JBL IRX108BT

Gevoede 8" draagbare luidspreker met Bluetooth®

Aan de slag met uw JBL IRX108BT

Bluetooth
Dekkingspatroon (nominaal)
90º x 60º
Frequency Response Hz (±3 dB)
54 - 20,000
Maximum SPL (peak dB)
124
Vermogen (W, ononderbroken)
200
Vermogen (W, piek)
1300
Diepte (inch)
10.2
Diepte (mm)
258.0
Hoogte (in)
19.2
Altura (mm)
486.0
7.9
17.4
Breedte (in)
12.3
Breedte (mm)
313.0
Ja
Feedbackonderdrukking
Ja
Muziek-ducking
Ja
Contactdoos voor montage aan paal met één hoek
Ja

Professioneel geluid, geen giswerk

De JBL IRX108BT draagbare actieve luidspreker levert toonaangevende volume en helderheid, totaal gebruiksgemak en een ongeëvenaarde functieset voor onze meest betaalbare prijs. Klinkt geweldig als een op maat gemaakte, professionele PA die is ontworpen om beter te presteren dan grotere concurrerende systemen. Met praktische EQ-presets kun je in een oogwenk de optimale klankinstelling kiezen – geen ervaring nodig – en met de ingebouwde dbx-feedbackonderdrukking kan je met vertrouwen het volume opvoeren. Speel muziek, soundtracks en achtergrondtracks af via Bluetooth-audiostreaming en zorg ervoor dat je stem boven de achtergrondmuziek hoorbaar is met one-touch-ducking. Twee mic/line-combo-ingangen en een XLR loop-out maken deze lichtgewicht, duurzame PA compleet. Artiesten, contentproducenten, fitnessinstructeurs en presentatoren kunnen onderweg rekenen op de veelzijdige, volledig uitgeruste IRX108BT om elke keer weer opnieuw verbluffende, professionele geluidskwaliteit te leveren.

Toonaangevende output en frequentierespons in een compact ontwerp
Eenvoudig koppelen en audiostreamen vanaf een Bluetooth-apparaat
dbx® automatische feedbackonderdrukking voor probleemloze werking
Vier selecteerbare EQ-presets om de luidspreker eenvoudig af te stemmen voor een scala aan toepassingen
Door Soundcraft® ontworpen ducking zwakt automatisch de muziek af wanneer er spraak wordt gedetecteerd