JBL Bar 3.1

3.1-kanaals 4K Ultra HD soundbar met draadloze subwoofer

Aan de slag met uw JBL Bar 3.1

Product Specificaties

Total Maximun Power
450W
Soundbar Transducer Size
6 x 2.25" racetrack drivers 3 x 1.25" tweeter
Subwoofer Transducer Size
10"
Bluetooth Version
4.2
Max SPL
103db
Frequency Response
35Hz to 20KHz
Audio inputs
1 Analog, 1 Optical, Bluetooth, USB
Soundbar dimension and weight
(Wx H x D) 40” x 2.3” x 3.1” (1018 x 58 x 78mm)/ 2.3 Kg
Subwoofer dimension and weight
(W x H x D) 12” x 12” x 17.3” (305 x 305 x 440mm)/ 12.1 Kg
HDMI Video Inputs
3
HDMI Video Output (with Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP Version
2.2

Hear the voice. Feel the Bass.

De JBL Bar 3.1 beschikt over 450 W totaal systeemvermogen, een enkel middenkanaal en een 10” draadloze subwoofer voor meeslepende bas en een geweldige stemkwaliteit. Deze soundbar met JBL Surround sound en Dolby® Digital laat je bevinden in de allerbeste audio-omgeving die er maar is. De JBL Bar 3.1 beschikt over een Bluetooth-functie voor handige, draadloze verbindingen en stelt je in staat tot wel drie 4K-apparaten aan te sluiten via de HDMI-poorten voor een kijk- en luisterervaring zoals je die nog niet eerder hebt beleefd. Met de enkele versterker en speakers voor het middenkanaal, kun je genieten van een duidelijke dialoog, zelfs tijdens de meest meeslepende scènes. Verder beschikt de sounbar ook over JBL SoundShift® waarmee je direct tussen het geluid van je tv en het geluid van je mobiele telefoon of tablet kunt schakelen. Bovendien kun je de soundbar aansturen met de bestaande afstandsbediening van je tv. Hiermee legt de JBL Bar 3.1 de lat hoog voor andere soundbars.

Het enkele middenkanaal verbetert de stemkwaliteit zodat je alle tonen uit scènes perfect zult horen.
De 450 W vermogensoutput, gecombineerd met JBL Surround sound, garandeert een hoge kwaliteit audioprestaties bij je films en muziek.
Geniet van een rijke en meeslepende bas en van het gemak van flexibele plaatsing zonder gedoe met kabels.
Sluit eenvoudig al je 4K-apparaten aan en upgrade je home-entertainmentsysteem naar Ultra HD en HDCP 2.2
Stream al je muziek draadloos vanaf elk mobiel apparaat.
Deze JBL geluidsbalk is ontworpen om bediend te worden met verschillende moderne afstandsbedieningen van toptelevisies, dus je kunt je huidige afstandsbediening gebruiken voor het bedienen van zowel je televisie als de geluidsbalk.

Meer support

14 resultaten
  • Ja. Alle modellen, met uitzondering van de Bar Studio, beschikken over een LED-display op het voorpaneel van de geluidsbalk. Het display geeft aan welke broninvoer, welk volumeniveau en welke geluidsfunctie je gebruikt. Je kunt het display dimmen met behulp van de afstandsbediening bij gebruik met weinig licht.
  • De luidspreker maakt gebruik van Bluetooth versie 4.2, maar ondersteunt APT X NIET.
  • Druk tegelijkertijd op de knoppen Source, Vol+ en Vol-, en houdt deze ingedrukt totdat u de tekst ‘reset’ ziet op het display van de geluidsbalk.
  • Normaliter is koppelen automatisch als de u de twee apparaten inschakelt. Als koppelen niet automatisch gaat, of als u een nieuwe koppeling tot stand moet brengen, doe dan het volgende: Schakel de soundbar en de subwoofer in. Als de verbinding wordt verbroken, knippert het LED-lampje op de subwoofer langzaam. Druk vervolgens op de toets CONNECT op de subwoofer om de koppelingsmodus te activeren. Het LED-lampje op de subwoofer knippert snel. Druk op de toets DIM DISPLAY op de afstandsbediening en houd deze 5 seconden lang ingedrukt, waarna u kort eerst op de toets BASS+ en daarna op de toets BASS- drukt. Op het display op het paneel wordt ‘PAIRING’ weergegeven. Als de koppeling slaagt, licht het LED-lampje op de subwoofer op en wordt op het display van de geluidsbalk ‘DONE’ weergegeven. Als de koppeling mislukt, knippert het lampje op de subwoofer langzaam. Herhaal de bovenstaande stappen als de koppeling mislukt. Als u problemen blijft ondervinden bij het koppelen, probeer dan alle draadloze apparaten thuis uit te schakelen, en probeer het daarna nogmaals. Hiermee bedoelen we routers, TV-sets met draadloze functies, telefoons, computers, etc. Aangezien overbezetting op de 2,4 GHz-frequentie vaak problemen veroorzaakt, maakt het elimineren van deze activiteiten ruimte voor de Bar om de verbinding tot stand te brengen. U zou probleemloos moeten kunnen koppelen. U kunt uw apparaten vervolgens weer aanzetten. Vaak werkt alles nu goed, en zo niet, dan komt u erachter welke apparaten zorgen voor de interferentie.
  • Elke televisie is anders, maar de meeste moderne televisies bieden u de mogelijkheid de interne televisieluidsprekers uit te zetten in het Instellingenmenu onder Audio.
  • De geluidsbalk geeft content van een 4K-videobron door maar waardeert video niet op naar 4K.
  • Standaard herkennen de geluidsbalken uit de JBL Bar-serie volumeregeling en geluidsdemping van de volgende afstandsbedieningen voor televisies: - Samsung - Sony - LG - Vizio De JBL Bar-serie beschikt over IR learning. U kunt deze functie eveneens gebruiken om de geluidsbalk te leren reageren op de afstandsbediening van uw televisie.
  • Dit komt waarschijnlijk door de CEC-functie. Onze geluidsbalken ondersteunen CEC-commando's van uw televisie en een aantal CEC-commando's zorgen ervoor dat de luidspreker reageert op een manier die u niet wilt. Wij adviseren u alle CEC-functies op uw televisie uit te schakelen. Let op: als de CEC-functie wordt uitgeschakeld, schakelt geluidsbalk niet in wanneer uw televisie wordt ingeschakeld.
  • De geluidsbalken uit de JBL Bar-serie ondersteunen drie CEC-opdrachten: - Systeem stand-by - Afspelen via één aanraking - Audioretourkanaal (Audio Return Channel).
  • De afstand tussen het midden van wandsteunen bedraagt: JBL BAR Studio: 45 cm. JBL BAR 2.1: 70 cm. JBL BAR 3.1: 70 cm. JBL BAR 5.1: 61 cm.