JBL RALLYBAR S

21" Bluetooth® Universal Outdoor Vehicle Soundbar, met 150 Wrms versterker

Aan de slag met uw JBL RALLYBAR S

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Transducers
4 x 2.75" (70 mm) woofers; 2 x 1" (25 mm) Tweeters; 2 x 7.2" (182,8 mm) x 3" (76,2 mm) Racetrack passieve radiatoren
Uitgangsvermogen
150WRMS; 300W PIEK (IEC60268)
THD bij nominaal RMS-vermogen
<1%
Spanningsbereik 9,6 - 16 VDC
Ruststroomverbruik
<0,9 A
Maximale stroomafname
25 A
Frequentierespons
45 Hz-40 kHz
Signaal-ruisverhouding
>80 dB
Kabeltype
12 AWG.
Kabellengte
12 voet (3,66 m)
Bluetooth®-versie
5.3
Bluetooth® profiel
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2400 MHz – 2483,5 MHz
Vermogen Bluetooth®-zender
≤15 dBm (EIRP)
Aux-In
2 Vrms (0,35 Vrms - 2 Vrms); 4 Vrms (0,7 Vrms - 4 Vrms); 6 Vrms (1,05 Vrms - 6 Vrms) (3,5 mm connector)
Aux-Out
2 Vrms (3,5 mm connector)
USB formaat
FAT16, FAT32
Afmetingen Soundbar (L x B x H)
21-5/32" x 5" x 4-5/8" (537,5 x 126,7 x 118 mm)
Gewicht Soundbar
11.46 lbs (5.2kg)
Afmetingen verpakking (B x H x D)
24" x 9" x 7,6" (611 x 229 x 193 mm)
Brutogewicht
17 lbs (7,74 kg)

JBL RALLYBAR S is een IP66-gecertificeerde waterbestendige Bluetooth®-soundbar met 150 Wrms-versterker en een buitengewone geluidservaring voor UTV's, golfkarretjes, boten en andere recreatievoertuigen. Elke RALLYBAR S kan alleenstaand worden gebruikt of worden aangesloten op meerdere producten uit de RALLYBAR S- of RALLYBAR S-familie (RALLYBAR, RALLYBAR S en RALLYBAR XL) met de ingebouwde uitzendmodus. Het innovatieve ontwerp van de montagekits (patent aangevraagd) biedt meerdere installatiemogelijkheden aan de boven- en achterkant om tegemoet te komen aan verschillende montage-eisen. Bluetooth®, USB-stick en Aux-in audiospelers worden ondersteund. Hi-Resolution Audio voor AUX-IN invoer van een audiobron is beschikbaar.

De 150Wrms (THD <1%) Klasse-D versterker zorgt voor krachtig, hoogwaardig JBL Original Pro-geluid wanneer je het stuur of het roer overneemt.
IP66-gecertificeerde waterbestendigheid beschermt soundbar-luidsprekers tegen binnendringen van stof en krachtige waterstralen.
Met de zendmodus kan RALLYBAR S verbinding maken met meerdere producten uit de RALLYBAR S- of RALLYBAR S-familie (RALLYBAR, RALLYBAR S en RALLYBAR XL), zodat elke soundbar dezelfde audiobron kan afspelen.
Party Mode biedt gelijktijdige verbinding van maximaal twee Bluetooth®-apparaten, terwijl muziek van één apparaat wordt afgespeeld.
HI-RESOLUTION Audio op bekabelde audiobronnen, JBL Original Pro geluidsafstemming en DSP zorgt voor buitengewone geluidsprestaties.
Het innovatieve ontwerp van de montagekits (patent aangevraagd) biedt meerdere installatiemogelijkheden aan de boven- en achterkant om tegemoet te komen aan verschillende montage-eisen.
Wanneer de smartphone van de gebruiker is verbonden met de JBL RALLYBAR S en een JBL Click Bluetooth-controller (afzonderlijk verkrijgbaar op de JBL-website), kun je de JBL Click gebruiken om de muziek vanaf je smartphone te bedienen, inclusief "afspelen/pauze", "volgende track", "volume hoger/lager".
RALLYBAR S kan de audiobron automatisch detecteren op basis van bronprioriteit: USB-stick >Bluetooth®> AUX-IN audiobron. Bron met hogere prioriteit kan Audiobron met lagere prioriteit onderbreken.
3,5 mm aux-uitgang (2V) kan worden aangesloten op externe actieve luidsprekers en subwoofers, waarvan het volume lager/volume hoger/afspelen of pauzeren wordt geregeld door de Soundbar. De lijnuitgang wordt afgedekt door een waterdichte connector.
RALLYBAR S biedt 3 verschillende versterkingsinstellingen bij aansluiting via Aux-in audio: 2 V, 4 V en 6 V.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Bel onze support-afdeling

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +31 207960986

Maandag - Vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00

Stuur een email aan onze support-afdeling

Stuur een email aan onze support-afdeling

We zijn er van maandag t/m zondag om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Stuur ons een email
Chat met onze support-afdeling

Chat met onze support-afdeling

Chat is open op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 en van 10:00 - 16:00 in het weekend.

message

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht op +31 207960986 of klik hier

Maandag - vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00