminering
California-forbrukere har rett til ikke å bli utsatt for diskriminerende behandling av HARMAN for at de utøver sine personvernrettigheter under California Consumer Privacy Act, og HARMAN vil ikke diskriminere på dette grunnlaget. HARMAN kan imidlertid belaste en California-forbruker en annen pris eller tilby et annet kvalitetsnivå på varer og tjenester dersom differansen på rimelig vis er knyttet til verdien gitt California-forbrukeren av forbrukerens personlige opplysninger. Hvis HARMAN gjør dette, vil forbrukerne motta et rettslig pålagt varsel.

Bosatte i California som bruker nettstedet kan be om av vi oppgir visse opplysninger angående vår offentliggjøring av dine personlige opplysninger til tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål. Du kan utføre en slik forespørsel via e-post til privacy@harman.com.

Spørsmål
California-forbrukere som har spørsmål om noe i denne personvernerklæringen kan kontakte HARMAN på privacy@harman.comeller 1 (877) 871-6755.

Endringer i denne personvernerklæringen

Hvis vi endrer denne personvernerklæringen vil vi legge ut disse endringene på denne siden og oppdatere personvernerklæringens oppdateringsdato ovenfor. Hvis vi vesentlig endrer denne personvernerklæringen på en måte som påvirker hvordan vi bruker eller offentliggjør dine personlige opplysninger, vil vi gi et prominent varsel om slike endringer og den effektive datoen for endringene før vi gjør dem.​​