Cinema SB250

200W home cinema soundbar met draadloze subwoofer en virtueel surround-geluid

Aan de slag met uw Cinema SB250

Aan de slag met uw Cinema SB250

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Frequency response
45Hz – 20kHz
Maximum SPL
100dB
Gross weight
23.1 lb (10.5kg)
Total Cinema SB250 amplifier power
200W max
Soundbar (L x W x H)
32.7" x 2.5" x 3.1" (831 x 65 x 78mm)
System Weight (kg)
2.8kg
Subwoofer Weight (kg)
4.8kg
Subwoofer (L x W x H)
9.5" x 9.5" x 12.6" (242 x 242 x 320mm)

Brings cinematic sound to any thin-profile TV

De JBL Cinema SB250, ontworpen voor elke flatscreen-TV, biedt verbluffend virtueel surround-geluid in een elegant en eenvoudig apparaat.<CRLF>Het kan draadloos worden gekoppeld aan de compacte, krachtige subwoofer en kan met een enkele kabel op een TV worden aangesloten. Het kan gelijktijdig je kijkervaring verbeteren met geavanceerde draadloze Bluetooth streaming-functies zoals JBL SoundShift™, dat gelijktijdig met je TV en draadloze mobiele apparaat werkt en je in staat stelt automatisch te schakelen tussen het geluid van je TV en de audio van je telefoon of tablet. JBL Cinema SB250 kan de volumeregelaar van elke TV-afstandsbediening inleren voor eenvoudige bediening van je Home Cinema-systeem. Een muur- en tafel- EQ-schakelaar kalibreert de SB250 voor elk type installatie en met de onafhankelijke volumeregelaar van de subwoofer kun je de bass-respons aan je persoonlijke voorkeur aanpassen.

De JBL Cinema SB250 past bij elke moderne flatscreen-TV en zorgt voor verbluffend bioscoopgeluid.
Complete alles-in-één oplossing met compacte 6,5" (165mm) draadloze subwoofer.
Enkelvoudige kabelaansluiting op je TV met analoog of optisch.
Vereenvoudig je luistergenot met behulp van je bestaande TV-afstandsbediening voor bediening van je soundbar.
Werkt met je TV en draadloze mobiele apparaat op hetzelfde moment om automatisch te schakelen tussen het geluid van je TV en het geluid van je telefoon of tablet.
Bioscoop-kwaliteit geluid met Dolby® Digital en Harman Display Surround-geluid.
Geen luide commercials meer - Harman Volume houdt je geluidsniveau gelijkmatig.

Meer support

20 resultaten
  • Controleer of dit bij alle bronapparatuur (televisie, BluRay, DVD enz.) het geval is. Als dit alleen het geval is bij het ene apparaat en niet bij het andere, kan het probleem aan het apparaat liggen. Zorg ervoor dat u geen HDMI-adapters of splitsers heeft. Deze kunnen problemen met video en audio veroorzaken.
  • Plaats de subwoofer dichterbij de GELUIDSBALK om te testen en te zien of het signaal wordt opgepikt. 1: Schakel draadloze routers of apparatuur uit die met 2,4 ghz-signalen werken, zoals babyfoons, draadloze telefoons enz, en test om te controleren of de subwoofer verbinding maakt. 2: Test met een film of muziek met veel actiescènes of bastonen. Met alleen een dialoog is het mogelijk dat u de subwoofer niet hoort.
  • Hoewel in de gebruikershandleiding staat vermeld dat de eigenaar deze aansluiting kan gebruiken voor een upgradeprocedure thuis, is dit niet het geval. De gebruikte USB-aansluiting kan niet worden gekocht met commercieel verkrijgbare kabels en de poort kan uitsluitend worden gebruikt door een technicus.
  • Hoewel in de gebruikershandleiding staat vermeld dat de eigenaar deze aansluiting kan gebruiken voor een upgradeprocedure thuis, is dit niet het geval. De gebruikte USB-aansluiting kan niet worden gekocht met commercieel verkrijgbare kabels en de poort kan uitsluitend worden gebruikt door een technicus.
  • De eerste keer dat u de koppeling uitvoert, kan het enkele minuten duren om verbinding te maken. Als meer dan vijf minuten verstrijken zonder resultaat, schakelt u beide apparaten UIT en opnieuw AAN.
  • Nee, je subwoofer is helemaal niet defect! Dit is normaal voor het product nadat het langere tijd gekoppeld is geweest.
  • Druk de bluetooth-knop kort in voor een nieuwe verbinding.
  • 1: Houd de surround-knop op de geluidsbalk ingedrukt totdat het systeem in de “leermodus” wordt gezet (de LED zal oranje knipperen). 2: VOLUME +: Druk op 'Volume +' op de geluidsbalk en vervolgens op 'Volume +' op de afstandsbediening van de televisie . 3: VOLUME ?: Druk op 'Volume ?' op de geluidsbalk en vervolgens op 'Volume ?' op de afstandsbediening van de televisie. 4: DEMPEN: Druk tegelijkertijd op 'Volume +' en 'Volume ?' op de geluidsbalk en vervolgens op 'Dempen' op de afstandsbediening van de televisie. 5: INSCHAKELEN: Schakel uw geluidsbalk in door te drukken op de 'Aan'-knop op de geluidsbalk en vervolgens op de 'Aan'-knop op de afstandsbediening van de televisie. Opmerking: Nadat elke IR-code van de televisie is geprogrammeerd, zal de knipperende oranje LED 1 seconde lang wit worden. De geluidsbalk is klaar voor de programmering van de volgende knop nadat de witte LED verdwijnt en de oranje LED begint te knipperen. Houd de 'Surround'-knop van het bovenpaneel opnieuw ingedrukt om de programmeermodus te verlaten (de oranje LED zal stoppen met knipperen).
  • U kunt meerdere bronnen verbinden, maar slechts één actieve bron op hetzelfde moment.
  • SB 250 geeft maar één aansluiting per keer door. Als er twee aansluitingen tegelijkertijd in gebruik zijn, dan heeft het optische apparaat prioriteit.