JBL Cinema SB170 - Black - Hero JBL Cinema SB170 - Black - Front JBL Cinema SB170 - Black - Back
JBL Cinema SB170 - Black - Hero

JBL Cinema SB170

De JBL Cinema SB170 heeft 220 watt vermogen, Dolby Digital, optische en HDMI ARC-aansluiting, vier krachtige drivers met volledig bereik en een draadloze subwoofer. Geniet van indrukwekkend, evenwichtig geluid met extra diepe bas voor films en muziek. Bovendien beschikt hij over Bluetooth, zodat je je favoriete muziek draadloos vanaf elke smartphone, tablet of laptop kunt streamen. Installatie is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een HDMI ARC-kabel aan te sluiten.

Downloads

Meegeleverd met product

• Soundbar
  • Draadloze subwoofer
  • Afstandsbediening met batterijen
  • Netsnoeren (maximaal 8 stuks afhankelijk van de SKU in een bepaalde regio)
  • HDMI-kabel
  • Wandbeugel met schroeven
  • Beknopte handleiding
  • Garantiekaart
  • Veiligheidsinformatieblad