JBL Cinema SB510

3.1-kanaals soundbar met ingebouwde subwoofer

Aan de slag met uw JBL Cinema SB510

Product Specificaties

Model
CINEMA SB510
Geluidssysteem
3.1 kanaal
Voeding
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Totale luidsprekervermogen (Max @THD 1%)
200 W
Soundbar uitgangsvermogen (Max @THD 1%)
150 W
Subwoofer uitgangsvermogen (Max. @THD 1%)
50 W
Transducer soundbar
3 x (45x80) mm racetrack-drivers
Transducer subwoofer
1x (70 x 88) mm, ingebouwde subwoofer
Stand-by voeding
< 0,5 W
Bedrijfstemperatuur
0°C - 45 °C
Frequentierespons
55 Hz - 20 kHz (-10 dB)
Audio-ingangen
1 Optisch, Bluetooth en USB (USB-weergave is beschikbaar in de Amerikaanse versie. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Soundbar afmetingen (B x H x L)
950 x 67 x 105 mm / 37.4" x 2.6" x 4.1"
Gewicht soundbar
3,5 kg / 7.7 lbs
Afmetingen verpakking (B x H x L)
1112 x 116 x 164 mm / 43.8" x 4.6" x 6.5"
Gewicht van de verpakking
5,0 kg / 11.0 lbs
USB-poort
Type A
USB-classificatie
5 V DC, 0,5 A
Ondersteunende bestandsformaten
mp3
MP3 codec
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-bemonsteringsfrequentie
16 - 48 kHz
Bluetooth-versie
5.3
Bluetooth-profiel
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2400 MHz - 2483,5 MHz
Bluetooth max. zendvermogen
< 10 dBm (EIRP)
Bluetooth modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
HDMI ARC (Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP-versie
1.4

Compact design. Geweldig geluid.

De JBL Cinema SB510 is een 3.1-kanaals alles-in-één soundbar met een ingebouwde subwoofer. De soundbar levert 200 watt krachtige Dolby Audio met diepe bas, in een compact design dat perfect in elke kamer past. Een speciale middenkanaaldriver zorgt ervoor dat dialogen in films en tv-programma’s altijd helder zijn. De installatie is eenvoudig met behulp van een HDMI ARC-kabel of optische verbindingen. Met Bluetooth kun je draadloos muziek streamen vanaf elk apparaat.

Een speciaal middenkanaal levert film- en tv-dialoog met verbazingwekkende helderheid. Je zult nooit meer vragen: "Wat zeiden ze nou?" .
De ingebouwde subwoofer levert diepe bas zonder dat je nog een box of extra kabels nodig hebt.
Installatie is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een HDMI ARC-kabel aan te sluiten.
Stream muziek draadloos vanaf elk mobiel apparaat.
Zorgt voor een krachtig geluid waarmee je elke film nog beter beleeft.

Meer support

1 resultaten
  • Gebruikelijke oplossingen:
    (1) Ga na of het geluid van de soundbar niet gedempt is.
    (2) Selecteer de juiste audio-ingangsbron op de afstandsbediening.
    (3) Controleer de verbindingen met uw tv of andere apparaten.
    (4) Voer een reset uit als geen van het bovenstaande werkt.
    (4.1) Houd de toetsen VOL -, VOL + en Source ingedrukt om een reset uit te voeren.