JBL Xtreme 2

Draagbare Bluetooth-luidspreker

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Voorganger product: JBL Xtreme
Opvolger product: JBL Xtreme 3

Aan de slag met uw JBL Xtreme 2

Output (W)
2 x 20W RMS Bi-amp
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
55Hz–20kHz
Afmetingen (inch)
11.3 x 5.4 x 4.2
Afmetingen (cm)
28.7 x 13.7 x 10.7
2.39
5.27
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-12.5dBm
4.2
3.5
15
Ja
JBL Connect+
Ja

Krachtig geluid. Altijd en overal.

JBL Xtreme 2 is de ultieme draagbare Bluetooth-luidspreker met dynamisch en krachtig stereogeluid. De luidspreker is voorzien van vier drivers (voor de hoge tonen), twee JBL-basradiatoren en een oplaadbare 10.000 mAh Li-ionbatterij voor tot wel 15 uur afspeeltijd. Daarnaast is de luidspreker voorzien van een handige USB-poort om andere apparaten op te laden. De luidspreker is IPX7 gecertificeerd en dus waterdicht. De robuuste textielen behuizing in stoere kleuren maakt de Xtreme 2 helemaal af. Via JBL Connect+ kun je hem draadloos verbinden met meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ waardoor je een nog krachtiger geluid krijgt en je je feestje een extra boost geeft. De luidspreker heeft een stevig metalen frame en aan de draagband, die je aan de geïntegreerde ogen bevestigt, zit zelfs een flessenopener. Alles om het je onderweg zo makkelijk mogelijk te maken. Maar uiteraard kun je de luidspreker ook perfect thuis gebruiken. In de woonkamer of in de tuin bij een barbecue met vrienden: de JBL Xtreme 2 zorgt voor stevig geluid; overal en altijd!

Sluit draadloos tot twee smartphones of tablets aan op de luidspreker en speel om de beurt jullie favoriete nummer met krachtig stereogeluid.
De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 15 uur afspeeltijd en laadt je andere apparaten moeiteloos op via de USB-uitgang.
Neem de Xtreme 2 gewoon mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij nat wordt.
Geniet nog meer van je muziek of bouw het perfecte feestje door draadloos meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ met elkaar te verbinden.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de speakerphone met ruis- en echo-onderdukking.
Door het sterke textiel en de robuuste rubberen behuizing overleeft je luidspreker met gemak al je avonturen.
Door de dubbele passieve basradiatoren krijg je krachtig, eigenzinnig JBL-geluid dat luid en duidelijk klinkt.

Meer support

11 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• Harman streeft er voortdurend naar om de prestaties van onze luidsprekers te verbeteren door middel van software-updates in de JBL Portable App. Om de levensduur van de accu en de prestaties van uw luidspreker te optimaliseren, moet je een software-update uitvoeren:
    Download eerst de JBL Portable App uit de App store of Google Play store naar je mobiele apparaat.
    Maak dan verbinding met de luidspreker via Bluetooth.
    Open de JBL Portable App en selecteer de instellingen om de nieuwe softwareversie te controleren en te installeren.
    De rode stip geeft de aanwezigheid van een update aan (zie onderstaande afbeelding).
  • De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • 1. Om de naam van de luidspreker te wijzigen, moet u uw luidspreker eerst verbinden via Bluetooth en vervolgens de JBL Connect app downloaden.
    2. Zodra de app is gedownload, opent u de app en wacht u tot deze uw apparaat heeft herkend.
    3. Nu uw luidspreker is wordt weergegeven, kiest u het tandwiel dat zich onder of rechts van de luidsprekerafbeelding bevindt.
    4. Zodra u het tandwiel kiest, hebt u de optie om de naam te bewerken door op het kleine potlood-icoontje te klikken.
    5. Nadat u de naam heeft gewijzigd, ziet u de melding "Reconnect to  Apply New Name" (Maak opnieuw verbinding om nieuwe naam toe te passen)
    6. Ga naar uw Bluetooth-instellingen, selecteer "Vergeet dit apparaat" en maak vervolgens opnieuw verbinding om de nieuwe luidsprekernaam tot stand te brengen.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Ja, de Xtreme 2 voldoet aan de IPX 7-norm. IPX7 betekent dat de luidspreker gedurende maximaal 30 minuten op 1 m diepte onder water kan worden gehouden.
  • Er kunnen verschillen zijn in de interne hardware, wat ook verschillende firmwares inhoudt. De producten hebben dezelfde specificaties en leveren dezelfde prestaties. Als de app niet over nieuwe updates informeert, is de firmware actueel en levert het product de beste prestaties.
  • Met de Xtreme ingeschakeld, houdt u de afspelen-/pauzeknop en VOL+ een 5-6 seconden ingedrukt. De Xtreme schakelt uit en wordt nu gereset.