Cinema SB150

Compacte, 150W home cinema soundbar met draadloze subwoofer

Aan de slag met uw Cinema SB150

Product Specificaties

Gross Weight
17.6 lb (8 kg)
Frequency response
45Hz – 20kHz
Maximum SPL
96dB
Total Cinema SB150 amplifier power
150W
Dimension Soundbar (L x W x H)
31.5" x 3.5" x 2.5" (800 x 90 x 65mm)
Subwoofer Dimension(L x W x H)
4.7" x 11.8" x 16.1" (120 x 300 x 410mm)
Subwoofer Weight
9.2 lb (4.2kg)
Soundbar Weight
3.3 lb (1.5kg)

Liven up your living room with cinema quality sound

De JBL Cinema SB150 introduceert groots bioscoopgeluid in je huis voor veel minder dan je zou verwachten.<CRLF>De JBL Cinema SB150 is niet alleen een krachtige en compacte draadloze subwoofer, maar stelt je ook in staat je favoriete muziek te streamen vanaf je telefoon of tablet via Bluetooth. Voorzien van 3 verschillende equalizer-instellingen voor optimaal gebruiksgemak: “Nieuws”, “Muziek” en “Film” verzekeren de beste luisterervaring voor de verschillende soorten media.<CRLF>Je kunt het volume van de subwoofer onafhankelijk instellen voor extra controle over de bass-prestaties. Eenvoudig aan te sluiten met een enkele kabel op een flat-panel TV. De JBL Cinema SB150 levert 150W weergaloos geluid en is de ideale geluidsoplossing voor je huis.

Geniet van geluid van bioscoopkwaliteit met Dolby® Digital
Eenvoudig aan te sluiten op je HDTV voor geluid van bioscoopkwaliteit: geluid zoals het bedoeld is om te worden gehoord.
Stream muziek vanaf je smartphone of tablet met Bluetooth®
Compacte, krachtige 6.5” draadloze subwoofer met onafhankelijke volumeregeling
Geniet van een optimale luisterervaring met Film, Muziek en Nieuws audio-presets.

Meer support

9 resultaten
  • Nee, je subwoofer is helemaal niet defect! Dit is normaal voor het product nadat het langere tijd gekoppeld is geweest.
  • Achter op de SB150 subwoofer vind je een "koppelingsknop". Houd de koppelingsknop 3 seconden lang ingedrukt. Deze begint snel geel te knipperen om aan te geven dat de koppelingsmodus is geactiveerd. Je hoeft niet op andere knoppen te drukken om een verbinding tot stand te brengen. Zodra het lampje geel brandt, is het verbonden met je SB150 geluidsbalk.
  • Koppel het netsnoer los van de geluidsbalk. Sluit het netsnoer aan op de geluidsbalk terwijl je de knop VOLUME + ingedrukt houdt. Er gaat een groene led branden, gevolgd door een blauwe, waarna de geluidsbalk op stand-by wordt gezet. De SB150 is nu gereset.
  • Als de koppelingsmodus mislukt, plaats je de subwoofer dichter bij je SB150. Het koppelingsproces kan tot 30 seconden in beslag nemen voordat een verbinding tot stand komt.
  • Probeer het apparaat te resetten en verwijder het Bluetooth-apparaat op je bronapparaat in de instellingen. Nu zal Bluetooth er weer verbinding mee maken. Neem contact op met onze helpdesk als de eenheid nog steeds niet naar behoren werkt.
  • Audio feedback zet de tonen aan zodat u weet dat er iets gebeurt op het apparaat. Als de Audio feedback aanstaat, hoort u de tonen voor: 1. bluetooth Bezig met koppelen 2. SoundShift aan/uit 3. JBL Connect koppelmodus
  • Met HARMAN Volume kun je het gewenste volume instellen tussen laag, midden en hoog. Je kunt naar je audio luisteren zonder plotselinge storende veranderingen zoals luide reclamespotjes en volumeverschillen wanneer je overschakelt tussen kanalen op je televisie. Andere voordelen omvatten volledige geluidseffecten, zelfs bij lage volumes. Dit betekent dat als je films bekijkt (dvd, BlueRay-disc) en HARMAN Volume is ingesteld op laag volume, het signaal meer wordt gecomprimeerd dan bij andere volumeniveaus. Hierdoor krijg je natuurlijk, consistent geluid op laag volume te horen en niet alleen dialogen in films, waardoor je dezelfde filmervaring krijg geboden, alleen op een lager volume. Wat het beste voor jou is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur, dus wij adviseren een beetje te experimenteren met de drie verschillende niveaus.
  • De drie EQ-instellingen (Movie, Music, News) passen de geluidsinstelling van de SB 150 aan. Deze functie biedt een superieure audio-ervaring die is aangepast aan de content die wordt weergegeven.
  • De Bluetooth-verbinding gaat niet door met afspelen nadat je van bron bent veranderd. Druk simpelweg op opnieuw afspelen op je Bluetooth-apparaat om direct met streamen te beginnen.