JBL LIVE 650BTNC - Black - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Hero JBL LIVE 650BTNC - Black - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Detailshot 1 JBL LIVE 650BTNC - Black - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Detailshot 2
JBL LIVE 650BTNC - Black - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Hero
  • JBL LIVE 650BTNC - Black - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Swatch Image
  • JBL LIVE 650BTNC - Blue - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Swatch Image
  • JBL LIVE 650BTNC - White - Wireless Over-Ear Noise-Cancelling Headphones - Swatch Image

JBL LIVE 650BTNC

I din verden er musikk viktig, så sett på JBL LIVE 650BTNC trådløse øredekkende hodetelefoner med støydemping og gjør dagen bedre. Hodetelefonene JBL LIVE650BTNC er utstyrt med kraftige 40 mm drivere og leverer JBL-signaturlyden som er markert med forbedret bass, slik at hvert spor på hver spilleliste fremheves. Og når musikken er det eneste som teller, gjør den aktive støyreduserende teknologien det mulig å blokkere ut lyder fra omgivelsene, slik at ingenting forstyrrer grooven din. Trenger du hjelp til å komme deg gjennom dagen? Få enkel tilgang til Google Assistant eller Amazon Alexa med et trykk på øreklokken og spill favorittspillelisten din, tekst vennene dine eller sjekk været og mye mer, uten å se på telefonen din. Men det er ikke alt. Med en kul, lett og komfortabel design, vil du nyte opptil 30 timer (20 timer med BT + ANC) av musikkstrømming med 2 timers ladetid, muligheter for multi-punkt-tilkobling og en praktisk avtakbar kabel med fjernkontroll/mikrofon, som lar deg fortsette å spille musikk selv når batteriet går tomt. Rock i vei uavbrutt med JBL LIVE650BTNC-hodetelefonene.

Generelle spesifikasjoner

Maksimal inngangseffekt 30 mW
Impedans 32 ohm
Musikkavspillingstid med BT på opptil 30 t
Musikkavspilling med BT på og NC på 20 t
Musikkavspilling med BT av og NC på 35 t
Vekt 260 g

Lydspesifikasjoner

Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB) 100 dBSPL@1kHz/1mW
Dynamic frequency response range (Hz) 20Hz - 20kHz
Impedance (ohms) 32.0
Number of drivers per ear 1.0

Spesifikasjoner for mål

Weight (g) 249.0
Weight (oz) 9.14

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Driverstørrelse 40 mm
Driverfølsomhet ved 1 kHz / 1 mW 100 dB
Dynamisk frekvensresponsområde 16 Hz–20 kHz
Bluetooth-versjon 4.2
Bluetooth-overføringseffekt 0–4 dBm
Bluetooth-sendermodulasjon GFSK, π/4 DQPSK, 8 DPSK
Bluetooth-frekvens 2,402–2,48 GHz
Bluetooth-profiler HFP v1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5

Hva er i esken

• LIVE650BTNC
  • Aux-ledning
  • Ladekabel
  • Oppbevaringsveske
  • 1 garanti/advarsel
  • 1 sikkerhetsdatablad/QSG
JBL LIVE 650BTNC - What's in the Box