JBL Cinema SB190

2.1-kanaals soundbar met Virtual Dolby Atmos en draadloze subwoofer

Aan de slag met uw JBL Cinema SB190

Aan de slag met uw JBL Cinema SB190

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Voeding
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Totaal uitgangsvermogen luidspreker (max. @THV 1%)
380 W
Uitgangsvermogen soundbar (max. @THV 1%)
2 x 90 W
Uitgangsvermogen subwoofer (max. @THV 1%)
200 W
Verbruik in stand-by modus
<0,5 W
Bedrijfstemperatuur
0 - 45 °C
Soundbar transducer
2 x (48 x 90) mm racetrack-driver + 2 x 1,25 inch tweeter
Subwoofer transducer
6,5 inch, draadloze subwoofer
Frequentiebereik
40 Hz - 20 kHz
Max SPL
96 dB
Audio-ingangen
1 Optisch, Bluetooth, USB (weergave via USB is beschikbaar in de versie voor de VS. Voor andere versies is USB alleen bedoeld voor service.)
MP3-codec
MPEG 1 laag 1/2/3, MPEG 2/2.5 laag 1/2/3
MP3-sampling-snelheid
8 kHz - 48 kHz
MP3-bitsnelheid
MPEG 1 Layer 1
Afmetingen (B x H x D)
Soundbar
Afmetingen (B x H x D)
Subwoofer
Gewicht (kg):Soundbar 1,9 kg
Gewicht (kg):Subwoofer 5,6 kg
USB-poort
Type A
USB rating
5 V DC/ 0,5 A
Ondersteunende bestandsindeling
mp3
Bluetooth-versie
5.1
Bluetooth-profiel
A2DP V1.3/AVRCP V1.5
Bluetooth-frequentiebereik
2400 - 2483,5 MHz
Max. zendvermogen Bluetooth
<0 dBm (EIRP)
Modulatie Bluetooth
GFSK, π/4 DQPSK
2,4 G draadloos frequentiebereik
2400 - 2483 MHz
Max. zendvermogen 2,4 G
3 dBm
Modulatie 2,4 G draadloos
GFSK
HDMI-video-ingang
1
HDMI-video-ingang (met verbeterd Audioretourkanaal (Audio Return Channel), eARC)
1
HDMI HDCP-versie
2.3

Extra bas. Sensationeel 3D-geluid

Geniet vanaf je bank van geweldige en kwalitatieve audio. De JBL Cinema SB190 geeft je een diepe bas uit een draadloze subwoofer en indrukwekkende virtuele Dolby Atmos-effecten die je kamer vullen. De installatie van de krachtige, compacte soundbar is heel eenvoudig, omdat je maar één kabel hoeft aan te sluiten. En natuurlijk kun je jouw favoriete muziek rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet streamen. Zet de popcorn klaar en dim de lichten - het is filmavond.

Helder, krachtig geluid voor de ultieme ervaring van een thuisbioscoop.
Ervaar kamervullend geluid met virtuele Dolby Atmos-technologie. Hoor het geluid van je favoriete films, tv-programma's en muziek zoals je het nog nooit eerder gehoord hebt.
Ervaar een diepe, indrukwekkende bas uit een 6,5" subwoofer zonder extra kabels.
Druk op "Voice" op de afstandsbediening om de helderheid van het stemgeluid te verbeteren. Mis geen woord meer van jouw favoriete film of show.
Geniet van de hoogste kwaliteit True HD Dolby Atmos-geluidservaring vanaf je tv met HDMI eARC.
Stream muziek draadloos vanaf elk mobiel apparaat.