JBL Cinema Base

Home Cinema 2.2 alles-in-een soundbase voor televisie

Aan de slag met uw JBL Cinema Base

Product Specificaties

Type
Dual 6" (150mm) polypropylene woofers
Sensitivity
93 dB (2.83V/1m)
System Frequency Response
45Hz – 20kHz
Speaker Depth (mm)
600 mm
Speaker Width (mm)
102 mm
Speaker Weight (lb)
17.6 lb
Speaker Height (in)
15.8"
Speaker Height (mm)
401.6 mm
Speaker Weight (kg)
8 kg
Speaker Depth (in)
23.6"
Speaker Width (in)
4"

Home theater sound now fits under your TV

De JBL Cinema Base, ontworpen als aanvulling voor uw flatscreen-tv. Projecteert prachtig virtueel surround-geluid in een elegant en compleet pakket. De alles-in-een table-top vorm is ontworpen om perfect onder de meeste tv's tot 60" te passen. Aansluiting met een enkele kabel op uw tv via HDMI™, optische of analoge aansluiting, en draadloos muziek afspelen via Bluetooth® smartphone of tablet. 240 watt vermogen voeden de ingebouwde luidsprekers, inclusief de geïntegreerde, onafhankelijk instelbare subwoofer. Voorzien van Harman Volume, waardoor plotselinge wisselingen in volumeniveau worden voorkomen. Met de mogelijkheid de volumeregelaar van elke tv-afstandsbediening te programmeren, waardoor u eenvoudige controle heeft over uw filmgeluid-ervaring. Gebruik de USB-poort aan de zijkant om uw telefoon of tablet op te laden. De unieke metallic luidspreker grille is elegant, en eenvoudig te reinigen.

De elegante en compacte JBLCinema Base past perfect bij de huidige flinterdunne flatscreens, en projecteert een diep, rijk, omhullend geluid dat niet te evenaren is met de ingebouwde luidsprekers van de tv. Plaats uw tv er bovenop, aansluiten en genieten.
Breed, laag, strak, en stabiel: de JBL Cinema Base is bijna onzichtbaar onder uw tv.
Geavanceerd akoestisch ontwerp en dual subwoofers leveren betere geluidskwaliteit voor muziek, films en games.
HDMI ARC-technologie sluit uw compatibele tv en JBL Cinema Base aan met een enkele kabel en levert een plug-and-play home theater-ervaring. Tevens voorzien van optische en analoge audio-ingangen.
Harman Volume zorgt ervoor dat het volume gelijkmatig en consistent blijft. U hoeft het wisselende volume voor luide commercials niet voortdurend aan te passen.
Harman Display Surround Virtual Sound en Dolby Digital-decodering vullen uw kamer met filmgeluid en muziek, niet met luidsprekers en kabels.

Meer support

2 resultaten
  • Ja, dat is mogelijk. 1: Schakel je Cinema Bass in. 2: Druk de surround- en volumeknop tegelijkertijd gedurende 5 seconden in. 3: De bronknop op de Cinema Bass brandt 1 seconde lang oranje. 4: Je Cinema Bass is nu gereset.
  • Het voltage bedraagt 100-240 Voltage AC. Het maximale stroomverbruik is 120 W.